:

Day Spa

Day Spa

Hakuehdolla Day Spa löytyi yhteensä 32 yritystä. Tulokset 1—20:

Hotel Kämp HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Hotellipalveluita

Hotel Kämp tarjoaa hurmaavan sekoituksen historiallista eleganssia ja modernia särmää - yöpyminen Hotel Kämpissä on kokemus, joka todella miellyttää kaikkia aisteja. Kämp sijaitsee Esplanadin puiston kupeessa, keskellä kaupungin parhainta ostosaluetta joten merkkiliikkeet, satama sekä suosituimmat nähtävyydet ovat kaikki vain kävelymatkan päässä. Palveluihimme kuuluvat mm. laadukkaat ravintolat, monipuoliset juhla- ja kokouspalvelut sekä Day Spa ja kuntosali. Tervetuloa!

Palvelu:Day Spa
 

Hotel GLO HELSINKI

Hotelli

Hotel GLO Helsingissä edustaa uutta modernia ja urbaania lifestyle-hotellia. Sen johtotähtenä on rakentaa kunkin vieraan toiveiden mukaan räätälöity hotellikokemus. GLO tarjoaa vierailleen lukuisia liikunta-, kulttuuri-, ravintola- ja hyvinvointipalveluja niin hotellissa kuin sen ulkopuolellakin - kokonaisuutena, jota ei Helsingissä ole aiemmin koettu. GLO sijaitsee Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa kulttuurin, historian ja liike-elämän keskipisteessä - tervetuloa!

Aihepiiri:Palace Kämp Day Spa
 

Hotel GLO (in English) HELSINKI

Hotelli

GLO is the epitome of what you would call a modern and urban lifestyle hotel. The most important idea behind the hotel is customising the stay at the hotel to meet the needs of each individual guest. GLO offers its guests a staggering variety of recreational opportunities including sports, culture, dining, and health services in the hotel itself and outside its walls. GLO is situated in the centre of Helsinki at a spot which is pivotal for the culture, history, and economy in the city - Welcome!

Aihepiiri:Day Spa
 
 

Siem Reap Angkor / Day Spa TURKU

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Siem Reap Angkor Day Spa on pieni kauneushoitola, joka tarjoaa asiakkailleen kiireetöntä ja laadukasta palvelua. Kauneushoidoista vastaa Chetna, joka on hakenut oppinsa omasta kotimaastaan - Cambodzasta. Kaikki hoidot tehdään pitkien perinteiden mukaan, jota on käytetty Aasiassa jo vuosisatoja. Tietenkin mukana on nykypäivän laadukkaat ja hellävaraiset aineet, mutta periaate on täysin sama. Tule nauttimaan ja kokeilemaan laadukkaita hoitojamme!

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus