:

Arkistot

Arkisto · arkistot · arkistoja

Hakuehdolla arkistot löytyi yhteensä 69 yritystä. Tulokset 1—20:

JPS-Kuljetus Oy Suomussalmen Jätekuljetus Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätekuljetusta, kierrätystä

Jätekuljetuksen palveluita ovat roska-astioiden tyhjennys ja myynti. Jäteastiat tyhjennetään asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme arkistojesi tuhoamisen luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa noudamme tuhottavan materiaalin. Vuokraamme vaihtolavat, nosturiautoamme voidaan käyttää mm. henkilönostamiseen ja rakennuspalveluihin ja suurien tavaramäärien nostamiseen.Kierrätämme rakennustarvikkeet, noudamme rakennusjätteet ja toimitamme tarvittaessa vaihtolavan rakennu

Palvelu:Arkistojen tuhoamista
 

Kuopion Ykköstilit Oy KUOPIO

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Kuopion Ykköstilit Oy on täyden palvelun Auktorisoitu tilitoimisto Kuopiossa. Asiakaskuntamme koostuu aina yhden miehen yhtiöstä keskikokoisiin noin 100 henkilöä työllistäviin yhtiöihin ja konserneihin sekä Suomessa että ulkomailla. Olemme avanneet Toimiston myös Iisalmeen, osoitteessa Pohjolankatu 10 (sisäänkäynti Kirkkopuistonkadun puolelta). Soita ja kysy lisää!

Palvelu:sähköinen arkisto
 

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy PUNKAHARJU KULENNOINEN

Jätehuoltoa, kierrätystä, kuljetuspalveluja

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy - Ympäristönhuoltoon, kuljetuspalveluihin ja kierrätykseen erikoistunut yritys Punkaharjulla. Jätehuoltopalveluihinmme kuuluu: jäteastioiden, konttien, puristimien ja vaihtolavojen tyhjennykset, vaihtolavakuljetukset, rakennusten purku ja kuivaimurointi. Viemärihuoltoon kuuluu: lokakaivojen tyhjennys, viemärin avaus, kuvaus, sulatus ja pesu. Lisäksi jäteastioiden, konttien, puristimien ja jätehuoltotarvikkeiden myynti. Toimialue: Punkaharju, Savonlinna, Kerimäki.

Hakusana:arkistojen tuhoaminen Punkaharju
 

Safe Rec Oy HÄMEENLINNA

Turvallisuuspalveluita

SafeRec on koko maan kattava tietoturvapalveluihin erikoistunut ketju. Palvelumme käsittävät niin paperisten kuin digitaalistenkin tallenteiden hävittämisen luotettavasti sekä sähkölaitteiden ja elektroniikkalaitteiden (SER) tietosuojatun kierrätyksen. SafeRec-palveluita tarjoavat itsenäiset yritykset eri puolilla Suomea, joiden toimintamalli tietosuojapalveluiden osalta on yhtenäinen ja täyttää SafeRec-palveluiden tarkat laatukriteerit.

Palvelu:arkiston tuhous
 

ppshp - Psykiatria OULU

Terveyspalveluja

Psykiatrian tulosyksikkö tarjoaa psykiatrista erikoissairaanhoitoa, ja muita hoitoon liittyviä palveluita sairaanhoitopiirin jäsenkunnille ja sovitusti koko sairaanhoitopiirin erityisvastuualueelle, vakuutuslaitoksille ja oikeuslaitokselle. Lisäksi se antaa päivystys- ja kriisipalveluja, avohoitoa, sairaalahoitoa sekä konsultaatio-, koulutus- ja työnohjauspalveluja.

Yhteystiedot: Arkisto
(08) 315 6635
(08) 315 6668 (fax)

 
 

Rauman Seudun Ympäristöhuolto Oy RAUMA

Jätehuoltoa, kierrätystä

Keräämme hyötykäyttöön pahvit, paperit, nestekartongit, energiajätteen sekä myös meillä on vaihtolavapalvelu. Otamme vastaan sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) lajitteluasemallamme Äyhöntie 311, Uotila keskiviikkoisin klo 12- 18. Palvelu on kuluttajille veloitukseton. Yrityksiä pyydämme ottamaan ensin yhteyttä toimistoomme, puh. 02 823 2761. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Palvelu:arkiston tuhoaminen
 
 

Ramekon Oy HELSINKI

Arkisto, asiakirjojen tuhoamista

Ramekon Oy tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille mm. seuraavat palvelut: paperin, arkistojen ja diskettien tuhous sekä asiakirjahävitykset.

Palvelu:arkisto, arkistojen tuhoaminen, arkistopalvelu, arkiston hävitys, arkistojen noutopalvelu
 
 

Kemin kaupunki - Kaupunginkanslia ja tietopalvelut KEMI

Keskushallinto

Yhteystiedot: Kaupunginarkisto, Tuula Torvikoski
016 - 259 219, 050 - 4122 315

 
 

ppshp - Oulaskankaan sairaala OULAINEN

Sairaala

Yhteystiedot: Arkistot:


Hallinnon keskusarkisto
(08) 429 7505

 
 

Suomen Arkistointipalvelu Oy HELSINKI

Arkisto

Suomen Arkistointipalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, joka tarjoaa asialliset ja turvalliset arkistointitilat yrityksesi tärkeille asiakirjoille. Toimitilamme sijaitsevat Espoossa. Palveluumme kuuluu materiaalin nopea nouto ja tuonti kaikkialta Suomesta.

Hakusana:arkiston säilytys
 
 

Oravais Repaper ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Asiakirjojen tuhoamista, turvallisuuspalveluita

Asiakirjojen tuhoamisen asiantuntija. Jokainen asiakirja, lähde, tiedosto; kaikki tärkeä materiaali. Hävitämme kaikki asiakirjat turvallisesti ja vastuullisesti. Tositteiden, dokumenttien ja tiedostojen tuhoamista ja hävitystä, Ongelmajätteesi ammattilaisen hoitoon. Arkistojen hävitys, asiakirjojen hävitys, lähteen hävitys, tietojen hävitys. Toimimme koko Pohjanmaalla, painopiste Vaasan alueella.

Hakusana:arkiston tuhoaminen
 
 

Kuusamon Jätehuolto Oy KUUSAMO

Jätehuoltoa

Kuusamon Jätehuolto Oy on vuonna 2006 perustettu jäte-, ympäristö- ja kiinteistöhoitoalan yritys. Toimimme Kuusamon ja Rukan alueella ja palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita. Työtehtäviimme kuuluu pääasiallisesti jätteiden ja kierrätyslajikkeiden keräys sekä jatkojalostus ja säiliömyynti koko Kuusamon alueella. Lisäksi tarjoamme lika-, sako- ja umpikaivojen tyhjennykset, vaihtolavat, tietoturvalliset arkiston tuhoukset ja nosturipalvelut.

Palvelu:Arkiston tuhous
 
 

Tornion kaupunki - Maakuntamuseo TORNIO

Museo

Yhteystiedot: Toimisto ja arkisto
0505971559, 0505971564

 
 

Äetsän Jätehuolto Oy SASTAMALA

Jätehuoltoa

Palvelemme yksityistalouksia, rivi- ja kerrostaloyhtiöitä, kauppoja, pk- ja teollisuusyrityksiä. Perinteisen jätteenkuljetuksen lisäksi palvelemme kaikissa ympäristöhuoltoon liittyvissä asioissa.

Palvelu:arkiston tuhoaminen
 
 

Haukiputaan kunta - Hallintopalvelut HAUKIPUDAS

Kauppakamarin jäsen

Hallintopalveluita

Yhteystiedot: Kirjaamo ja arkisto
088874121
085471126 (fax)

 
 

Hyrynsalmen kunta - Kainuun sote - Hallinto KAJAANI

Hallintopalveluita

Yhteystiedot: Arkistopäällikkö, arkisto- ja tietosuojapalvelut, Karivuo Hilkka
0447970165

 
 

Sotkamon kunta - Kainuun sote - Hallinto KAJAANI

Hallintopalveluita

Yhteystiedot: Arkistopäällikkö, arkisto- ja tietosuojapalvelut, Karivuo Hilkka
0447970165

 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus