:

Apteekkituotteet

Apteekkituotteet

Hakuehdolla apteekkituotteet löytyi yhteensä 17 yritystä.

Algol Pharma Oy ESPOO

Lääkkeitä, terveydenhuoltoalan tuotteita

Algol Pharma on kansainvälinen terveydenhuoltoalan myynti- ja markkinointiyritys, jonka liiketoiminntakonseptin palvelumuotoja ovat mm. : - Lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden maahantuonti ja jakelu - Reseptilääkkeiden, itsehoitolääkkeiden, sairaalavalmisteiden sekä vapaakaupan tuotteiden myynti ja markkinointi

Palvelu:apteekkituotteet
 
 

Heinolan Vanha Apteekki HEINOLA

Apteekki

Alueen asiantuntija apteekkiasioissa! Heinolan Vanha Apteekki on Itä-Hämeen suurin apteekki ja myös alueen vanhin edelleen toimiva yritys. . Apteekki tarjoaa työpaikan lähes 20:lle alan ammattilaiselle ja toimii farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoiden opetusapteekkina. Apteekki kuuluu Hyvän Mielen Apteekit Oy-apteekkiketjuun. Tervetuloa!

Palvelu:apteekkituotteet
 
 

Pasilan Apteekki HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita

Jaamme asiakkaan lääkkeet valmiiksi päiväannoksiksi ja kokonaislääkitys tarkistetaan lääkärin kanssa. Pasilan apteekki palvelee sinua Pasilan juna-asemalla. Palvelemme seuraavasti: ma-pe 7.30-19.00 må-fr 7.30-19.00 mon-fri 7.30-19.00 la 10.00-16.00 lö 10.00 -16.00 sat 10.00-16.00 Tervetuloa!

Palvelu:apteekkituotteet
 
 

Uudenkaupungin Uusi Apteekki UUSIKAUPUNKI

Apteekki

Uudenkaupungin Uusi Apteekki tarjoaa asiantuntevaa ja ystävällistä lääkepalvelua. Huolehdimme omalta osaltamme pääasiassa Uudenkaupungin alueen yksityisten ja yritysten lääkehuollosta. Luonnollisesti pidämme hyvää huolta myös matkailevista asiakkaistamme. Olemme avoinna parillisina viikkoina ma-pe 8.30-20, la 9-16, su ja pyhäpäivisin 11-15. Parittomina viikkoina olemme avoinna ma-pe 8.30-18, la 9-16.

Hakusana:apteekkituotteet
 
 

Back on Track Oy RIIHIMÄKI

Luontaistuotteita, terveydenhuoltoalan tuotteita

Back on Track myy nivel- ja lihassuojia. Tuotteet myydään tuotemerkillä Back on Track ja keraaminen kangas on nimellä Welltex. Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina - energiamuoto joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palutuminen nopeutuu. Katso jälleenmyyjämme kotisivuilta: http://www.backontrack.com/fi/loyda-jalleenmyyjasi/

Tuote:apteekkituotteet
 
 

Perniön apteekki PERNIÖ

Apteekki

Perniön Apteekki tarjoaa asiakkailleen monipuolisen, yksilöllisen ja asiantuntevan palvelun.

Hakusana:apteekkituotteet
 
 

Puumalan Apteekki PUUMALA

Apteekki

Puumalan Apteekki on hyvän palvelun apteekki.

Hakusana:apteekkituotteet
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus