:

Astioiden vuokrausta

Astioiden vuokraus · astioiden vuokrausta

Hakuehdolla astioiden vuokrausta löytyi yhteensä 11 yritystä.

 

Astiavuokraus Oy Jubilee HELSINKI

Astioiden vuokrausta

Vuokraamme laadukkaat ja tyylikkäät kattausvalmiit ruokailu- ja tarjoiluastiat jopa 30 000 hengen tilaisuuksiin sekä pieniin perhejuhliin. Astiavuokraus -vuokrapalvelumme vuokraa lasit, lautaset, kahvikupit, teekupit, pannut, keittimet, kaatimet, ruokavälineet, ottimet, kauhat, kulhot, tarjoiluastiat, kakkutelinnet ja paljon muuta. Kalustevuokrauksiin kuuluu mm: tekstiilit, pöydät, tuolit, narikkatarvikkeet ja muut kalusteet.

 
 

Piatti Oy OULU

Astioiden vuokrausta

Astiavuokraus Piatti vuokraa tyylikkäät astiat niin pieniin perhejuhliin kuin isompiinkin tilaisuuksiin. Vuokrattavana on lautasia, laseja, aterimia sekä kattaustarvikkeita, kuten pöytäliinoja, tarjoiluvateja ja lämpöhauteita. Astiat vuokrataan yleensä kolmeksi vuorokaudeksi tai sopimuksen mukaan. Astiavuokraus Piatti Oy on vuonna 2007 perustettu Oululainen yritys.

Palvelu:Grillin vuokrausta, Kaasugrillin vuokrausta
Kohderyhmä:Astioita juhliin
Tuote:Lämpöhauteiden vuokrausta, Pöytäliinojen vuokrausta
 
 

Vaniljahelmi - Visavuoren museokahvila, Pitopalvelu TARTTILA

Kahvila, pitopalvelu, juhlatilat

Tila on varattavissa 15-40 henkilön yksityistilaisuuksiin. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien, illanistujaisten, pikkujoulujen, ristiäisten, rippijuhlien, ylioppilasjuhlien, sukukokousten ja pienten häiden järjestämiseen. Yhdistämme juhliinne mielellämme myös museokierroksen. Kerro minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä ja pyydä ilmaista tapaamista sekä tutustumista tiloihin sähköpostilla anu.maenpaa@vaniljahelmi.fi tai soittamalla 040 5440985!

Palvelu:astioiden vuokrausta
 
 

Pitopalvelu E. Nevalainen TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pitopalveluyritys

Järjestämme tilaisuuden kuin tilaisuuden kun kyseessä on päättäjäiset, syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet, perhetapaamiset, perhejuhlat, sukujuhlat ym. Toimimme Meri-Lapin alueella. Valmistamme tarjoilun aina tuoreista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Tarjoamme erinomaista pitopalvelua juhliin. Kerro meille aika ja paikka, niin toteutamme tilaisuutesi toiveittesi mukaisesti! Valtakunnallisella tasolla tunnustettu pitopalvelu sertifikaatilla ja se takaa palvelun laadun.

Hakusana:astioiden vuokraus
 
 

Piatti Oy OULU

Astioiden vuokrausta

 

Muuta hakua

Astioiden vuokrausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus