Autovuokraamot pirkanmaa

Autovuokraamot pirkanmaa

Hakuehdolla autovuokraamot pirkanmaa löytyi yhteensä 16 yritystä.

RentCenter Tampere Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Laitevuokraamo, autovuokraamo

Olemme tamperelainen perheyritys, jonka toimiala on autonvuokraus. Meiltä voit vuokrata henkilöautot, minibussit, pakettiautot, muuttoautot, kuorma-autot, peräkärryt, nokkakärryt, muuttolaatikot, muut muuttovälineet, pihakoneet ja siivouskoneet. Tarjoamme välineet edulliseen omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Easy price pakettihinnat ovat edullisia. Vuokrauksen kesto voi vaihdella tunnista useisiin kuukausiin.

Palvelu:autonvuokraus
 

Autovuokraamo Unto A. Ollanketo Oy TAMPERE

Autohuoltoa, autovuokraamo, autokorjaamo

Vuokraamme henkilöautot, pakettiautot ja peräkärryt. Kaikki automme ovat käsivalinta vaihteisia sekä useat omaavat ilmastoinnin. Yleiset vuokrausehdot ja ajoneuvovaihtoehdot löydät kotisivuiltamme. Meillä myös autokorjaamo, missä mm.Volvo ja Renault tuntemus. Valtuutettu DEKK Partner (Pohjoismaiden suurin yksityisten rengasmyymälöiden omistama ketju) jälleenmyyjä sekä rengashotelli johon sinä voit tuoda omat renkaasi kausisäilytykseen.

Palvelu:autovuokraus, autovuokraamo
 

Lomabil Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, autovuokraamo

Matkailuautoja vuokrattavana Tampereella! B-kortti riittää ajokortiksi. Tarvittaessa vuokrattavissa myös vuodevaatteet, pyyhkeet, astiasto ja ruoanlaittovälineet sekä puutarhakalusteet. Autot sijaitsevat Tampereella ja tuodaan vaikka pihaan, 50 km:n säteellä Tampereen keskustasta.

Palvelu:autovuokraus
Toimialue:Pirkanmaa
 
 

Autohuolto J. Salo Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Autopesula, autovuokraamo, huoltoasema, autokorjaamo

Tervetuloa täyden palvelun huoltoasemalle. Kattava palvelutarjontamme pitää sisällään ravintolapalvelut (lounas, kahvila, á la carte), autohuollon- ja korjaamon palvelut, autopesula- ja autovuokrauspalvelut sekä autotarvikemyynnin. - Autojen, peräkärryjen ja autotrailereiden vuokraus - Autohuollot, ja -korjaukset - Auton ilmastoinlaitteiden huolto - Ravintola- ja kahvilapalvelut - Myymälä - Polttoaineet - Nestekaasu - Monimerkkikorjaamo - Autofit - Akut - Pikapesu

Palvelu:Autovuokraamo
 
 

Caseshop J L Kuljetus- ja suojalaatikot TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja

Valmistamme mittatilaustyönä kuljetuslaatikot, räkit, lentolaukut (flight cases), tarvikkeet ym. Vuokraamme myös autoja orkestereiden käyttöön. Tervetuloa!

Palvelu:autovuokraamo
 
 

Ari Vartiainen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autovuokraamo

 
 

Auto-ja Konevuokraamo HM Oy AKAA

Autovuokraamo

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.