:

Syöte

Syöte

Hakuehdolla Syöte löytyi yhteensä 46 yritystä. Tulokset 1—20:

Hotelli Ravintola Kurenkoski PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pubi, yökerho, tanssiravintola, hotelliravintola

Hotelli-Ravintola Kurenkoski palvelee kaupungin keskustassa, torin kupeessa. Uudistetut, viihtyisät ravintolatilamme palvelevat kokoustiloina, tilausravintolana ja perhejuhlien loistavina puitteina. Keittiöstämme paikalliset herkut taikka toiveittenne mukaiset tarjoilut isollekin ryhmälle. Retkiryhmät ja muut matkustavaiset toivotamme tervetulleiksi Koillismaalaisen ruokapöydän ääreen. Pubimme palvelee joka päivä, tervetuloa laulamaan karaokea ja nauttimaan ruokalistamme antimista!

Toimialue:Syöte
 

Tauon Paikka KIPINÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, elintarvikekauppa

Niemitalon Tarmo lähikauppa ja Tauon Paikka ravintola on valtatie 20:n varrella Hetekyläntien risteyksessä, jossa on myös Lapin Sodan muistomerkki. Erikoistarjontaamme on koillismaalainen leipäjuusto joko lakkahillon kera tai ihan sellaisenaan. Erikoisuuksiamme ovat porotuotteet, kuten kylmäsavuporo ja poronkäristysliha, oma tuotteemme Niemitalon Leipäjuusto, sekä paikallinen ruisleipä ja rieska.

Aihepiiri:Syöte
 

Paulin Mökit Kelosyöte-Teijan Mökit Kelosyöte SYÖTE

Ratsastustalli, mökkejä, kokoustilat, saunatilat

Paulin kelomökit sijaitsevat Kelostötteellä Kovalammen rannalla.Tarjoamme majoitusta Syötteellä Isosyötteen ja Syotekeskuksen vieressä laadukkaissa kelomökeissä. Suurimmissa mökeissä on majoitustilaa jopa 15:lle henkilölle. Mökkiläisten käytössä on vene, uimalaituri, erikseen tilattavissa myös savusauna, ja saunatupa illanviettoihin.Paulin mökkien yhteydessä on myös ratsastustalli.Oivalliset tilat perhejuhliin ja kokouksiin, leirikouluihin ja illanviettoihin.Ohjelmalliset illat saunatuvalla.

Palvelu:Kelomökki Syöte, Majoitusta Syöte
Aihepiiri:Moottorikelkkareitit Syöte, Illanvietto Syöte, Kalastusta Syöte, Valaistu latu Syöte
 

Aten Mökit - Kotakahvila , Kelosyöte SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, mökkejä

Aten Mökit ovat kelomökkejä Kovalammen rannassa Syötteellä.Matkaa Isosyötteelle noin 8 km ja Syötekeskukseen 2 km.Kotakahvilassamme on A-oikeudet, kahvila palvelee joka päivä.Laaja valaistu hiitolatujen verkosto aivan vieressä, samoin kelkkareitit.Kovalammesta voit kalastaa kirjolohta ja läheisistä puroista taimenta.Upeat ulkoilumaastot, UKK-reitin lisäksi useita vaellusreittejä ja luontokohteita. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja Kelosyöte on oiva kohde perheen loman viettoon.

Palvelu:Kelomökki Syöte, lomamökki Syöte, loma-asunto, Mökkitontteja Syöte, majoitusta Syötteellä, Mökkejä syöte, kalalle Syötteelle, kalalle pohjoiseen, Majoitus Syöte , Lomamökki Syöte, mökki loma-asunto Syöte, Rakennuspaikka Syöte, Mökkien vuokrausta Syöte, Isosyöte, Iso-Syöte mökk, Mökkimajoitus syöte, Vapaa-ajan tontti Syöte
Valmistaa:Paikalliset matkamuistot Syöte
Aihepiiri:Vapaa-ajan asunto Syöte, Mökkitontti Syöte, Murtomaahiihto, hiihto syöte Isosyöte, Syöte
 

Syöte Resort Pärjänkievari SYÖTE

Kahvila, pizzeria, ravintola, kokoustilat

Matkailuvaunualue ja ravintola sijaitsevat Pärjänkievarin kupeessa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa. Pärjänkievari on rinneravintolan lisäksi viihderavintola, tanssiravintola ja ruokaravintola. Viikonloppuisin ravintolassamme elävää musiikkia ja karaokea. Tilojamme voit varata myös kokouksiin, perhejuhliin ja illnviettoihin. Ravintolapalveluiden lisäksi alueellamme uudet saunatilat,hulppeat huoltotilat, erillinen nuorisotila, grillikota, suksien huoltotila, kaapeli Tv ja langaton wlan verkko.

Palvelu:Ruokatoimitus mökille Syötteellä
Aihepiiri:Pizzaa mökille Syötteellä, Loma Syötteellä
 

Luppovesi SYÖTE

Kalastusta, uimaranta

Luppovesi sijaitsee Iso-Syötteen ja Pikkusyötteen välimaastossa. Luppovesi on kirkasvetinen hiekkapohjainen rakentamalla tehty järvi, jossa voit kalastaa, uida, harrastaa melontaa jne. Luppoveden upeat hiekkarannat soveltuvat kesäiseen rantaelämään, uudet ja ajanmukaiset sosiaalitilat tekevät Luppovedestä miellyttävän tavan viettää lomaa Syötteellä. Eräihmiset lähtevät kalalle Lappiin, Koillismaalle, Pudasjärvelle, Luppovesi toivottaa tervetulleksi kalalle Syötteelle.

Palvelu:Uimaranta Syöte, Kalastusta Syöte
 

Syötteen Eräpalvelut SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Eräpalveluita, kokoustilat, saunatilat

Erä Ohto on Syötteen alueella ohjelmapalveluita ja hyvinvointipalveluita tarjoava monialayritys. Tarjoamme perinteisiä erä-ja retkipalveluita ryhmille ja yrityksille. Palveluitamme ovat mm. koiravaljakkoajelut, kelkkailusafarit, lumikenkäkävelyt, kanoottiretket, erähenkiset kokouspalvelut ja eräruokailut savusaunan ja nokipannukahvien kera. Saunatupamme tarjoaa ruokailu-ja kokoustiloja erikokoisille ryhmille. Maastoretket teemme omilla koiravaljakkoreiteillämme Kansallispuiston alueella.

Aihepiiri:Syötteen Kansallispuisto, Tekemistä Syötteellä, Loma Syötteellä
 

Romekievari Syöte Resort-Kun olet lomalla SYÖTE

Pubi, grillikioski, kahvila

Romekievari on eturinteitten alaosassa Isosyötteellä. Hampurilaisravintolastamme hampurilaisia, hampurilaisaterioita salaattiannoksia ja kebabannoksia. Kahvila ravintolastamme myös kuumat juomat,sämpylät, kahvileivät,karamellit ja muut herkut ison ja pienen väen välipalaksi. Ravintolamme palvelee laskettelukaudella päiväsaikaan klo 17:ään saakka, hiihtokaudella palvelemme myös viikonloppuna iltaisin. Tervetuloa nauttimaan laadukkaat hamprilaisateriat,kebabannokset

Palvelu:Rinnekahvila Syöte
Aihepiiri:Perheen ruokapaikka Syöte, Ruokaa kotipakettiin Syöte
 
 

Paulin Mökit Kelosyöte -Myytävänä mökkitontteja SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Tonttien myyjä

Myytävänä mökkitontteja Syötteen maisemissa Valaistu hiihtolatu kiertää runsaslumisen kylän ympärillä ja jatkuu Iso-Syötteelle. Laskettelua voit harrastaa vain noin kilometrin päässä Pikku-Syötteellä tai noin viiden kilometrin päässä Iso-Syötteellä. Alueella myös hyvät pulkkamäet, lapsille lumikinokset leikkeihin, tunnelien ja lumilinnojen rakentamiseen.Kovalammella voit pilkkiä ja jäälle on aurattuna myös luistelurata.

 
 

Hotelli Isosyöte SYÖTE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelliravintola, mökkejä, kokouspalveluita

Hotelli Iso-Syöte sijaitsee tunturin huipulla, ainutlaatuisen kauniilla näköalapaikalla. Ulkoilureiteille hotellin ovelta, ja ulkoillessasi voit nähdä vaikkapa ketun tai jäniksen retkillään. Hotelli on Suomen eteläisimmän tunturin alueen iltaelämän keskipiste Ravintolastamme paikallisia ja kansaivälisiä ruokaherkkuja. Tanssit perinteiseen tapaan laatu orkestereiden tahtiin, unohtamatta menevämpää musiikkitarjontaa.Hotellin saunat käytössänne päivittäin,meillä myös uima-allas.

Aihepiiri:Iso Syöte, Eräretkeily, Syötteen Kansallispuisto
 
 

Atte Särkelä-Mökkitontteja Syötteellä SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistöjä

Kaavoitettuja tontteja vapaa-ajan asuntoja varten Kelosyötteellä Aurinkokallioiden aluella. Särkiperän rakennuskaava-alue. Valaistut ladut, josta valaistu yhteys Isosyötteelle saakka. Laaja polkuverkosto (vattukuruun, ukk-reitti, peikkopoku, myllyyn jne.). Uimarantaan n. 500 m-1 km. Tontteihin sisältyy mm. 50 % alennus Pärjänjoen kalastuslupiin. Rakennukset liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Tonttien koot tarkennetaan lokomisen yhteydessä.

Palvelu:tontteja Syötteellä, vapaa-ajan asutotontteja Syötteellä , syöte tontit, mökkitontteja Syötteellä, myytäviä tontteja syötteellä, syötteen myytävät tontit
 
 

Piian Särvin SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ruokaravintola, tilausravintola

Piian Särvin toimii Syötteen Luontokeskuksen tiloissa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa, Syötteen Kansallispuiston kupeessa. Meiltä pääset joustavasti Ahmatuvan vaellusreitille ja hiihtoladuille. Tarjoamme päivittäin kotiruokalounasta noutopöydästä. paikallista ruokaa oikeista raaka-aineista valmistettuna.Tilauksesta ravintolastamme juhlat, kokoukset, illanvietot.

 
 

Käsityömyymälä Amalia SYÖTE

Matkamuistoja

Käsityömyymälä Amalian löydät Isosyötteen eturinteiden alaosasta Safaritalon ja Ravintola Revontulen yhteydestä

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus