:

LVI-konsultointia

LVI-konsultointi · LVI-konsultointia · LVI-konsultoinnit · LVI-konsultointeja

Hakuehdolla LVI-konsultointia löytyi yhteensä 16 yritystä.

 

LVI-Suunnittelu Oy Juha Tourunen HALIKKO

LVI-suunnittelua

LVI-Suunnittelu Oy Juha Tourunen on perustettu 1989. Sitä ennen yrityksen perustaja Juha Tourunen työskenteli LVI-suunnittelijana 10 vuoden ajan. Yritys tekee edelleen LVI-konsultointia keskittyen erityisesti vaativien kohteiden ilmastointisuunnitteluun, kuten teollisuus- ja erikoiskohteissa. Yritys on tehnyt myös useita patentoituja keksintöjä. Mobair-tuoteidea syntyi 1990-luvun alussa. Tuotekehitystä jatketaan aktiivisesti ja tulevaisuuden näkymät ovat valoisat.

Palvelu:LVI-konsultointia
 
 

OK-Talotekniikka - Salomon Technics Oy KUOPIO

LVI-suunnittelua

Luotettavaa ja asiantuntevaa LVIA-suunnittelua yli 20 vuoden ajalta Toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin lämpö-, vesi-, ilmastointi- sekä näihin liittyvää automaatiosuunnittelua. Kohteittemme laajuus käsittää ensiasennuksina toteutettavat suuret hankkeet jatkuen niistä aina pieniin saneerauskohteisiin. Olemme tuottaneet piirrustuksemme tietokonepohjaisesti jo 12 vuoden ajan. Käytämme AutoCAD-yhteensopivaa CADS-grafiikkaohjelmaa, johon on liitetty LVI-suunnittelun sovellutukset.

Palvelu:LVI-konsultointia
 
 

LVI-suunnittelu Haavisto Oy PORI

LVI-suunnittelua

Toimialamme on lvi-suunnittelu ja -valvonta. Konsultointi, energialaskelmat ja kuntoarviot kuuluvat myös palveluumme. Toiminta-alueemme on Satakunnan talousalue.

Palvelu:LVI-konsultointi
 
 
 

Muuta hakua

LVI-konsultointia:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus