:

Melonta

Melonta

Hakuehdolla Melonta löytyi yhteensä 31 yritystä. Tulokset 1—20:

Taivalkosken kunta - TAIVALKOSKI TAIVALKOSKI

Kunta

Taivalkosken kunta sijaitsee Koillismaalla, Iijoen yläjuoksulla, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa valtateiden nro 20 ja 5 varrella. Taivalkoski on tuhansien tarinoiden pitäjä, jossa luonto antaa runsaat ja kauniit puitteet yrittämiseen, vapaa-ajan asumiseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin, kuten kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn. Kunnan alueella on useita retkeilykohteita ja laskettelukeskus sekä nähtävyyksiä, kuten Kalle Päätalon kotipaikka Kallioniemi.

Palvelu:Melontakeskus
 

Eskolan Lomamajat JAURAKKAJÄRVI

Veneiden valmistaja, majoitusta, mökkejä

Eskolan Lomamökit sijaitsevat Pudasjärvellä Jaurakkajärven kylällä. Hirsimökki Jaurakkajärven rannalla on sähköistetty ja hyvin varusteltu. Puulämmitteinen sauna ja tilava terassi kruunaavat viihtyisän lomapaikan olosuhteet. Kun haluat lomalle erämaahan, niin lammen rannassa Aittolammella sijaitseva hirsimökki tarjoaa upeat puitteet luontolomalle. Erämaaloman kruunaa Pakopirtti, joka sijaitsee erämaalammen rannalla, rauhallisella paikalla, rantasauna terasseineen on kokemus aidossa luonnossa.

Aihepiiri:melonta
 

Villi Pohjola ROVANIEMI

Mökkejä, lomamökkejä, kalastuslupia

Villi Pohjola järjestää unohtumattomia luontoelämyksiä puhtaan luonnon keskellä niin loma- kuin työmatkallesi. Paketoimme eräretkesi tai lomasi haluamallasi tavalla. Varaa nettikaupastamme majoitusta eräkämppään, mökkiin tai lomamökkiin. Osta netistä metsästysluvat ja kalastusluvat. Mökkimme sijaitsevat suomen parhailla luontokohteilla, jossa voit kalastaa, metsästää, retkeillä, marjastaa, meloa tai tehdä mitä ikinä mielitkin. Puhtaassa luonnossa ajatus ja sielu lepäävät.

Aihepiiri:Melonta
 
 

Hymyilevä Punakettu- Luonto ja Ohjelmapalvelut ESPOO

Ohjelmapalveluja, virkistystoimintaa

Toteutetaan yhdessä luonto ja toiminnallisten retkien aktiviteetteja, siten että koulutus ja asetetut päämäärät toteutuvat rentouttavassa ilmapiirissä yrityksesi ja kohderyhmäsi parhaaksi. AURINKO PAISTAA AINA, KYSYMYS ON VAIN ASENTEESTASI! Kokonaisvaltaisia ohjelmapalveluja Uudenmaan (Helsinki, Espoo, Vantaa ) ja Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:melonta
 
 

Paljakan Loma-asunnot Oy KOTILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Majoitusta, mökkejä

Paljakan Loma-Asunnot on majoituspalveluita, kokouspalveluita ja ruokailupalveluita tarjoava yritys Paljakan laskettelukeskuksen kupeessa. Mökkivuokrauksen lisäksi tarjoamme mm. minigolfia, tenniskentätsekä kanoottien ja maastopyörien vuokrausta. Lammen rannalla olevaa savusaunaa voi varata kokoustiloiksi ja illanviettotiloiksi, kauttamme myös ruokailut ja kahvitarjoilut. Mökkikylämme soveltuu isommankin ryhmän majoittamiseen. Laadukkaissa hirsimökeissämme majoittuu perhe mukavasti

Aihepiiri:Melonta
 
 

Äksyt Ämmät - Aktiivilomat Nurmeksessa NURMES

Kauppakamarin jäsen

Majoituspalveluja, matkailupalveluja

Yrityksemme Äksyt Ämmät on perustettu vuonna 1995. Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu. Teemme yhteistyötä paikallisten matkailuyritysten kanssa. Tarjoamme luonnonläheisiä, liikunnallisia lomia; tavallisia luontoelämyksiä, joista matkalaisilla on aikaa nauttia.

Aihepiiri:Melonta
 
 

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Inari Oy INARI

Matkailupalveluja

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka toimii Inarin kunnassa, Riutulan kylässä. Vasatokka sijaitsee huikeassa järvimaisemassa Muddusjärven rannalla, Muotkatunturin erämaa-alueen ja Inarin retkeilyalueen läheisyydessä. Myös iso Inarijärvi ja kalaisa Juutuajoki tarjoavat toimintamahdollisuuksia. Järjestämme Vasatokassa muun muassa leirikouluja, nuorten kansanvälisiä Survival-leirejä, ryhmäytyspäiviä oppilaitoksille, luontoleirejä, pienimuotoisia kokouksia ja juhlia.

Hakusana:melontaa
 
 

Lomataival AKAA

Hevostalli, luontomatkailuja

Oletko patikkaretkelle aikomassa? Tarvitset vapaapäivää hevosten, lehmien, sikojen tai lampaiden hoidosta niin ota yhteyttä. Kevät on luontoretkien rikkainta aikaa linnunlauluineen ja heräävine kasveineen. Kesällä valoisat yöt ja kasvien runsaus saavat retkeilijät hyvälle tuulelle. Syksyn valtteina ovat marjamaat ja sieniretket. Talvi tarjoaa lumimaisemat ja kirpeät pakkaspolut hiihdellen tai lumikenkäillen. Tarjolla myös melontaa intiaanikanooteilla. Odotan yhteydenottoasi!

Palvelu:melontaa, melontaa intiaanikanootilla
 
 

SF-Caravan Pielisen-Karjala ry VUONISLAHTI

Leirintäalue

SF Caravan Pielisen Karjalan leirintäalue Vuonislahden kauniissa maisemissa. Alue on Rekiniemen kirkasvetisten, Pielisen ja Jauhiaisen, välisellä kannakselle. Isäntäpalvelut tarjolla kesäkaudella, käyttö sen lisäksi ympärivuotista. Lisää tietoa löydät kotisivuiltamme.

Hakusana:melonta
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus