:

EPP

EPP

Hakuehdolla EPP löytyi yhteensä 4 yritystä.

Seco Tools Oy VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Työkalujen tukkumyyntiä, työtarvikkeiden tukkumyyntiä

Seco Tools Oy on maailmanlaajuinen ja tuottaa lastuavat työkalut sorvaukseen ja jyrsintään konepajayrityksille kautta Suomen. Ota yhteyttä lähimpään aluemyyjääsi!

Tuotemerkki:EPP
 

Seco Tools Oy VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Työkalujen tukkumyyntiä, työtarvikkeiden tukkumyyntiä

Seco Tools är internationell och producerar verktyg för fräsning och svarvning till verkstäder i hela Finland.

Tuotemerkki:EPP
 
 

Artekno Oy KANGASALA

Elintarvikepakkauksia, pakkauksia

Artekno Oy on perustettu vuonna 1953. Yhtiöstä on kasvanut merkittävä valmistaja ja maahantuoja, joka palvelee niin elintarvike-, pakkaus- ja valmistusteollisuutta kuin yksityistä kuluttajaakin. Artekno Oy:n tuotevalikoima ulottuu elintarvikepakkauksista ja pakkausosista erilaisiin teknisiin lujitemuovi- ja polyuretaanituotteisiin. Kokonaispalvelumme kattaa suunnittelun ja tuotannon lisäksi laajan alihankintaverkostomme tuen. Huolehdimme asiakkaastamme tuotteen koko elinkaaren ajan.

Materiaali:EPP
 
 

Espoon Putkipalvelu Oy ESPOO

LVI-töitä

Espoon Putkipalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu nopean palvelun putkiliike. Toimimme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Teemme kaikki putkialan työt vankalla ammattitaidolla. Kokemusta alalta on kertynyt toistakymmentä vuotta, joten laatu ja asiakastyytyväisyys on taattu! Palvelumme toimii päivystysluontoisesti 24 h! - Avaukset - Kaukolämpötyöt - LV-alan työ - LV-tarvikemyynti - Putkiasennukset - Sulatukset - Vesijohtoasennukset - Viemäriasennukset - [Päivystys 24 h]

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus