Alusvaateliikkeet

Alusvaateliike · alusvaateliikkeet · alusvaateliikkeitä

Hakuehdolla alusvaateliikkeet löytyi yhteensä 28 yritystä. Tulokset 1—20:

Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus OULU

Kauppakeskus, liikekeskus, ostoskeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.

Aihepiiri:alusvaateliike
 

Sinikaarre Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Naisten alusvaatteita, uimapukuja, rintaliivejä, alusasuliike

Sinikaarre myy laadukkaita alusasuja, rintaliivejä, bodyja, yöasuja ja uima-asuja Haukiputaalla, Oulussa ja verkkokaupassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat alusasut arkeen, juhlaan ja urheiluun. Lisäksi meiltä löydät äitiysalusasut, proteesiliivit, tukituotteet ja sukkahousut. Uima- ja ranta-asut saatavan ympärivuoden. Ryhdikkäät alusasut saavat sinut näyttämään upealta tilanteessa kuin tilanteessa. Sinikaaresta saat aina henkiökohtaista palvelua. sinikaarrealusasutverkosta.

Iskulause:Palveleva ja asiantunteva alusasuliike
Aihepiiri:Alusvaateliike
 

Shop MariLee KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaateliike, naistenvaateliike, alusasuja, alusvaateliike

Shop Marilee on vaateliike Kuusamon keskustassa. Olemme erikoistuneet naisten vaatteisiin. Valikoimissamme alusasut, juhlavaatteet, juhlapuvut ja uusimmat muodin tuulet maailmata. Shop Marilee palvelee ammattitaidolla, olitpa ostamassa takkia, jakkupukua tai vaikkapa rennompaa arkiasustetta. Alusvaatevalikoimissamme huippumerkit maailmalta, istuvat ja sopivat rintaliivit, housuliivit, bodyt ja topit meiltä. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa vaateostoksille meille.

 

Alusasuliike Siro HÄMEENLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Alusvaatteita, naisten alusvaatteita, uima-asuja, alusasuliike

Siro on perustettu vuonna 1953 ja erityisesti haluamme kunnioittaa liikkeen pitkää historiaa keskittymällä asiakaspalveluun.Osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikean alusasun, yöasun tai uimapuvun. Malli- ja värivalikoimamme on erittäin laaja, maailman trendejä mukaillen, kokojakin rintaliiveistä on tarjolla kupista AA kuppiin J ja ympärysmittoja 65-120. Alusasuliike Siro, Kauppakeskus Tavastilan 2. kerros Ma-Pe 10-19, la 10-16. Tervetuloa!

 
 

Boutique Maisa Tmi YLÄMYLLY

Alusasuliike

Boutique Maisa on asiantunteva ja palveleva Evelace-jälleenmyyjä. Mallistossa on runsaasti laadukkaita alusasuja erikoismitoilla sekä erikoisliivejä, joita et löydä tavallisista vaatekaupoista. Evelace-tuotteet ja -esittelyt saat aina henkilökohtaisen tarpeesi mukaan. Sijaitsemme Liperissä, mutta asiakkaamme tulevat mm. Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueelta. Tarjoan myös ammattitaitoiset korjausompelupalvelut tiloissani Liperin Ylämyllyssä.

 
 

Iin Kemikalio - Tekstiili ja Luontaistuote II

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaistuoteliike

Kosmetiikka, luontaistuotteet, lahjatavarat ja naisten pukeutuminen. Meiltä kasvo- ja kauneudenhoitotuotteet, mm. Art Deco meikit, hajuvedet, ripsiseerumit ja luonnonkosmetiikkaa. Kuulumme Luontaistuntijat ketjuun, myymme luontaistuotteet, ravintolisät, vitamiinit ja painonhallintatuotteet. Tekstiili valikoimassa naisten vaatteet, asusteet, korut, alusvaatteet ja uimapuvut. Valikoima lahjatavaroita. Tervetuloa palvelevaan erikoisliikkeeseen. Myös lahjakortit.

Palvelu:alusvaateliike
 
 
 
 

Mrs. Divine Oy OULU

Alusvaateliike

 
 

Mininurkka PAIMIO

Alusvaateliike

 
 
 
 

Siro Asu Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Alusvaateliike

 

Muuta hakua

Alusvaateliikkeet:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.