:
Käyntiosoite Peltolantie 96
21360 LIETO AS
Puhelin 0400 475 117
Internet http://www.aspatky.com
Sähköposti
Y-tunnus 1078306-1
Suomen Yrittäjien jäsen


Toimiala

Ohjelmapalveluja, virkistystoimintaa, mönkijäsafareita

Kuvaus

Pyydä tarjous, kerro tarpeesi, me räätälöimme ryhmällesi sopivan paketin. MÖNKIJÄSAFARI sopii ensikertalaisille, kokeneille, naisille, miehille, polttariporukoille tai työporukan TYKY-päiville. Ajamme ohjatusti ja turvallisesti ryhmänä, kalliorinteitä kiipeillen, kokemuksia luonnosta ja omista ajotaidoista keräten. Paljon erilaisia elämyspalveluja yksityisille ja yrityksille. Oheispalveluina mm. safarit, kalastus, sorsastus, purjehdus, peuranmetsästys, saaristoristeily..ruokailu onnistuu myös!

Lisätietoa • OHJELMAPALVELUT - Mönkijäsafareiden lisäksi meidän kautta hoituu monenlaiset oheisohjelmat yhteistyökumppaneiden kanssa. Mahdollisuuksia on erilaisista ruokailuvaihtoehdoista saunomisiin.

• MÖNKIJÄSAFARIT - Mönkijäsafarireittejä on tällä hetkellä Laitilassa, Lokalahdella, Merimaskussa, Nauvossa, Piikkiössä, Eurassa, Uudessakaupungissa ja Yläneellä. Reitit ovat erilaisia ja eritasoisia, kestoltaan puolesta tunnista neljään tuntiin.

• SEGVAY-KISAILUT - segway on ajopeli, jota ohjataan nojaamalla kevyesti eteen tai taaksepäin. Segwaylla ajaminen on hauskaa ja yllättävän helppoa. Segwayllä kisaillaan nopeudesta ja taidosta radalla. Sopii ohjelmaksi tai oheisohjelmaksi mönkijäsafareiden kanssa.

• RC-AUTOT - RC-auto on radio-ohjattava auto, jolla kisaillaan erillaisilla radoilla. RC-autoilla kisaillaan nopeudesta eli se joka ajaa radan nopeimmin on voittaja. . RC-autoilla kisaileminen sopii hyvin mönkijäsafareiden oheisohjelmaksi.

Yhteystiedot

ASPAT KY
Mönkijäsafarit

0400 475 117


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus