:

Arkkitehdit

Arkkitehti · arkkitehdit · arkkitehtejä

Hakuehdolla arkkitehdit löytyi yhteensä 820 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Arkkitehtitoimisto Matti Takala Oy TURKU

Arkkitehtisuunnittelua

Kokonaistaloudellisesti edullinen sekä ekologisesti kestävä ja asiakkaan tarpeet huomioiva suunnittelu on perustana hyvälle arkkitehtuurille kaikissa hankkeissa. Käytämme 3D-malleja suunnittelun työkaluina, joten useimmista projekteistamme on saatavissa helposti havainnemateriaalia joko tulostettuina piirustuksina, tietokonepohjaisina animaatioina ja panoraamakuvina tai näiden yhdistelminä. Yrityksemme on perustettu 1992 ja vaihtunut Oy:ksi 1999. Ota yhteyttä alan ammattilaiseen.

Palvelu:Arkkitehti, Arkkitehtitoimisto
 
 

Suunnittelutoimisto Hietala Oy NIVALA

Rakennuspalveluja, arkkitehtisuunnittelua, rakennuttamispalveluja

Hietala Oy on Suomen alueella yli 19 vuotta toiminut asiantuntijayritys. Suunnittelukohteemme ovat isoja ja haastavia julkisen ja yrityssektorin hankkeita kuten voimalaitoksia, asumispalvelukeskuksia, teollisuuden toimitiloja, kauppakeskuksia, hotelleja, paloasemia. Toimistollamme Teknologiatalo Nitekissä on uusimmat työasemat ja ohjelmistot mm. Archicad3D, Cinema4D, Autocad. Teemme kohteita myös yksityiselle sektorille. 90% hankkeista rakennutamme valmiiksi projektinjohtotyönä.

Palvelu:arkkitehtitoimisto
 
 

Arkkitehtitoimisto Vapaavuori Oy TURKU

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Pekka Vapaavuori tuottaa monipuolisia ja taidokkaita arkkitehtipalveluja. Yritys perustettiin vuonna 1994 Vapaavuoren voitettua kansainvälinen arkkitehtikilpailu, jonka lopputuloksena syntyi Viron taidemuseo KUMU.

Palvelu: arkkitehtitoimisto
 
 

Arkkitehtitoimisto Juha Koskela Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtitoimisto, kaavoitustoimi

Arkkitehtitoimisto Juha Koskela Oy on perustettu vuonna 1991. Erityisosaamistamme: - Asuin- ja liikerakennukset - Kaupunkisuunnitteluun liittyvät tehtävät - Kaavamuutokset - 3-D mallinnukset - Tietomallit - Sisustussuunnittelu. Toimintamme ulottuu Tampereelta pääkaupunkiseudulle.

 
 

ARX arkkitehdit Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Räätälöityihin ratkaisuihin erikoistunut arkkitehtuuri- ja muotoilu toimisto, asiakkaisiin kuuluu sekä yksityisiä että julkisia tahoja.

 
 

Arkkitehdit Stenman Oy TURKU

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehdit Stenman Oy on toiminut vuodesta 1998 alkaen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turun keskustan tuntumassa.

Hakusana: arkkitehtitoimisto, arkkitehtipalvelu, arkkitehti
 
 

Arkkitehtitoimisto Arkadi Ky OULU

Arkkitehtitoimisto, arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Arkadi tarjoaa laadukasta arkkitehtisuunnittelua sekä pääsuunnittelijapalvelua uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen. Näkemystämme ja kokemustamme hyödynnetään niin julkisten kuin yksityisten rakennusten suunnittelussa. Yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen rakennusprojektin suunnittelun, aina sisustussuunnitteluun saakka. Toimimme pääasiassa Oulun talousalueella ja Pohjois-Pohjanmaalla!

Palvelu:arkkitehti Oulu, arkkitehdit Oulu
Aihepiiri:arkkitehtitoimistot Oulu
Standardi:Arkkitehti SAFA
Yhteystiedot: Arkkitehti SAFA, Petri Ilmarinen
0400 681 417

 
 

Arkkitehtitoimisto Neva Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua

Toimialaamme on arkkitehtisuunnittelu pääsuunnittelusta rakennuttaja- ja kaavoituskonsultointiin.

Hakusana:arkkitehti
 
 

Arkkitehtitoimisto Arto Mattila Oy KUOPIO

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Arto Mattila Oy tarjoaa kattavasti suunnittelupalvelua rakennushankkeen läpiviemiseen. Palvelun lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet, toteutustapa, resurssit, budjetti ja mieltymykset. Suunnittelu tapahtuu aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yrityksellä ei ole sidonnaisuuksia tai velvoitteita urakoitsijoihin, rakennustarvike- tai talopakettitoimittajiin. Joten asiakkaan kanssa tehty suunnitelma pystytään aina muokkaamaan juuri halutun malliseksi ja tyyppiseksi.

Hakusana:arkkitehti
 
 

Arkkitehtitoimisto Ulla Hovi Oy KOTKA

Arkkitehtitoimisto

Rakennus-, yhdyskunta- ja sisustussuunnittelu. Töinämme on ollut useita julkisten ja asuinrakennusten peruskorjauksia ja uudisrakennuksia. Ota yhteyttä!

Hakusana:arkkitehtitoimistoja, arkkitehti, arkkitehtitoimisto, arkkitehtitoimistot
 
 

Arkkitehdit NRT Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehdit Nrt Oy toimii monipuolisesti arkkitehtuurin eri osa-alueilla. Suunnittelijamme ovat osaavia, kokeneita ja ennakkoluulottomia. Hallitsemme suurtenkin projektien suunnitteluvastuut pääsuunnittelusta detaljisuunnitteluun. Luovalla ajattelulla pyrimme ratkaisemaan ristiriitaisetkin tavoitteet kaikkien osapuolten eduksi.

Palvelu:arkkitehtitoimisto
 
 

Arkkitehdit Kanerva Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehdit Kanerva Oy on vuonna 1986 perustettu arkkitehtitoimisto. Arkkitehti Seppo Kanerva tarjoaa suunnittelupalveluita yli 25 vuoden kokemuksella. Kanervan erityisosaamista ovat sisustussuunnittelu sekä asemakaavasuunnittelu.

Palvelu:arkkitehtitoimisto, arkkitehti
 
 

Suunnittelu ja Rakennus Villähde Oy VILLÄHDE

Rakennusteknisiä palveluita

Meiltä saat kaikki rakennus- ja rakennesuunnittelupalvelut sekä alan ammattilaiset yhdestä paikasta. Palveluihimme kuuluu myös arkkitehtipalvelut, vesieristystarkastukset, työmaavalvonta sekä vastaavan työnjohtajan tehtävien hoitaminen. Toimimme Lahden alueella, Päijät-Hämeessä sekä sopimuksen mukaan Kanta-Hämeessä. Ota yhteyttä!

Hakusana: arkkitehti
 
 

Tilakarhut Oy HELSINKI

Rakennuspalveluja

Yrityksille tilamuutos ja tilankäytön tehostamiseen liittyviä palveluja. Tarjoamme asiakkaillemme tiiviin henkilökohtaisen suunnittelu-, projektinjohto- ja toteutuspalvelun tuoman tehokkuuden ja vaivattomuuden. Erilaisten työympäristöjen toimintamallit sekä alan trendit ja standardit. Katso lisäinformaatiota palveluistamme ja kattavat yhteystietomme kotisivuiltamme!

Palvelu: arkkitehti
 
 

Arkkitehtitoimisto Arkkon Olli Nurminen Ky JYVÄSKYLÄ

Arkkitehtitoimisto

Teemme tilauksesta arkkitehtuurisuunnittelua yrityksille ja yksityisille, valtakunnallisesti.

Palvelu:arkkitehti
 
 

Osuuskunta April-Net ESPOO

Liikkeenhoidon kehittämistä, liikkeenhoidon konsultointia

Pääkaupunkiseudulle arkkitehtisuunnittelua vaivatta.

Palvelu:arkkitehti
 
 

Insinööritoimisto Arto Laakkonen HELSINKI

Insinööritoimisto

Insinööritoimisto Arto Laakkonen tarjoaa luotettavaa palvelua Uusimaan alueella. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, kosteusmittaus suunnittelu ja valvonta. Vastaava mestari huolehtii rakennustyössä työn suorituksesta ja laadusta. Insinööritoimisto huolehtii myös rakentamista koskevien säännösten ja määräysten noudattamisesta.

Hakusana:arkkitehti suunnittelu
 
 

Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy JÄRVENPÄÄ

Arkkitehtisuunnittelua

Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä rakennus- ja aluesuunnittelua. Erityisosaamisalueena on yksityisasiakkaille, asunto-osakeyhtiöille ja rakennusliikkeille suunnattu asuinrakennusten ja asuinalueiden suunnittelu sekä erilaisten julkisten rakennusten suunnittelu. Toimistolla on myös vankka kokemus yleis- ja asemakaavoituksesta.

Palvelu: arkkitehti
 

Muuta hakua

Arkkitehdit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus