:

Juniorijääkiekko

Juniorijääkiekko

Hakuehdolla Juniorijääkiekko löytyi yhteensä 4 yritystä.

Koo-Vee Ry TAMPERE

Urheilutoimintaa

KOO-VEE on Vuonna 1929 perustettu urheiluseura. Seuran 12 eri urheilulajin lisäksi toimintaan kuuluu erilaista liikuntaa ja yhdessäoloa niin nuorille kuin vanhoillekin.

Aihepiiri:Juniorijääkiekko
 
 

Jääurheiluseura Haukat ry JÄRVENPÄÄ

Urheiluseura

Jääurheiluseura Haukat ry on perustettu vuonna 1979. Seuran tarkoituksena on mahdollistaa jääurheilun harrastaminen hyvässä ja turvallisessa toimintaympäristössä jäseniensä yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Seuran edustamat jääurheilulajit ovat tällä hetkellä jääkiekko ja ringette. Lajeista päätetään seuran kevätkokouksessa vuosittain, joten muidenkin jääurheilulajien harrastaminen seuran puitteissa on mahdollista kysynnän ja seuran resurssien sen salliessa.

Palvelu:juniorijääkiekko
 
 

HELSINGIN JOKERIT RY

Urheiluseura

Helsingin Jokerit ry. on lapsi- ja nuorisojääkiekkoseura joka vastaa joukkueista A-junioreista alaspäin jokaisessa ikäluokassa. Nuorimmat joukkueet kootaan lasten ollessa noin 6-vuotiaita. Alle kouluikäisille järjestetään toimintaa luistelukouluissa. Seura tarjoaa jokaiselle toimintaansa mukaan tulleelle lapselle mahdollisuuden jääkiekkoilun harrastamiseen. Koulutettujen ohjaajien ja valmentajien johdolla lapset perehdytetään jääkiekkoilun perustaitoihin.

Palvelu:juniorijääkiekko
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus