:

Apuvälineitä

Apuväline · apuvälineet · apuvälineitä

Hakuehdolla apuvälineitä löytyi yhteensä 87 yritystä. Tulokset 1—20:

Algol - Trehab Oy ESPOO

Sairaalatarvikkeita

Algol-Trehab on monipuolisesti erikoistunut kuntoutus- ja apuvälineiden toimituksiin, alan ratkaisujen työstämiseen ja tuotekoulutukseen. Algol-Trehab on aktiivisesti mukana työssä yhä parempien apuvälineiden kehittämiseksi. Yhtiö kuuluu suomalaiseen Algol-monialakonserniin, jolla on perinteitä teollisuuden ja julkisen sektorin suurhankkijana jo vuodesta 1894.

Palvelu:apuvälineet
 

Lingsoft - Pasanet TURKU

Kauppakamarin jäsen

Käännöstoimisto, tulkkausta

Lingsoft Language Management auttaa tehostamaan yritysten monikielistä viestintää ja kieleen liittyviä prosesseja kokonaisvaltaisella prosessien hallinnalla. Sen avulla globaalisti toimivat yritykset säästävät merkittävästi kustannuksissa. Palvelumme liittyvät kirjoitetun ja puhutun kielen analysoimiseen, käsittelemiseen ja hyödyntämiseen. Pääalueitamme ovat käännökset, kielentarkistimet, puhesovellukset, opetusohjelmat, sähköiset kirjat, kielityökalut ja -resurssit sekä sanastot.

Hakusana:kääntämisen apuvälineet
 

Villeroy & Boch Gustavsberg Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Kylpyhuonekalusteita, saniteettikalusteita

Gustavsbergiltä löytyy monipuolinen ja kattava tuotevalikoima kylpyhuoneen kalustamiseen. Valikoimaamme kuuluvat mm: WC:t, kylpy- ja poreammeet, pesualtaat, pesuallaskaapit, peilit ja peilikaapit, suihkuseinät, suihkukaapit, hanat ja kylpyhuonetarvikkeet sekä Villeroy & Bochin kylpyhuonekalusteet. Tuoteniminä mm: Artic, Nautic, Triomont, Logic, ym. Gustavsberg on osa Villeroy & Boch -konsernia. Www-sivuiltamme tarkemmat tiedot tuotteistamme.

Tuote:kylpyhuoneen apuvälineitä
 
 

Merivaara Oy LAHTI

Sairaalatarvikkeita

Hoitotyön hyväksi ja potilaan parhaaksi. Merivaara valmistaa, kehittää ja markkinoi korkealuokkaisia sairaala ja hoitokotikalusteita. Se on alallaan johtava valmistaja Pohjoismaissa. Päätuoteryhmämme ovat leikkauspöydät, potilashuonekalusteet ja potilaspaarit. Monipuolisia hoitokalusteratkaisuja!

Tuote:apuvälineet
 
 

Tasalan Apteekki RAISIO

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, apotek

APTEEKKIMME ON AVOINNA MA-PE 9-20, LA 9-17. Olemme ystävällinen ja palveleva apteekki Raision keskustassa, K-Marketin ja Postin yhteydessä. Apteekkiimme on hyvät kulkuyhteydet. Automaattiovien ansiosta sisälle pääsee helposti vaikka pyörätuolilla ja lastenvaunujenkin kanssa. Apteekin edustalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Meiltä löydät monipuoliset ja laajat valikoimat apteekkituotteita. Ystävällinen sekä asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään. Lämpimästi tervetuloa!

Tuote:apuvälineet
 
 

Haminan Keskus-Apteekki HAMINA

Apteekki

Haminan Keskus-Apteekki on Suomen kolmanneksi vanhin apteekki. Tarjoamme laajat apteekkipalvelut. Asiantunteva henkilökunta auttaa aina aptekkiasioissa. Erikoisosaamiseemme kuuluvat astma, diabetes ja sydänsairaudet. Apteekkimmme on tilava ja moderni. Tervetuloa palvelevaan Avain-apteekkiin!

Tuote:apuvälineet senioreille
 
 

Camp Scandinavia Oy HELSINKI

Sairaalatarvikkeita, terveydenhuoltoalan tuotteita

Camp Scandinavia on yksi johtavista ortopedisten kuntoutustuotteiden toimittajista pohjoismaissa.

Palvelu:apuvälineet
 
 

Laatoitus ja puutyö Salonen PORI

Talonrakennusta

Laatoitus ja puutyö Salonen on Porissa sijaitseva laatoitus- ja puusepäntöihin erikoistunut yritys. Teen myös rakennustöitä, huoneistoremontteja, vedeneristystöitä sekä puutavaran myyntiä. Teen tilauksesta erilaiset puusepäntyöt. Valmistan esimerkiksi tuoleja, jotka on tarkoitettu apuvälineeksi vanhemmille ihmisille ja esimerkiksi lonkka ongelmista kärsiville. Kysy lisätietoja!

Hakusana:apuvälineet
 
 

Apu ja Turva AT PAIMIO

Turvallisuusjärjestelmiä

Apua/turvallisuutta arkeen! On tärkeä tietää kuka oven takana seisoo. Ovisilmäkamerat tarjoavat turvallisuutta ja esteettömyyttä lapsiperheille, yksineläjille, liikuntarajoitteisille, palvelutaloille, maatiloille ja yrityksille. Toimitamme valtakunnallisesti langattomat ovisilmäkamerat, hälytyslaitteet, henkilökohtaiset turvalaitteet, paikannusjärjestelmät ja valvontakamerat. Ovisilmäkameroiden ja turvajärjestelmien asennus Turun Seudulla sekä muualla. Teidän turvallisuuttanne silmällä pitäen.

Palvelu:Apuvälineet
 
 

Piateekki Oy TAMPERE

Apuvälineitä

Piateekista laadukkaimmat terveydenhoitotarvikkeet, apuvälineet ja mukavuusjalkineet. Myymälässä sinua palvelee fysioterapeutti. Tutustu myös verkkokauppaamme.

Hakusana:Apuvälineet
 
 

Suomen Apuvälinetalo Oy KOTKA

Apuvälineitä

Suomen Apuvälinetalo Oy tuottaa apuvälineisiin perustuvia yksilöllisiä palveluja, joiden tavoitteena on ihmisen toimintakyvyn ja elämänlaadun parantaminen. Toimipisteet Kouvolassa, Kotkassa ja Helsingissä.

 
 

Joensuun kaupunki - Siilaisen sairaala JOENSUU

Sairaala

Hakusana:apuvälineet
Yhteystiedot: Fysioterapiapalvelut ja apuvälineet
013 267 4119

 
 

Oulaisten kaupunki - Terveyskeskus OULAINEN

Terveyskeskus

Yhteystiedot: Ma ja ti, Fysioterapia, osastosihteeri/apuvälineet
084297 404
084297339 (fax)

 

Muuta hakua

Apuvälineitä:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus