:

Isosyöte

Isosyöte

Hakuehdolla Isosyöte löytyi yhteensä 11 yritystä.

Tauon Paikka KIPINÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, elintarvikekauppa

Niemitalon Tarmo lähikauppa ja Tauon Paikka ravintola on valtatie 20:n varrella Hetekyläntien risteyksessä, jossa on myös Lapin Sodan muistomerkki. Erikoistarjontaamme on koillismaalainen leipäjuusto joko lakkahillon kera tai ihan sellaisenaan. Erikoisuuksiamme ovat porotuotteet, kuten kylmäsavuporo ja poronkäristysliha, oma tuotteemme Niemitalon Leipäjuusto, sekä paikallinen ruisleipä ja rieska.

Aihepiiri:Isosyöte
 

Aten Mökit - Kotakahvila , Kelosyöte SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, mökkejä

Aten Mökit ovat kelomökkejä Kovalammen rannassa Syötteellä.Matkaa Isosyötteelle noin 8 km ja Syötekeskukseen 2 km.Kotakahvilassamme on A-oikeudet, kahvila palvelee joka päivä.Laaja valaistu hiitolatujen verkosto aivan vieressä, samoin kelkkareitit.Kovalammesta voit kalastaa kirjolohta ja läheisistä puroista taimenta.Upeat ulkoilumaastot, UKK-reitin lisäksi useita vaellusreittejä ja luontokohteita. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja Kelosyöte on oiva kohde perheen loman viettoon.

Palvelu:Mökkien vuokrausta Syöte, Isosyöte, Iso-Syöte mökk
Aihepiiri:Murtomaahiihto, hiihto syöte Isosyöte, Syöte
 
 

Hotelli Isosyöte SYÖTE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelliravintola, mökkejä, kokouspalveluita

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee tunturin huipulla, ainutlaatuisen kauniilla näköalapaikalla. Ulkoilureiteille hotellin ovelta, ja ulkoillessasi voit nähdä vaikkapa ketun tai jäniksen retkillään. Hotelli on Suomen eteläisimmän tunturin alueen iltaelämän keskipiste Ravintolastamme paikallisia ja kansaivälisiä ruokaherkkuja. Tanssit perinteiseen tapaan laatu orkestereiden tahtiin, unohtamatta menevämpää musiikkitarjontaa.Hotellin saunat käytössänne päivittäin,meillä myös uima-allas.

 
 

Atte Särkelä-Mökkitontteja Syötteellä SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistöjä

Kaavoitettuja tontteja vapaa-ajan asuntoja varten Kelosyötteellä Aurinkokallioiden aluella. Särkiperän rakennuskaava-alue. Valaistut ladut, josta valaistu yhteys Isosyötteelle saakka. Laaja polkuverkosto (vattukuruun, ukk-reitti, peikkopoku, myllyyn jne.). Uimarantaan n. 500 m-1 km. Tontteihin sisältyy mm. 50 % alennus Pärjänjoen kalastuslupiin. Rakennukset liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Tonttien koot tarkennetaan lokomisen yhteydessä.

Palvelu:mökkitontteja Isosyötteellä, tontteja Isosyötteellä
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus