:

Asunnonvälitystä

Asunnonvälitys · asunnonvälitystä

Hakuehdolla asunnonvälitystä löytyi yhteensä 53 yritystä. Tulokset 1—20:

Kiinteistö Oy Kummatti RAAHE

Asuntoja, vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneiston vuokraus toimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla on noin 1000 vuokrahuoneistoa eri puolilla Raahen kaupunkia ja Pattijoella. Hoidamme asuntojen vuokraukseen, -huoltoon ja isännöintiin liittyvät asiat. Tervetuloa asumaan ja viihtymään Raaheen Kiinteistö Oy Kummatin asuntoihin!

Aihepiiri:asuntovälitys
 

VTS-kodit - Tampereen Vuokratalosäätiö sr TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja

VTS-kodit - Välitämme. Olemme aidosti tamperelainen, luotettava ja kokenut vuokranantaja. VTS-kodit tarjoaa omakustannushintaisia vuokra-asuntoja kaikille, n. 9000 kotia eri puolilla Tamperetta. VTS pyrkii parantamaan omalla toiminnallaan tamperelaisten asumista. Tarkoituksena on vuokrata yleishyödyllisessä tarkoituksessa laadukkaita asuntoja mahdollisimman edullisin vuokrin. Koteja yksiöistä isoihin perheasuntoihin rivi-, luhti- ja kerrostaloissa. Mukavia koteja mukaville Ihmisille!

Hakusana:asuntovälitys
 

Sivakka OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Sivakka - helppoa ja turvallista asumista yli 20 vuotta. Sivakka on Oulun suurin vuokranantaja. Yhtymän vuokraamissa yli 8000 tuhannessa asunnossa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulun alueella lähes kaikissa kaupunginosissa, myös Oulun parhailla paikoilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Asunnot ovat uusia tai hieman vanhempia kerros-, luhti- ja rivitaloasuntoja.

Palvelu:asuntovälitys
 
 

Asuntokauppa Salmi LKV Oy JULKUJÄRVI

Kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälitystä

Olemme Ylöjärvellä toimiva kiinteistövälitystoimisto joka toimii Pirkanmaan-alueella ja myymme asuntoja, loma-asuntoja sekä tontteja. Suunnitteletko asuntosi myyntiä? Pyydä meiltä ilmainen arvio asunnostasi ja huippuedullinen välitystarjouksemme. Täytä oheinen lomake kotisivujemme kautta olemme sinuun yhteydessä. Asuntokauppa Salmi palvelee asiakkaitaan kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa ympäri Pirkanmaata.

Palvelu:asuntovälitys ylöjärvi, Asunnonvälitystä
 
 

Open Market Kiinteistönvälitys HELSINKI

Kiinteistönvälitystä

Open Market Kiinteistönvälitys toimii valtakunnallisesti Helsingistä Ouluun. Hyvin konseptoitu ja laadukas kiinteistönvälitys on tärkein syy menestymiseemme. Jokainen työntekijämme toimii hyvän kiinteistönvälitystavan mukaan. Ota Yhteyttä!

Aihepiiri:Asunnonvälitystä
 
 

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, isännöintiä, tilinpäätöksiä

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto on vuonna 1968 perustettu perheyhtiö. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Suomen Taloushallintoliitto ry:n sekä Suomen kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyritys. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiakkaillemme taloushallinnon-, isännöinnin- ja kiinteistönvälityksen palveluja tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Toimintaamme keskeisesti kuvaavia avainsanoja ovat laatu, luotettavuus, osaaminen ja asiakaslähtöinen palvelu.

Hakusana:asuntovälitys, asuntovälitystä
 
 

Marja Tolvanen Oy ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Marja Tolvanen Oy lkv on vuonna 1991 perustettu ja laillistettu Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsentoimisto Espoon Westendissä, arvoalueemme markkinavaikuttaja. Toiminta-alueeseemme kuuluu myös pääkaupunkiseutu kokonaisuudessaan. Tyytyväinen asiakas on paras mainoksemme!

Palvelu:asunnonvälitys
 
 

Kiinteistönvälitys M. Tocklin Oy TURKU

Kiinteistönvälitystä

LKV Kiinteistövälitys M. Tocklin Oy on välittänyt myytäviä kiinteistöjä noin 40 vuoden kokemuksella Turussa ja lähiympäristössä. Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet, joihin etsimme yksilölliset ja asiakkaille parhaat ratkaisut. Myytävien ja vuokrattavien kiinteistöjen hinta-arviot teemme kymmenien vuosien kokemuksella. Hinta-arvioon vaikuttavat muun muassa alueelliset ja rakenteelliset erot sekä yhtiössä tehdyt tai tulossa olevat korjaukset jne.

Palvelu:asuntovälitystä
 
 

LKV Tuija Ukonmäki TUUSULA

Kiinteistönvälitystoimisto, isännöintitoimisto

LKV Tuija Ukonmäki on yksityinen, riippumaton ja luotettava Tuusulan alueella toimiva kiinteistönvälityksen ammattilainen. Vuosikymmenien kokemus alueen asuntokaupasta takaa sinulle korkeimman asiantuntemuksen - olitpa sitten myymässä tai ostamassa. Hoidamme ammattitaidolla omakotitalojen, tonttien ja huoneistojen myynnin. Myös uudiskohdemyynnistä on vankka kokemus. Teemme erikseen myös kauppakirjoja ja arviokirjoja asiakkaille, joissa kohde on myyty ilman välittäjää.

Hakusana:asuntovälitys
 
 

Someron Asuntokeskus Oy SOMERO

Kiinteistönvälitystä

Olemme toimineet Somerolla ja lähikunnissa vuodesta 1982 alkaen. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, paikkakunnalla on hyvä palvelutaso ja hengitämme puhdasta ilmaa. Tilaa asua ja yrittää! Palvelemme 5 henkilön voimin.

Hakusana:asuntovälitys
 
 

Hämeen Asuntovälitys Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä

Hämeen Asuntovälitys on yli 20 vuotta alalla toiminut paikallinen luottotaho. Palvelemme sinua, kun on aika myydä asuntosi tai vaihtaa toiseen, isompaan tai pienempään, rivi-, kerros- tai omakotitaloon. Kattavasta kohdevalikoimastamme löydät erityisesti Nokian alueelta niin ajan hermolla olevat, trendikkäät uudiskohteet kuin vanhempaa kunnioittavat laatuasunnot yksiöistä useampien huoneiden kokonaisuuksiin. Voit jättää kaiken meidän huoleksemme. Soita meille jo tänään!

Palvelu:asunnonvälitys, asuntovälitys
 
 

KH-Linja Oy - Huoneistolinja LKV TAMPERE

Kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälitystä

Asuntokaupan oikea linja. Unelmien toteutusta sinun ehdoillasi. Kokonaisvaltaista erityisosaamista Tunteella ja ammattitaidolla 100 % luottamuksella.

Palvelu:asuntovälitys
 
 

Porin Kotiportaat Oy PORI

Asunnonvälitystä

Kotiportaat palvelee kymmenien vuosien ja tuhansien onnistuneiden asuntokauppojen kokemuksella. Olipa kyseessä sitten osakkeiden tai kiinteistöjen välitys, arviolausunnot, kauppakirjojen laadinta, perunkirjoitukset, lainhuudot tai vuokraukset.

 
 

Lappeenrannan Asuntokauppa Oy LAPPEENRANTA

Kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälittäjä, vuokra-asuntoja, kiinteistönvälitystä

Lappeenrannan Asuntokauppa Oy hoitaa asuntoasiasi luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Olemme osa Kiinteistömaailma-ketjua. Meidän kauttamme saat arvion kiinteistöstäsi ja hoidamme asunnon välityksen, jolloin asuntokauppasi sujuvat mallikkaasti. Kauttamme myös vuokra-asuntoja. Tervetuloa asuntomyymäläämme, jossa teitä palvelevat alansa ammattilaiset! Avoinna: Ma-to: 9-17 Pe: 9-16 La-Su: Suljettu

Palvelu:Asunnonvälitys
 
 

Kiinteistönvälitys Pekka Lahtinen Oy ESPOO

Kiinteistönvälitystä

Jokainen toimeksianto on erilainen ja jokainen ostaja ainutlaatuinen. Paras mainoksemme onkin tyytyväinen asiakas. Täyden palvelun kiinteistönvälitystoimistomme auttaa sinua vankalla asiantuntemuksella ja yrityksessämme onkin yli 23 vuoden alan kokemus kaikissa kiinteistöasioissa – asuntojen, kiinteistöjen, tonttien ja uudiskohteiden myynnissä.

Hakusana:Asunnonvälitystä
 

Muuta hakua

Asunnonvälitystä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus