:
Käyntiosoite Isokatu 82
90120 OULU
Postiosoite Isokatu 82
90120 OULU
Puhelin 044 322 3432
Internet http://www.oulunsuolahoitola.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2192309-0
Suomen Yrittäjien jäsen

Toimiala

Suolahuone

Kuvaus

Suolahuone, jotta sinun olisi helpompi hengittää - Oulun Suolahoitola sijaitsee Heinäpäässä. Meillä on käytössämme suolahuone allergian, astma- ja hengityselinsairauksien hoitoon. Lisäksi myymme erilaisia luontaistuotteita, Tulsi yrttijuoma, Aloevera hyvinvointituotteet, suolalamput, coolment-geelit, ruususuola ja intiaanisokeri. Hoitoina perinteinen hieronta, vyöhyketerapia ja intialainen päähieronta. Suolahoidolla helpotetaan iho- ja hengityselinogelmia.

Lisätietoa Suolahuone on vuorattu vuorisuolalla lattiasta kattoon ja hoidon aikana ilmatilaan sumutetaan suolageneraattorilla puhdistettua hienoa suolapölyä. Negatiivisesti varautuneet ionit hakeutuvat hengityselimistön limakalvoille, jossa ne sitovat kosteutta ja vaikeuttavat haitallisten bakteerien toimintaa.

Suolahoidosta hyötyy iho-ongelmista kärsivät, kuten atoopikot ja psoriaatikot. Atooppinen iho on usein rikki ja kutiseva ja siksi hyvä kasvualusta bakteereille. Suolahoidon avulla pystytään tuhoamaan iholla olevia bakteereita ja näin iho-oireet helpottavat. Suola auttaa ihoa sitomaan kosteutta itseensä.

• Lahjakortti ja tuotemyymälämme palvelee: ma-pe 10-17.

• Hoitoaikoja tarjoamme päivästä riippuen klo 8-20.

• Tutustu hoitoihimme: www.oulunsuolahoitola.fi/muuhoidot.htm

• Myynnissä hyvinvointi- ja terveysvaikutteisia tuotteita: www.oulunsuolahoitola.fi/myynnissa.htm

Yhteystiedot

Koulutettu hieroja - Refleksologi - Vyöhyketerapeutti
Eira Limingoja

044 322 3432


Internetsivut

Facebook Oulun Suolahoitola Facebookissa

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus