:

Lounasta noutopöydästä

Lounasta noutopöydästä

Hakuehdolla Lounasta noutopöydästä löytyi yhteensä 5 yritystä.

Tauon Paikka KIPINÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, elintarvikekauppa

Niemitalon Tarmo lähikauppa ja Tauon Paikka ravintola on valtatie 20:n varrella Hetekyläntien risteyksessä, jossa on myös Lapin Sodan muistomerkki. Erikoistarjontaamme on koillismaalainen leipäjuusto joko lakkahillon kera tai ihan sellaisenaan. Erikoisuuksiamme ovat porotuotteet, kuten kylmäsavuporo ja poronkäristysliha, oma tuotteemme Niemitalon Leipäjuusto, sekä paikallinen ruisleipä ja rieska.

Palvelu:Aamiainen noutopöydästä, Lounasta noutopöydästä
 

Tuli-Tauko Lounaskahvila SOTKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, pizzeria, elintarvikekauppa

Tuli-Tauko on Pudasjärvellä, Kuusamontien ja Puolangantien riteyksessä. Kahvila-Ravintolassamme kotiruokalounas päivittäin noutopöydästä. Jälkiruoaksi tarjoamme lettukahvit. Listoiltamme pizzaa ja grilliruokaa, elintarvikkeita myymälästämme. Tulitauko on pysähdyspaikka Pudasjärven jälkeen matkallasi Syötteelle tai Rukalle,veikkauspisteessämme pelaat veikkauksen pelejä ja kalastusluvat myymme lähialueelle.Kahvilassamme on patio ja kesäisin palvelee jäätelökioskimme.Tervetuloa lettukahville!

Palvelu:Kotiruokalounasta noutopöydästä
 
 

Piian Särvin SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ruokaravintola, tilausravintola

Piian Särvin toimii Syötteen Luontokeskuksen tiloissa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa, Syötteen Kansallispuiston kupeessa. Meiltä pääset joustavasti Ahmatuvan vaellusreitille ja hiihtoladuille. Tarjoamme päivittäin kotiruokalounasta noutopöydästä. paikallista ruokaa oikeista raaka-aineista valmistettuna.Tilauksesta ravintolastamme juhlat, kokoukset, illanvietot.

Hakusana:Lounasta noutopöydästä
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus