:

Rakennusmittaus

Rakennusmittaus

Hakuehdolla rakennusmittaus löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Sarkoti Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Rakennamme ja saneeraamme vankalla ammattitaidolla omakotitaloja, rivitaloja ja kerrostaloja sekä julkisia rakennuksia. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat mm. mittaus, valvonta ja jonkin verran suunnittelua. Teemme myös teollisuusrakennusta. Toimimme Pirkanmaan alueella. SOITA ja pyydä tarjous!

Palvelu:rakennusmittaus
 

Arppis Talosuunnittelu Oy RAISIO

Insinööritoimisto, rakennussuunnittelua, arkkitehtisuunnittelua

Monipuolista rakennussuunnittelua ja yksilöllisten omakotitalojen suunnittelua. Kauttamme rakennusluvat, rakennuspiirustukset ja rakennusmittaus sekä rakennuslupakuvat: laajennus, muutos, autotalli, varasto, kesämökki, huoneistot ja liiketilat. Oleme erikoistuneet vanhojen rakennusten inventointimittaukseen (mittaamme ja piirrämme vanhat rakennukset digitaaliseen muotoon). Digitoimme myös vanhoja rakennuspiirustuksia. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, kaupungit, kunnat, yritykset ja yhteisöt.

Palvelu:rakennusmittaus Turku, rakennusmittaus Raisio
 
 

Prismarit Oy RAUMA

Rakennusteknisiä palveluita

Yrityksemme päätoimiala on monipuolisten mittauspalveluiden tuottaminen teollisuudelle, suunnittelijoille ja rakentajille. Toiminta-alueemme tällä hetkellä on Etelä- ja Länsi-Suomi sekä laajemmin Itämeren ympäristö.

Hakusana: rakennusmittaus
 
 

Insinööritoimisto Geo-Control Oy JYVÄSKYLÄ

Pohjatutkimusta, yhdyskuntatekniikka

Vuonna 1974 perustettu insinööritoimisto Geo-Control Oy tuottaa geo- ja yhdyskuntatekniikan alan konsulttipalveluja. Katso lisätiedot kotisivultamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Palvelu:rakennusmittaus
 
 

Mapteam VAASA

Yhdyskuntasuunnittelua

Oy Mapteam Ab on 1992 perustettu yritys, joka on erikoistunut moderniin maanmittaustekniikkaan. Palvelut: Kartoitukset Rakennusmittaukset Sisätilamittaukset Massalaskennat Merimittaukset Tankoharaukset Kaikuluotaukset Maastomittaus Saneerausmittaus Teollisuusmittaus Tankoharaukset Kaikuluotaukset Maastomittaus Saneerausmittaus Teollisuusmittaus

Hakusana:rakennusmittaukset
 
 

Vitomittaus Oy LOKALAHTI

Mittauspalveluita

Vitomittaus Oy Länsi-Suomesta käsin toimiva mittausalan yritys. Päätoimialaamme ovat maa- ja rakennusmittauspalvelu, sekä maastokartoitukset. Palvelemme niin yksityisiä, yrittäjiä kuin kuntiakin. Olemme toimittaneet mittauspalvelut menestyksekkäästi eri kohteisiin jo useiden vuosien ajan.

Hakusana:rakennusmittauksia, rakennusmittaukset, rakennusmittaus
 
 

Mittasektori RH Oy TUUSULA

Mittauspalveluita

Yrityksemme toimintaan kuuluu mittauspalvelua uudisrakentamisen laadun varmistamiseksi, sekä olemassa olevan rakennuskannan laadunvalvontaan. Erityisesti keskitymme tekemään rakennusmittauksia, lämpökuvauksia, tiiviysmittauksia ja energiatodistuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Palvelu:rakennusmittaus
 
 

Insinööritoimisto Tupala KÖYLIÖ

Rakennusteknisiä palveluita

Rakenne- ja rakennussuunnittelu. Rakennusmittaukset. Energiatodistukset. Jätevesisuunnitelmat. Pääsuunnittelu, valvonta. Vastaava työnjohto.

Hakusana:rakennusmittaus
 
 

JM POINTTI avoin yhtiö SOTKAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Yhdyskuntasuunnittelua

Teemme erilaisia mittauspalveluja mm. rakennus-, teollisuus- ja maanmittauksia sekä kaavoituspalveluja Kainuun seudulla.

Hakusana:rakennusmittaus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus