:

Atk verkko

Atk verkko

Hakuehdolla atk verkko löytyi yhteensä 11 yritystä.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy KARKKILA

Kauppakamarin jäsen

Sähköinsinööritoimisto, sähköteknistä suunnittelua, tietoverkkoasennusta, turvajärjestelmiä

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy - luotettavaa sähköteknistä suunnittelua, valvontaa ja konsultointia pääkaupunkiseudulla, vuodesta 1989. Erikoisosaamistamme tietoverkkojen suunnittelu ja rakennuttaminen myös yritysketjuille kautta Suomen. Sähkösuunnittelu, hankesuunnittelu, valvonta- ja konsultointipalvelut liike- ja toimistorakennuksiin, julkiselle sektorille, majoitus- ja pienteollisuusrakennuksiin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimitusaika ja -varmuus on yksi valttikorteistamme.

Palvelu:Atk verkko
 

Sat-Electric Oy KOKEMÄKI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkösuunnittelua

Sat Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnitteluun ja -urakointiin sekä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Kokemäellä, mutta toimialueemme on koko Satakunta. Teemme sähköalan töitä teollisuudelle ja kiinteistöille. Toimintaamme kuuluu sähkötyöt, sähkösuunnittelu, sähkökeskusvalmistus ja sähkötarvikemyynti.

Palvelu:ATK verkot
 
 

Ab Tekas Oy TEERIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Sähköurakointia, kulunvalvontalaitteita, palohälytinjärjestelmiä yrityksille ja yksityisille. Toimialueena Pohjanmaalla Teerijärvi, Kaustinen, ympäröivät kunnat sekä kaupunkeina mm Kokkola, Kannus, Pietarsaari, Uusikaarlepyy. Tekas tekee sähköasennuksia julkisissa rakennuksissa, teollisuudessa, maataloudessa ja asunnoissa sekä tuntiveloituksen että urakkaveloituksen mukaan. Tavanomaisten sähkötöiden ohessa suoritamme pitkällä kokemuksella erilaisia heikkovirtatöitä kuten atk- ja antenniverkot.

Palvelu:atk verkot
 
 

JTS-Sähkö Oy ILMARINEN

Sähkötöitä

JTS-Sähkö Oy on kokenut sähköalan yritys joka palvelee asiakkaitaan Turun seudulla sekä sen ympäristössä. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset tahot, yritykset, kuin taloyhtiöt. Teemme sähköasennus- sekä sähkötyöt monipuolisesti eri asiakaskohteissamme varmalla ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:ATK, Verkko
 
 

Uudenmaan Sähkö Oy JÄRVENPÄÄ

Sähkötöitä, sähköurakointia

Uudenmaan Sähkö Oy - Sähköistystä teollisuudelle, yksityisille ja edustuskohteisiin nopeasti 100 kilometrin säteellä Järvenpäästä. Palveluihimme kuuluu: sähköurakointi, vahvavirtatyöt, kameravalvonta, atk-verkot ja hälytyslaitteet. Suoritamme myös hälytyslaitteiden ja kameravalvontalaitteiden asennukset. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:atk verkot
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus