:
Käyntiosoite Laippatie 17
00880 HELSINKI
Puhelin (09) 786 843
Faksi (09) 789 530
Internet http://www.air-maal.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0106358-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Automaalaamo

Kuvaus

Henkilö- ja pakettiautojen maalaukset, kolarikorjaukset, muovipuskureiden korjaukset. Maalaamme ja korjaamme kaikki merkit. Kauttamme saat myös sijaisauton korjauksen ajaksi. Käytössämme nykyaikaiset koneet ja laitteet. Meiltä saat myös automaalit ja automaalitarvikkeet. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Palvelemme ark. 7.30 - 16.00

Lisätietoa Yritys

Automaalaamo Air-Maal Oy on perustettu jo vuonna 1967. Yrityksemme toimii Helsingissä Roihupellon teollisuusalueella, aivan Itäkeskuksen läheisyydessä. Automaalaamossamme on kaikkiaan kolme maalauskammiota. Maksimikapasiteettimme on n. 120 automaalausta kuukaudessa. Maalaamme autoja maahantuojille, peltikorjaamoille, autoliikkeille ja yksityisille henkilöille.

Pitkän kokemuksen kautta hankitun huippuosaamisen ja korkean työmoraalin ansiosta olemme saavuttaneet vankan aseman automaalausalalla.

Annamme vuoden takuun työllemme AUNE:n korjausehtojen mukaisesti.

Kuulumme Suomen Kolarikorjaamoliittoon. Maalauksessa käytämme maailman johtavia ja ympäristöystävällisiä PPG-automaaleja.

Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

paikkamaalaus, muovipuskurikorjaus, automaalari, auton maalaus, automaalaus, peltikorjaus, ylimaalaus, korjausmaalaus, autofiksaus, kolarikorjaus, autopeltikorjaus

Edustamme tuotteita

automaalitarvike, automaali

Edustamme tuotemerkkiä

PPG

Kohderyhmäämme kuuluvat

henkilöauto, pakettiauto

Toimimme alueilla pääkaupunkiseutu, Vantaa, Espoo
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus