:
Käyntiosoite Torikatu 31
80100 JOENSUU
Puhelin (013) 730 300
Internet http://www.cosmicjoensuu.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2318443-9
Suomen Yrittäjien jäsen
Siirry VirtuaaliJoensuu katunäkymään

Toimiala

Keilahalli, ravintola, kokouspalveluita

Kuvaus

Keilaa keskellä kaupunkia! Viihdekeilahalli Cosmicissa nautitaan keilailusta kaikilla aisteilla. Jotkut kaksin, toiset porukalla, monet kokouksen, virkistäytymispäivän tai synttäreiden merkeissä. Ja aina huvikseen. Sillä Cosmicin 14 radalla, keilabaarissa sekä TYYLIKKÄÄLLÄ kokous- ja saunaosastolla ei voi muuta kuin viihtyä! Tosissaan, leikillään tai vaikka palloon tarttumatta. KOKEILE VAIKKA!

Lisätietoa Vietä HOHDOKASTA iltaa:

Neljänä iltana viikossa saat loistaa kilpaa tähtien kanssa Cosmicin hohtokeilailuillassa. Musiikki soi, radat hohtavat ja tunnelma nousee katon läpi kauas avaruuksiin. Keskiviikkoisin iltaa vietetään loistokaatojen merkeissä yhdeksään, sunnuntaisin riemua riittää iltaseitsemään saakka. Perjantaina ja lauantaina hohdokasta menoa jatketaan aamukahteen saakka.

Bileet alkavat aina kello 16. Perjantaisin ja lauantaisin klo 19 jälkeen Cosmic on K-18

LASTEN SYNTTÄRIT:

Cosmicin keilasynttärit saavat päivänsankarin hymyn korviin ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kaksituntinen juhla alkaa sopivien kenkien ja pallojen etsimisellä sekä ohjaajan vetämällä keilailulla. Kaatojen jälkeen siirrytään herkkujen pariin ja avataan paketit. Cosmicin lahja synttärisankarille on oma nimikkokeila. Koko tapahtuman ajan lapsista huolehtii ja heitä neuvoo koulutettu synttäriohjaaja.

KOKOUKSET:

Cosmicin edustava kokous- ja saunaosasto kutsuu tapaamaan, keskustelemaan, juhlimaan, rentoutumaan keilabaarin yläpuoleisella parvella. Viihtyisä kabinetti on varustettu suurella screenillä, äänentoistolaitteilla sekä tietoliikenneyhteyksillä, joten se sopii erinomaisesti niin palaverikäyttöön kuin illanviettopaikaksikin. Saunan lauteilla puolestaan pääsee nauttimaan makeiden löylyjen ohella näkymistä alapuolisille keilaradoille. Kerrallaan näistä upeista tiloista mahtuu nauttimaan 16 henkilöä.

RAVINTOLA:

Viihdekeilahalli Cosmicissa vietetään hauskaa myös palloihin koskematta. Cosmicin 270-paikkaiseen, A-oikeuksin varustetuun baariin on mukava tulla tapaamaan tuttuja tai vielä tuntemattomia ystäviä maistuvan juoman parissa. Kuumimmillaan tunnelma on hohtokeilailtoina. Perjantaisin ja lauantaisin klo 19 jälkeen Cosmic on K-18. Bileet jatkuvat vähintään 02:een, tarvittaessa aina 03:een saakka!

YRITYKSILLE:

Keilailusta pitävät kaikki ja Cosmicissa viihtyy jokainen. Näistä lähtökohdista on helppo lähteä suunnittelemaan niin firman virkistyspäivää, lasten synttäreitä kuin keilaporukan saunailtaakin. Varsinkin, kun ottaa huomioon vielä Cosmicin keskeisen sijainnin sekä tyylikkäät, moneen taipuvat tilat.

Että kaikki kävisi mahdollisimman vaivattomasti, on valittavanasi mukava valikoima valmiita tapahtumapaketteja eri tarpeisiin. Yksityiskohdat viilataan luonnollisesti lopulliseen muotoonsa toiveittesi mukaan.

- VIP-ilta
- Cosmic-ilta
- Virkistyspäivät
- Kokoukset
- Yritysliikunta
- Juhlat
- Saunaillat

Löydät meidät myös Facebookista: http://www.facebook.com/cosmicjoensuu

Yhteystiedot

Myyntipäällikkö
Maria Laukkanen

044 595 2300

Ravintolapäällikkö
Kimmo Vesala

 

Hallipäällikkö / Pro Shop
Markku Veijanen

044 595 7300

Vuoropäällikkö
Laura

 


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus