:

Jääkiekko

Jääkiekko

Hakuehdolla Jääkiekko löytyi yhteensä 62 yritystä. Tulokset 1—20:

Oulun Kärpät Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähalli, ravintola, urheiluseura, urheilua, urheiluseuratoimintaa, halleja

Oulun Kärpät on seura, joka tarjoaa kannattajilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen huikeita elämyksiä sekä näkyvyyttä huippu-urheilun parissa. Kärpät kantaa vastuuta myös Pohjois-Suomen juniorijääkiekkoilusta Kärppä-Säätiön toiminnan kautta. Säätiö tukee taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista juniorijääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa. Tämä luo parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä.

Palvelu:jääkiekko
 

Radio 957 Tampere TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Joukkoviestintää

Radio 957 tarjoaa tampereenkiälisten- ja paikallisuutisten lisäksi mm. huippuhetkiä tamperelaisesta urheilusta ja suorat selostukset Ilveksen ja Tapparan vierasotteluista. Musiikkimme on Tampereen Parasta Rockia.

Tuote:jääkiekko
 

Koo-Vee Ry TAMPERE

Urheilutoimintaa

KOO-VEE on Vuonna 1929 perustettu urheiluseura. Seuran 12 eri urheilulajin lisäksi toimintaan kuuluu erilaista liikuntaa ja yhdessäoloa niin nuorille kuin vanhoillekin.

Aihepiiri:Jääkiekko, Juniorijääkiekko
 

Roki Hockey Oy ROVANIEMI

Urheilutoimintaa

Kovalla asenteella ja periksiantamattomuudella Rovaniemen Kiekko on raivannut itsensä ylöspäin sarjaportaissa. Vuodesta 1979 Lapin läänin pääkaupungissa toiminut jääkiekon erikoisseura jatkaa nousujohteista kiitoa, tule mukaan kannustamaan ja ottamaan osaa Rovaniemen ja koko Pohjois-Suomen joukkueen taisteluun! Varaa paikkasi ja jos haluat tarjota yhteistyökumppaneillesi unohtumattomia elämyksiä niin ota yhteys myyntipalveluumme ja kysy lisää.

Palvelu:jääkiekko
 

Ahmat Ry HAUKIPUDAS

Urheiluhalli, urheiluseura, urheiluseuratoimintaa

Haukiputaan Ahmat on haukiputaalainen vuonna 1956 perustettu jääkiekkoseura.Seuralla on edustusjoukkue ja juniorit b-junioreista luistelukouluun.Jäähallissa on kahvio,sauna- ja kokoustilat.

Palvelu:Jääkiekko
 
 

Perämeren Jäähalli Oy KEMI

Luistelukenttä, urheilua, liikuntapalveluja

Perämeren jäähalli sijaitseee Kemin Jungossa. Jäähalli soveltuu erinomaisesti jääurheiluun, jääkiekosta aina taitoiluisteluun. Jääaikojen vuokraus urheiluseuroille, yrityksille sekä yksityis käyttäjille. Jääurheilun merkeissä hoidetulla kentällä viihtyvät päiväkodit, koulut sekä paikalliset joukkueet ja harrastajat. Tiloissamme toimii kahvio ja vuokrattavana tilava 30 hengen kokoustila ja saunatilat. Ota yhteyttä!

Aihepiiri:jääkiekko
 
 

Sportia Hämeenlinna HÄMEENLINNA

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Tule katsomaan laajaa valikoimamme, kokeilemaan ja sovittamaan uusia urheiluvarusteita. Kun kaipaat lisää tietoa tuotteista, saat Sportiasta asiantuntevaa palvelua kysymyksiisi! Sportiasta löydät oikeat varusteet säähän kuin säähän, lajista riippumatta. Lue Sportian uusimmat kuvastot sivuillamme! Kuvastoista löydät sesonki- ja lajikohtaiset tuotteet helposti luettavassa muodossa. Tervetuloa Sportiaan!

Kohderyhmä:jääkiekko
 
 

Ykkös-Urheilu Oy VANTAA

Urheilukauppa

Olemme erikoistuneet vahvasti mm. jääurheiluun, jalkapalloon, salibandyyn ja pyöräilyyn.

Hakusana:jääkiekko
 
 

Espoon Kiekkoilun Tuki ry ESPOO

Järjestö

Espoon Kiekkoilun Tuki Ry:llä jäähallit Matinkylän, Laaksolahden ja Espoonlahden urheilupuistoissa, juniori- ja harrastejääkiekkoiluun. Vuonna 2009 valmistuu Leppävaaran urheilupuisto.

Palvelu:jääkiekko
 
 

Lempäälän Kisa Ry - Leki Jääkiekkojaosto LEMPÄÄLÄ

Urheiluseura

Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi huippu-, kilpa- tai kuntourheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Aihepiiri:Jääkiekkoseura
 
 

Sodankylän Pallo ry

Urheiluseura

Hakusana:jääkiekko
Yhteystiedot: Puheenjohtaja / jääkiekko, Christian Lindholm
040 591 9878

 
 

Jääurheiluseura Haukat ry JÄRVENPÄÄ

Urheiluseura

Jääurheiluseura Haukat ry on perustettu vuonna 1979. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa jääurheilun harrastaminen hyvässä ja turvallisessa toimintaympäristössä jäseniensä yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Seuran edustamat jääurheilulajit ovat tällä hetkellä jääkiekko ja ringette. Lajeista päätetään seuran kevätkokouksessa vuosittain, joten muidenkin jääurheilulajien harrastaminen seuran puitteissa on mahdollista kysynnän ja seuran resurssien sen salliessa.

Hakusana:jääkiekkoseura
Palvelu:juniorijääkiekko, jääkiekko
 
 

Oluthuone Pekko TAMPERE

Olutravintola, ravintola, erikoisoluita

Hatanpäähän on kuoriutunut uusi pub, Oluthuone Pekko. Tunnelmallisessa tiilimajassaan oluen jumala Pekko tarjoaa perinteisten juomien lisäksi pienpanimotuotteita. Nälän lepyttämiseksi on tarjolla menun mukaista välipalaa. Oluthuone on myös viihdyttävä olohuone jossa ruudulta näkyy tärkeimmät pelit sekä urheilutapahtumat. Meiltä tapahtumia kuten; Hanskin Tietovisa torstaisin klo 21.00 ja monenmoista muuta viihdyttävää ajanvietettä. Toivotamme teidät ystävällisesti tutustumaan Oluthu

Palvelu:Jääkiekko ottelut
 
 

Nokian Pyry Ry - NoPy jääkiekkojaosto NOKIA

Urheiluseura

Nokian Pyryn toiminta-ajatus on tarjota Nokian seudun kaikille halukkaille lapsille, nuorille ja aikuisille, mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa oman taitotasonsa ja halunsa mukaan, laadukkaassa valmennuksessa ja mahdollisimman pienin kustannuksin. Korostamme kaikessa toiminnassamme "reilun pelin" merkitystä. Laadukkaasta toiminnastamme meille on myönnetty Nuori Suomi-sinetti vuonna 2005

Aihepiiri:Jääkiekkoseura
Tuote:Jääkiekko
 
 

Nastolan Kiekko ry - NasKi NASTOLA

Urheiluseura

Nastolan Kiekko on vuonna 1993 perustettu jääkiekkoseura.

Aihepiiri:Jääkiekkoseura
 
 

Pirkkalan Pingviinit PIRKKALA

Urheiluseura

Pirkkalan Pingviinit on vuonna 1987 perustettu aktiivinen jääkiekkoseura.

Aihepiiri:Jääkiekkoseura
 
 

RuoSkA RUOVESI

Urheiluseura

RuoSkA on vuonna 1980 perustettu seura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota harrastajille kasvatuksellista ja sosiaalista tukea, kohti liikunnallista elämäntapaa. Elämyksiä koko perheelle. Visiona on, että jääkiekko tukee yleisen liikunnallisuuden lisääntymistä alueellamme yhteistyössä muiden urheiluseurojen kanssa. KIEKKOA KAIKILLE!

Aihepiiri:Jääkiekkoseura
 
 

Espoon Panthers Ry ESPOO

Urheiluseura

Espoon Panthers Ry on perustettu syksyllä 1995.

Palvelu:jääkiekko
Aihepiiri:jääkiekkoseura
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus