Kodinkonehuolto Oulu

Kodinkonehuolto Oulu

Hakuehdolla Kodinkonehuolto Oulu löytyi yhteensä 11 yritystä.

Kylmäkomppania Oy HAUKIPUDAS

Kylmälaitehuoltoja, kodinkonehuoltoja

Kylmäkomppania Oy - Haukiputaan kylmälaite- ja kodinkonehuolto. Kylmälaitteiden, kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huolto ja asennus Oulun talousalueella. Huollamme yritysten kylmälaitteet ja korjaamme kodinkoneet merkistä riippumatta. Pyydä tarjous ilma-, vesi- tai maalämpöpumpusta. Liikkeessämme myös valikoima käytettyjä kodinkoneita. Palvelemme arkisin 9 - 17.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Haukiputaan Kylmä- ja Kodinkonehuolto, Kylmäkomppania Oy
040 550 2839

 
 

Oulun Huoltotalo Oy OULU

Elektroniikkahuoltoa, kodinkonehuoltoja

Oulun Huoltotalo Oy on kodin viihde-elektroniikkaan erikoistunut palveleva huoltoliike. Takuuhuollot:,JVC, KAON, THOMSON, JAMO, PIONEER. Merkkihuolto: PANASONIC, SAMSUNG, SONY, LG, SALORA, FINLUX, DAEWOO, CANON, FINNSAT, HANDAN, HUMAX, GRUNDIG JA AUDIOPRO. Meiltä myös: Levysoittimen neulat, kaukosäätimet, TV-antennit, AV-Tarvikkeet, radioputket. DVD DIGITOINTI - VANHAT VIDEOT JA KAITAFILMIT DVD-LEVYLLE Kuljetuspalvelu, sekä TV- ja digiboxi-asennukset.AV huollot, AV-laitteiden huollot.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Hammarin Sähkö Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Sähköasennusta, sähköliike, sähkötarvikkeita, kodinkoneliike

Suomen vanhin sähköliike, valoa ja palvelua jo vuodesta 1909. Kauttamme saat kaikki sähköalan työt nopeasti ja luotettavasti ammattitaidolla. Lisäksi meillä on Pohjois-Suomen suurin valaisin- ja lamppuvalikoima. Meiltä myös kodinkoneet, varaosat ja huolto sekä sähköurakointi, sähköasennus ja sähkötarvikkeet. Hammarin Sähkö - Täyden palvelun sähkötalo - nyt myös verkossa.

Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Kodinkonehuolto - Varaosat, Jorma Tikkinen
08 - 311 6993

Kodinkonehuolto - Varaosat, Kari Greus
08 - 311 6996

 
 

Huoltoliike Perätalo OULU

Kodinkonehuoltoja

Huoltoliike Perätalo huoltaa kodinkoneet Bosch, Siemens, Miele, Cylinda, Upo, Helkama, Indesit, Gorenje, Candyhoover, Moccamaster ja Harvia (jääkaapit, pakastimet, tiskikoneet, pesukoneet, kuivausrummut, hellat, kiukaat, liesituulettimet, mikrot ja imurit ym. kodinkoneet) Oulun talousalueella. Suoritamme kodinkonekorjauksia lähinnä asiakkaiden kotona, mutta meille voi tuoda myös itse kodinkoneen korjattavaksi. Takuuhuollot nopeasti ja ammattitaidolla.

Palvelu:takuuhuolto Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:kodinkonehuolto Oulu
 
 

Kylmä- ja Kodinkonehuolto Tuikkanen II

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodinkonehuoltoja

Kylmä- ja Kodinkonehuolto Tuikkanen - huoltaa ammattitaidolla kylmälaitteet ja kodinkoneet. Kodinkoneiden korjaus ja varaosat merkkiriippumattomasti. Takuuhuolto UPO, GRAM, BOCH, SIEMENS laitteille. Palvelemme yrityksiä, tehtaita, teollisuuslaitoksia Kemi-Tornio, Oulu (mm. Haukipudas, Kiiminki, Kempele, Yli-Ii) alueella. Huollamme kylmiöt, suurkeittiö liedet, astianpesukoneet ja kuivaimet.

Hakusana:kodinkonehuolto, Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.