:

Automaatiosuunnittelua

Automaatiosuunnittelu · automaatiosuunnittelua

Hakuehdolla automaatiosuunnittelua löytyi yhteensä 69 yritystä. Tulokset 1—20:

Solid Roach Oy VAARANNIVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Mekaniikkasuunnittelua

Solid Roach - Suomalainen mekaniikkasuunnitteluun ja 3D-tulostukseen perehtynyt yritys Suomussalmella ja Espoossa. Yrityksemme tuottaa kaiken kattavan palvelun ideasta tuotteeksi. Valmistamme mittatilauksesta kotelointia asiakkaan tarpeisiin: piirilevykoteloita, anturikoteloita ja sähkökomponenttikoteloita. Sopimusvalmistus ja piensarjavalmistus ovat myös tuotteitamme. Ammattitaitoinen mekaniikkasuunnittelu ja mekaniikkaratkaisut ovat vahvaa osaamistamme.

Hakusana:automaatiosuunnittelu
 

Consor Technology Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusautomaatiota

Toimialaamme on prosessiautomaation suunnittelu-, ohjelmointi-, käyttöönotto- ja huoltopalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:automaatiosuunnittelu
 

Insinööritoimisto Jantec Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Insinööritoimisto, rakennesuunnittelua, konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

Suunnittelee ja tarvittaessa valmistaa, asentaa, antaa käyttökolutuksen. Jantec Oy suunnittelee layout, paperi, puu, elintarvike, teräs, elektroniikka ja rakennusteollisuuden laitteita. Suunnittelussa käytämme 3D-ohjelmistoja, tarvittaessa myös 2D-ohjelmistoja. Meillä on pitkäaikainen kokemus prosessi- ja konepajateollisuuden suunnittelutehtävistä. Suunnittelijoidemme vahva ammattitaito takaavat projektin toteutuksen parhaalla mahdollisella tavalla. Käytössämme ovat aina viimeisimmät ohjelmat.

Hakusana:automaatiosuunnittelu
 

Sat-Electric Oy KOKEMÄKI

Teollisuuden kunnossapitopalveluja, sähkösuunnittelua

Sat Electric Oy on vuonna 2001 perustettu sähkösuunnitteluun ja -urakointiin sekä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Kokemäellä, mutta toimialueemme on koko Satakunta. Teemme sähköalan töitä teollisuudelle ja kiinteistöille. Toimintaamme kuuluu sähkötyöt, sähkösuunnittelu, sähkökeskusvalmistus ja sähkötarvikemyynti.

Palvelu:automaatiosuunnittelu
Yhteystiedot: Automaatiosuunnittelu, Markku Vähä-Heikkilä
040 8216587

 

Pororajan Sähkö PUOKIOVAARA

Sähköasennusta

Pororajan Sähkö - Sähkö- ja automaatioasennukset sekä suunnitelmat yksityisille talouksille ja yrityksille ammattitaidolla. Asennuksia teemme pääasiassa kainuun alueella. Suunnitelmien tekeminen onnistuu kaikkialle suomessa. Täytämme asiakkaiden tarpeet ja toiveet yli 20 vuoden sähköalan kokemuksella. Ota yhteyttä 040 591 1476 tai jukka.vaisanen@pororajansahko.fi, niin saat ammattitaitoista sähköalan palvelua luotettavasti.

Palvelu:automaatiosuunnittelu
 

Insinööritoimisto Jari Juka SIPOO

Sähköinsinööritoimisto, sähkösuunnittelua

Insinööritoimisto Jari Juka - Kumppanisi sähkösuunnitteluun. Sähkösuunnittelupalvelut pieniin ja isoihin kohteisiin, edullisesti ja nopeasti. Teemme myös valaistus-, automaatio- ja av-suunnittelua sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmien kuntokartoituksia Uudellamaalla.

Palvelu:Automaatiosuunnittelu
 
 

Syspoint Oy SEINÄJOKI

Prosessiautomaatiota

SYSPOINT Oy on suomalainen pk-yritys, jonka toimialana on automaatiojärjestelmien suunnittelu ja toteutus. Syspoint Oy toimittaa automaatiojärjestelmiä vesi- ja ympäristöhuollon sekä lämpölaitosten vaativiin käyttötarkoituksiin. Automaatiojärjestelmän toteutus mitoitetaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Laitteet ja ohjelmistot valitaan projektikohtaisesti. Suunnittelemme, valmistamme ja huollamme toimittamamme automaatiojärjestelmät.

Palvelu:Automaatiosuunnittelua
 
 

Jovent Automation & Co HAMMASLAHTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sähköinsinööritoimisto

Toimialamme on kiinteistöjen ja teollisuuden automaatioratkaisut. Valmistamme automaatio- ja ohjauskeskuksia, kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin.

Palvelu:automaatiosuunnittelu
 
 

OK-Talotekniikka - Salomon Technics Oy KUOPIO

LVI-suunnittelua

Luotettavaa ja asiantuntevaa LVIA-suunnittelua yli 20 vuoden ajalta Toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin lämpö-, vesi-, ilmastointi- sekä näihin liittyvää automaatiosuunnittelua. Kohteittemme laajuus käsittää ensiasennuksina toteutettavat suuret hankkeet jatkuen niistä aina pieniin saneerauskohteisiin. Olemme tuottaneet piirrustuksemme tietokonepohjaisesti jo 12 vuoden ajan. Käytämme AutoCAD-yhteensopivaa CADS-grafiikkaohjelmaa, johon on liitetty LVI-suunnittelun sovellutukset.

Palvelu:Automaatiosuunnittelua
 
 

Abast Oy KERAVA

Automaatiosuunnittelua

Abast Oy tekee valtakunnallisesti konepaja-automaation suunnittelua ja valmistusta.

Hakusana:automaatiosuunnittelua
 
 

PK Sähkösuunnittelu Ja Asennus IMATRA

Sähköinsinööritoimisto

Kauttamme saat kaikki sähköalan palvelut avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta urakointiin. Sähköalan töitä Imatralla ja lähiseudulla.

Hakusana:automaatiosuunnittelu
 
 

Iisalmen Sähkö- ja Automaatiosuunnittelu Oy IISALMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Sähkösuunnittelu, automaatiosuunnittelu, tietoverkkosuunnittelu, paloilmoitinsuunnittelu, ohjelmointi (simatic S7,S5), automaatioasennukset, tehdaspalvelut ja yksilöllisten PLC-pohjaisten ohjauskeskusten valmistus.

 
 

Asitek Oy RAISIO

Prosessisuunnittelua

ASITEK OY on Automaation, Sähköistyksen ja Instrumentoinnin tekniseen suunnitteluun erikoistunut yritys. Palvelumme muodostavat kattavan kokonaisuuden yksittäisistä kohteista aina suuriin integroituihin järjestelmiin asti. Tuotamme palveluja asiakkaillemme heidän toiveidensa mukaisesti. Olemme luotettava yhteistyökumppani.

Hakusana:automaatiosuunnittelua, automaatiosuunnittelu
 
 

NPE Kulplan Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaatiosuunnittelua

 
 

Sähkösuunnittelu Fiimanni Oy RIIHIMÄKI

Sähköinsinööritoimisto

Sähkösuunnittelupalvelut, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelu. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta työmaavalvontaan. Soita ja kysy lisää.

Hakusana:automaatiosuunnittelu
 
 

Sirius EIC Oy JYVÄSKYLÄ

Sähköteknistä suunnittelua

Sirius EIC Oy - Automaatiosuunnittelua rautaisella kokemuksella. Teemme teollisuuden projekteihin kattavaa sähkösuunnittelua sekä automaatiosuunnittelua, sisältäen instrumentointisuunnittelun. Projektisi voi olla Suomessa tai muualla maailmassa. Meiltä löytyy kansainvälistä osaamista. Toimeksiantomme toteuttamme luotettavasti ja laadukkaasti ja ennen kaikkea joustavasti.

Palvelu:automaatiosuunnittelu
 
 

VYR-plan JOKIOINEN

Konesuunnittelua, prosessisuunnittelua

Olemme erikoistuneet teollisuuden koneiden sähkösuunnitteluun ja logiikkaohjelmointiin. Myös käyttöönotot ja asennusvalvonta.

Hakusana:automaatiosuunnittelu, automaatiosuunnittelut
 
 

A & D Automation Oy IMATRA

Automaatiosuunnittelua

 

Muuta hakua

Automaatiosuunnittelua:

Ammattilaiset:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus