:

Apotek

Apoteket · apotek

Hakuehdolla apotek löytyi yhteensä 71 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Medi Apteekki PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Medi Apteekki Pietarsaari- luotettavaa ja ystävällistä apteekkipalvelua keskeisellä paikalla, Koulukadulla, Prisman kauppakeskuksen yhteydessä. Kattava valikoima, myös verkossa! Verkkoapteekissamme www.mediapteekki.fi asiointi on helppoa ja vaivatonta. Verkko-ostoksillesi voit valita haluatko tilauksesi suoraan kotiin, postiin tai SmartPost-automaattiin. Tervetuloa asioimaan ja tutustumaan verkkokauppaamme!

Palvelu:apotek
 

Etelä-Kaarelan Apteekki HELSINKI

Apteekki, apotek

OmaPLUSapteekkiketjuun kuuluva Etelä-Kaarelan apteekki sijaitee Kannelmäen ostoskeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Autoilijoille runsaasti maksutonta parkkitilaa apteekin vieressä. TERVETULOA LÄHIAPTEEKKIISI!!

Palvelu:apotek
 
 

Myllyn Apteekki - Kauppakeskus Mylly RAISIO

Apteekki

Tervetuloa Myllyn Apteekkiin, Raision keskustaan. Palvelemme arkisin 9–21, La 9–18 ja Su 12–18 Kauppakeskus Myllyn 1. kerroksessa. Invapaikat sisäänkäyntien läheisyydessä, esteetön kulku Myllyn Apteekkiin. Myllyn Apteekki on valoisa palveluapteekki, meiltä saat lääkeneuvontaa ja runsas valikoima apteekkikosmetiikkaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan Sinua, terveytesi hyväksi. Kanta-asiakkaana saat parhaan hyödyn palveluistamme. WWW-sivuilta näet kanta-asiakastarjoukset.

Aihepiiri:apotek
 
 

Laitilan Ykkösapteekki LAITILA

Apteekki

Meillä hoidat kaikki lääkkeisiin liittyvät asiasi vaivattomasti - olipa kyseessä reseptien uusinta, lääkkeiden yhteensopivuuden arviointi tai lääkekorvauksiin liittyvät seikat. Henkilökuntamme antaa mielellään lääkkeiden käyttöön liittyvää opastusta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Tutustu tarkemmin apteekkipalveluihin nettisivuillamme ja ota yhteyttä!

Hakusana:apotek
 
 

Tasalan Apteekki RAISIO

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, apotek

APTEEKKIMME ON AVOINNA MA-PE 9-20, LA 9-17. Olemme ystävällinen ja palveleva apteekki Raision keskustassa, K-Marketin ja Postin yhteydessä. Apteekkiimme on hyvät kulkuyhteydet. Automaattiovien ansiosta sisälle pääsee helposti vaikka pyörätuolilla ja lastenvaunujenkin kanssa. Apteekin edustalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Meiltä löydät monipuoliset ja laajat valikoimat apteekkituotteita. Ystävällinen sekä asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Lämpimästi tervetuloa!

 
 

Salon Vanha Apteekki SALO

Kauppakamarin jäsenS-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, kosmetiikka

Salon Vanha Apteekki - tervetuloa täyden palvelun apteekkiin Kauppakeskus Plazaan. Asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua kaikissa apteekkiasioissa. Palvelemme arkisin 8-20, la 8-18, su 12-16. (Juhlapyhinä suljettuna). Apteekissamme eReseptipalvelu, uusit helposti myös reseptit ja saat lääkkeiden annosjakelu- sekä yhteisvaikutuspalvelun. Henkilökuntamme auttaa juuri sinun ihotyypillesi sopivissa kosmetiikkavalinnoissa. Lämpimästi tervetuloa!

Tuote:apotek
 
 

Ilopilleri Apteekki ROVANIEMI

Apteekki, apotek

Palveluaikamme löydät kotisivuiltamme. Tervetuloa!

 
 

Näsin apteekki PORVOO

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita

Asiakaslähtöisyys on apteekkimme tärkein arvo. Panostamme ystävälliseen, osaavaan ja nopeaan asiakaspalveluun. Edustamme mm. seuraavia tuotteita Aco, Vichy, Widmer, Uriage, Eila Hellgren, Decubal, Favora, Sebamed, Dr. Hauscha ym.

Hakusana:apotek
 
 

Pasilan Apteekki HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita

Jaamme asiakkaan lääkkeet valmiiksi päiväannoksiksi ja kokonaislääkitys tarkistetaan lääkärin kanssa. Pasilan apteekki palvelee sinua Pasilan juna-asemalla. Palvelemme seuraavasti: ma-pe 7.30-19.00 må-fr 7.30-19.00 mon-fri 7.30-19.00 la 10.00-16.00 lö 10.00 -16.00 sat 10.00-16.00 Tervetuloa!

Palvelu:apotek
 
 

Apteekki Medena HELSINKI

Apteekki

Sijaitsemme Itiksen kauppakeskuksessa. Olemme keskellä kauppakeskusta, Bulevardi-käytävän pohjakerroksessa. Löydät meidät Anttilan ja Stockmannin tavaratalojen alapuolelta, Stockmann Herkun ja Eurokankaan vierestä. Valikoimamme on entistäkin laajempi. Tervetuloa Reseptit toimitamme ns. suoratoimituspisteissä, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja opastusta lääkkeiden käytössä. Reseptiostoksesi voit maksaa suoraan palvelupisteissä.

Hakusana: apotek
 
 

Ounas Apteekki ROVANIEMI

Apteekki, apotek

Palveluaikamme löydät kotisivuiltamme. Tervetuloa!

 
 

Gamla Apoteket i Vasa VAASA

Apotek

Öppethållningstider: må-fr 9-18 lö 9-15 Dejourveckor må-fr 9-22 sö/helgdagar 10-22

 
 

Sipoon Apteekki SIPOO

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Sipoon Apteekki on laadukkaan ja ystävällisen asiakaspalvelun apteekki Sipoon keskustassa. Tarjoamme monipuoliset ja kattavat apteekkipalvelut asiakkaillemme vankalla kokemuksella. Apteekkipalveluihimme kuuluvat muun muassa reseptilääkkeet (myös e-reseptillä), itsehoitolääkkeet, apteekkikosmetiikka, vitamiinit ja muut luontaistuotteet. Kun haluat asioida ammattitaitoisten ja ystävällisten ammattilaisten apteekissa, tule Sipoon Apteekkiin. Tervetuloa!

Palvelu:apotek
 
 

Raision Ykkösapteekki RAISIO

Apteekki

Raision Ykkösapteekki on palvellut asiakkaitaan jo yli 50 vuoden ajan. Raision Ykkösapteekki palvelee K-Supermarket Raisio Centerin yhteydessä. Apteekkimme edessä on runsaasti maksutonta paikoitustilaa. Reseptiasioissa voit asioida myös Drive in -palvelussa, kun et pääse apteekkiin esimerkiksi mukana olevan sairaan lapsen tai lemmikin vuoksi. Liittymällä kanta-asiakkaaksi saa tuntuvat edut, katso lisää kotisivuiltamme www.raisionykkosapteekki.fi

Hakusana:apotek - pharmacy - apoteka
 
 

Länsikeskuksen Apteekki TURKU

Apteekki

Länsikeskuksen Apteekki on nykyaikainen, osaava ja luotettava apteekki palveluksessasi. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Turun Länsikeskuksessa. Sisäänkäynti CM-kauppakäytävältä. Avarat tilat ja väljät hyllyvälit tekevät asioinnista meillä vaivatonta. Mikäli tiettyä tuotetta ei jostain syystä varastostamme löydy, tilaamme sen asiakkaalle. Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo myös mielellään.

Palvelu:apotek
 
 

Uudenkaupungin Uusi Apteekki UUSIKAUPUNKI

Apteekki

Uudenkaupungin Uusi Apteekki tarjoaa asiantuntevaa ja ystävällistä lääkepalvelua. Huolehdimme omalta osaltamme pääasiassa Uudenkaupungin alueen yksityisten ja yritysten lääkehuollosta. Luonnollisesti pidämme hyvää huolta myös matkailevista asiakkaistamme. Olemme avoinna parillisina viikkoina ma-pe 8.30-20, la 9-16, su ja pyhäpäivisin 11-15. Parittomina viikkoina olemme avoinna ma-pe 8.30-18, la 9-16.

Hakusana:apotek
 
 

Järvenpään I, FARMA apteekki JÄRVENPÄÄ

Apteekki

Moderni apteekkimme sijaitsee Järvenpään keskustassa. Apteekissamme palvellaan reseptiasiakkaita suoratoimituspisteissä ja laajan palveluvalintamme puolelta löydät runsaat valikoimat terveydenhoitotuotteita luontaistuotteista terveydenhoidon välineisiin. Olemme eReseptejä toimittava apteekki!

Hakusana:apotek
 
 

Porvoon Uusi Apteekki PORVOO

Apteekki

Porvoon Uusi Apteekki on Porvoon keskustassa lähellä toria. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä. Asiakaslähtöisyys on tärkein arvomme. Panostamme ystävälliseen, osaavaan ja nopeaan asiakaspalveluun. Lääkkeiden lisäksi meiltä löytyy runsaasti erilaisia kosmetiikkatuotteita, vitamiinivalmisteita, luontaistuotteita ja ravintovalmisteita. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Hakusana:apotek
 
 

Tammisaaren Uusi Apteekki / Nya Apoteket i Ekenäs TAMMISAARI

Apteekki

Palveleva apteekki Tammisaaressa. Apteekkipalvelut, lääkkeiden annosjakelu ja lääkeneuvonta, myös vanhojen lääkkeiden hävitys. Ett tjänstvilligt apotek i Ekenäs. Apotekstjänster, information om mediciner, förstörning av gamla mediciner.

Hakusana:apotek
 
 

Hirvensalon Apteekki TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki, apotek

Tarjoamme teille täyden palvelun apteekkipalvelut sekä terveydenhoidon asiantuntemusta helposti ja nopeasti lähelläsi. Toimintamme perusajatuksena on asiakaslähtöisyys. Haluamme auttaa ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin sekä ongelmatilanteissa että normaalin apteekkikäynnin yhteydessä. Hirvensalon Apteekki tarjoaa kanta-asiakkailleen merkittäviä etuja.

 

Muuta hakua

Apotek:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus