Apteekkien aukioloajat

Apteekkien aukioloajat

Hakuehdolla Apteekkien aukioloajat löytyi yhteensä 4 yritystä.

Raision Ykkösapteekki RAISIO

Apteekki

PALVELEMME ARKISIN 9-20, LA 9-16, SU ja PYHINÄ 12-16. Raision Ykkösapteekki on palvellut asiakkaitaan jo yli 50 vuoden ajan. Sijaitsemme Raision keskustassa, taksiaseman vieressä. Apteekkiimme on helppo tulla ja edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. TERVETULOA!

Palvelu:Apteekkipalvelut Rusko
Aihepiiri:päivystävä apteekki, apteekkien aukioloajat Raisio, apteekkien aukioloajat Turku, Apteekit Turku, Apteekit Raisio
 

Oulun 10. Kaijonharjun apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Kaijonharjun Apteekki palvelee ma-pe 8:30-19;00, la 9:00-16:00. Oulun pohjoispuolen päivystävä apteekki. Meillä on helppo asioida ja pysäköintiin on tilaa. Ammattitaitoinen henkilöstö sekä sydän-, astma- ja diabetesfarmaseutti. Reseptien uusimispalvelu. Tarkistamme reseptilääkkeiden yhteensopivuuden interaktio-ohjelmalla. Koneellinen annosjakelu, annospussit palvelutaloille ja kotisairaanhoitoon. Laaja valikoima reseptilääkkeitä, itsehoitotuotteita ja ihonhoito kosmetiikkaa. Tervetuloa!

Palvelu:apteekit Oulu, apteekkipalvelut, päivystävä apteekki, apteekkien aukioloajat
Toimialue:Apteekki lähellä Oulun Yliopistoa, Apteekki Kaijonharju Liikekeskus
 

Oulun 11. Kastellin Apteekki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Kastellin Apteekki (Ma-La 8.00-21.00 Su 10.00-18). Apteekkiin vain parin kilometrin matka Oulun keskustasta, sijaitsemme Katrillin talossa OYS:a vastapäätä. Ilmaisia parkkipaikkoja on aivan sisäänkäynnin edessä. Sama farmaseutti palvelee sinua alusta loppuun ilman ylimääräisiä jonotuksia. Palvelemme nyt myös eReseptiasiakkaita! Tuotteet myös kätevästi ympäri Suomen verkkoapteekistamme. Apteekillamme on kattavat aukioloajat, joten voit asioida aamuvarhain, iltamyöhään, sunnuntaisin ja juhapyhinä.

Palvelu:apteekkien aukioloajat oulu, Kastellin Apteekin verkkopalvelu
Aihepiiri:päivystävä apteekki, apteekki lähellä OYS sairaalaa Oulu, apteekkipalvelut
Tuote:apteekki kosmetiikka
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.