:

Ryhmäruokailu

Ryhmäruokailu

Hakuehdolla Ryhmäruokailu löytyi yhteensä 12 yritystä.

Airport Hotel Oulu KEMPELE

Hotelli, ravintola, kokoustilat

Airport Hotel, aikaisemmin Hotelli Vihiluoto, on viihtyisä lentokenttähotelli,lähellä Oulunsalon lentokenttää , Oulun kaupungin kupeessa. Hotellin ympärillä oleva luonto ja meri antavat kuntoilijalle ja luonnonystävälle kannustavat mahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Airport Hotel on luonnollinen pysähdyspaikka ja toiminnan keskipiste viihtyisyyttä arvostavalle loma- tai liikematkaajalle.Hotellistamme räätälöidyt kokouspalvelut isoillekin ryhmille.

Palvelu:Ryhmäruokailu
 
 

Lahden vanhusten asuntosäätiö sr LAHTI

Vanhusten palveluja

Lahden vanhusten asuntosäätiö on jo vuodesta 1964 toiminut ikäihmisten vuokra- ja palveluasumisen sekä palveluiden tuottaja. Säätiö on Lahden alueella toimiva, välittävä ja kehittävä ikäihmisten ja erityisryhmien asuntojen tarjoaja. Säätiö tarjoaa asuntoja yli 55-vuotiaille ja pyrkii toiminnallaan edistämään ja tukemaan ikääntyvän kansalaisen hyvää kotona asumista.

Palvelu:ryhmäruokailut
 
 

Juhlapalvelu Villi Kriikuna LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlapalvelu, tilausravintola

Tervetuloa viettämään juhlia tai ruokailemaan ryhmällä viehättävään Villi Kriikunaan. Paikka on 1910-luvulta ja siaitsee pikkukaupungin ihastuttavassa sydämessä. Romanttinen Juhlapaikka Villikriikuna tarjoaa herkkujaan talon sisällä sekä salaisessa puutarhassa kriikunapuiden alla 50 asiakkaalle. Tervetuloa nauttimaan menneenajan tunnelmasta. Avoinna tilauksesta ryhmille. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:ryhmäruokailut
 
 

Sokeri-Jussi OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, ruokaravintola, lounaita

Ylitä silta Oulun torilta Pikisaareen niin olet Sokeri-Jussin Kievarin portilla. Tervetuloa vanhan makasiinin tunnelmaan! Sokeri-Jussin ruokalistoilta löydät Oulun alueen perinteistä ja maukasta ruokatarjontaa. Kalaisat herkut siika, nieriä ja ahven ovat listamme suosikkeja. Kievarin pihvipannu, kuuluisa ja maistuva jättiannos, suosikkimme vuodesta toiseen. Listoiltamme myös riistaruoat porosta ja hirvestä. Isoäidin tuppipotut ja läskisoosi hurmaavat aina.

Palvelu:ryhmäruokailu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus