:

Varastotilat

Varastotilat

Hakuehdolla Varastotilat löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

KULJETUS PAKKALA Ky JÄRVENPÄÄ

Työmaaparakkeja, lumitöitä

KULJETUS PAKKALA Ky on keskittynyt valmistamaan, myymään sekä vuokraamaan asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja. Valikoimiimme kuuluu mm. uudet ja käytetyt työmaaparakit, sosiaalitilat, vaihtolavat ja kontit jalaksilla tai ilman. Esim. mökkiläisille saunaparakki. Palvelut kautta Suomen. Vuokrattavana varastotilaa. HUOM ! Talvella poistamme lumet katoilta, pihoilta ja kaduilta sekä hoidamme poiskuljetukset. Palvelemme Helsinki, Espoo ja Vantaa. SOITA ja kysy lisää!

Palvelu:varastotilan vuokrausta
 

Nokian Portti Oy NOKIA

Toimitiloja, kiinteistönhallintaa

Nokian Portti Oy on yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja hallintoyhtiönä. Se vuokraa omistamastaan kiinteistöstä vapaita/vapautuvia toimitiloja sekä toimisto-, tuotanto-, varasto- että pienvarastokäyttöön kuluttajille ja yrittäjille. Varastotilatkin ovat lämpimiä. Kiinteistö sijaitsee Nokian keskustassa aivan kaupallisen keskustan tuntumassa. Sen näkyvyys Nokialle tulevan sisääntulotien varressa on hyvä.

Palvelu:Varastotilat
 
 

Turun Vapaavarasto Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Logistiikkaa

Monipuolinen palvelutarjontamme mahdollistaa asiakkaille vaivatonta ja tehokasta väliaikaista tai pitempää varastointia. Turun Vapaavaraston käytössä on kaikkiaan noin 30 hehtaaria erilaisiin varastointitarpeisiin sopivaa tilaa. Sen ansiosta kapasiteetimme riittää sekä suurten tavaravirtojen että suurikokoisten tuoteyksiköiden käsittelyyn. Tarjoamme varastotilan lisäksi monipuolista tavarankäsittelyä ja reaaliaikaista extranet -palvelua.

Palvelu:kylmä varastotila, varastotilan vuokraus, lämmitetty varastotila
 
 

Kiinteistö Oy Hyvinkään Wanha Villatehdas HYVINKÄÄ

Toimitilojen vuokrausta

Wanha Villatehdas on ainutlaatuinen, idyllinen yritystoiminnankeskus Hyvinkään kaupungin sydämessä.

Hakusana:varastotila
 
 

Cityvarasto Oy HELSINKI

Logistiikkaa, varastointia

Cityvarasto Oy vuokraa lämpimiä, valoisia ja turvallisia pienvarastoja ympäri Suomea. Olemme ainoa valtakunnallinen pienvarastoyritys!

Palvelu:varastotila
 
 

Pack-House Oy TAMPERE

Varastointia

Pack-House Oy tarjoaa lämmintä, lukittua varastotilaa yksilöllisiin tarpeisiin. Voit vuokrata puisilla väliseinillä ympäröidyn säilytystilan. Meiltä löydät ratkaisut pieniin ja vähän isompiinkin säilytystarpeisiin. Vuokraamme tiloja kolmesta yhteentoista neliöön. Varastotilojemme korkeus on 260 cm. Isompien kokonaisuuksien vuokraaminen on myös mahdollista. Kannattaa tiedustella! Meiltä saat kuljetusratkaisun tavaroittesi siirtämiseen. Kysy!

Palvelu:varastotilaa
 
 

Imatran Pienvarastopalvelut IMATRA

Muuttolaatikoita, varastointia

Pienvarastojen vuokrausta Imatra. Lämmintä, siistiä, kuivaa ja valvottua varastotilaa. Vakuutusyhtiöiden hyväksymät tilat lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen vuokraukseen. Soveltuvat kodin tavaroiden tai yrityksen irtaimiston säilytykseen. Vuokraamme kestävät pinottavat muuttolaatikot ja nokkakärryt, muuttoihin tai varastointiin. Sisäänpääsy varastoihin klo 9.00-16.30.

Hakusana:kuivaa varastotilaa, lämmintä varastotilaa, varastotilojen vuokraus
 
 

MTJ Logistiikka Oy HÄMEENLINNA

Logistiikkaa

Tarjoamme varastotilaa kaikkiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikista logistiikkaan liittyvissä pulmissa. Soita ja kysy lisää Matti Arponen p. 0400-873 816.

Palvelu:varastotila
 
 

X-index Oy TURKU

Toimitiloja

X-INDEX on toimitilojen myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut kiinteistönvälitysliike. Listakohteidemme välityksen lisäksi toimintaamme kuuluu myös toimeksiannosta etsiä (veloituksetta) yrityksille juuri näiden tarpeita vastaavat toimitilat, tarvittaessa jopa rakennuttamalla se mittatilaustyönä asiakkaan toiminnan kannalta parhaalle alueelle. Myymäläpaikka, toimistotilat, varasto, kivijalkakauppa, ota meihin yhteyttä ja kerro tilantarpeesi! Anna meidän auttaa.

Hakusana:lämpimät varastotilat, varastotilat
 
 

Puistomännikkö Oy HIMANKA

Varastointia, konttien vuokrausta

Sattuiko kotona vesivahinko tai tarvitsetko ylimääräistä säilytystilaa? Puistomännikkö vuokraa isoja merikontteja muun muassa väliaikaisiin säilytystarpeisiin sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Kontit ovat monikäyttöisiä ja tarpeen tullen mukaan saa myös jäähdytyslaitteen viilennystä varten. Omistamme myös Kannuskyläntiellä suuren varastohallin, johon voi tuoda säilytykseen suurempaa kalustoa, kuten moottorikelkkoja, asuntoautoja, moottoripyöriä ja veneitä.

Hakusana:varastotilaa
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus