Autovuokraamot

Autovuokraamo · autovuokraamot · autovuokraamoja

Hakuehdolla autovuokraamot löytyi yhteensä 140 yritystä. Tulokset 1—20:

Falck Hyvinkää - Hyvinkään Hinausapu Oy HYVINKÄÄ

Hinauspalveluita

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Hyvinkäällä. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään – Falck auttaa. Huhtico Oy on Hyvinkäällä vuodesta 1994 toiminut kolarikorjaamo ja tuulilasien erikoisliike.

Palvelu:Scandia Rent autovuokraus
 

RentCenter Tampere Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autovuokraamo, laitevuokraamo

Olemme tamperelainen perheyritys, jonka toimiala on autonvuokraus. Meiltä voit vuokrata henkilöautot, minibussit, pakettiautot, muuttoautot, kuorma-autot, peräkärryt, nokkakärryt, muuttolaatikot, muut muuttovälineet, pihakoneet ja siivouskoneet. Tarjoamme välineet edulliseen omatoimimuuttoon helposti yhden luukun periaatteella. Easy price pakettihinnat ovat edullisia. Vuokrauksen kesto voi vaihdella tunnista useisiin kuukausiin.

Palvelu:autonvuokraus tampere, autovuokraamo tampere
 

Autovuokraamo Unto A. Ollanketo Oy - Autonvuokraus Tampere TAMPERE

Autokorjaamo, autovuokraamo, autohuoltoa

Luotettava autonvuokraus ja autohuolto Tampereella. Vuokraamme henkilöautot, pakettiautot ja peräkärryt. Kaikki automme ovat käsivalinta vaihteisia sekä useat omaavat ilmastoinnin. Yleiset vuokrausehdot ja ajoneuvovaihtoehdot löydät kotisivuiltamme. Meillä myös autokorjaamo, missä mm.Volvo ja Renault tuntemus. Valtuutettu DEKK Partner (Pohjoismaiden suurin yksityisten rengasmyymälöiden omistama ketju) jälleenmyyjä sekä rengashotelli johon sinä voit tuoda omat renkaasi kausisäilytykseen.

Hakusana:autonvuokraus, autonvuokraus tampere
Palvelu:autovuokraamo, autovuokraus
 

Autoliike Nystedt - Maakunnan Auto KOKKOLA

Autoliike, autokauppa

Autoliike Nystedt ja Maakunnan Auto ovat autotaloja sinulle ja perheellesi. Liikkeemme sijaitsevat Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa, Kauhajoella ja Seinäjoella. Monipuolisesta Toyota-mallistosta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan henkilöauton tai pakettiauton. Täyden palvelun autotalomme palveluihin kuuluvat myös kattava valikoima vaihtoautoja, huollot ja varaosat sekä Toyota Rent vuokraus. Tutustu tarkemmin palveluihimme kotivuilta.

Hakusana:autonvuokraus
Yhteystiedot: Autoliike Nystedt Kokkola - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 7303

Autoliike Nystedt Ylivieska - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 7350

Maakunnan Auto Seinäjoki - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 4140

 

Auto 10 Oy SALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, hinausta

Teemme yhteistyötä myös Autoliiton kanssa ja saat meiltä hinaus ja tiepalvelua joka päivä ympäri vuorokauden. Mm. hinaukset, ojastavedot, käynnistysapu, renkaanvaihdot onnistuu tien päällä. Auto 10 tarjoaa lähes kaikki auto- ja kolarikorjaamopalvelut 10 ammattilaisen voimin. Eli osaamista löytyy vuosikymmenten verran, työn jälki on taatusti hyvä eikä hintakaan päätä huimaa. Tervetuloa toteamaan paikan päälle.

Palvelu:Scandia Rent -autovuokraus
 

Falck Muonio - Hinauspalvelu Sadinmaa Oy MUONIO

Hinauspalveluita

Lapin Liikenneyrittäjät valitsivat Hinauspalvelu Sadinmaa Oy:n lappilaisen tavaraliikenteen hyväksi tekemästä työstä vuoden 2009 lappilaiseksi kuljetusyritykseksi. Olemme valtakunnalliseen Falck-ketjuun kuuluva, hinaus- ja tiepalveluja tarjoava yritys Muoniossa. Hinauspalveluihimme kuuluvat: raskaskalusto, kuorma-ja linja-autot, henkilö-ja pakettiautot, moottoripyörät, perävaunut, työkoneet, lukittujen auton ovien avaukset, käynnistykset ja välivarastointi.

Palvelu:autovuokraus
 
 

Finn-Rent Oy HELSINKI

Autovuokraamo

Kruununhaka FINN-RENT OY finnrent@finn-rent.fi Maurinkatu 16, 00170, Helsinki Puhelin (09) 135 5919, (09) 135 2604 Fax (09) 135 5616 Lauttasaari FINN-RENT OY finnrent@finn-rent.fi Lauttasaarentie 52, 00200, Helsinki Puhelin (09) 677034 Fax (09) 135 5616

 
 

Antti Valkonen Tmi KUORTANE

Liikenteenohjauslaitteita, työturvallisuus

Meiltä vilkut, vilkkupanelit, taskulamput, Heat-it lämpöpakkaukset, turvakengät, heijastimet, heijastinliivit, liikenteenohjausliivit, Leatherman-tuotteet, työkalusalkut, hälytysvalopaneelit, liikenteenohjausmerkit, erikoiskuljetustaulut, varoituskilvet ym. hälytys- ja merkinantolaitteet. Myös rahtipalvelut, muuttokuljetukset, hinauspalvelut ja autovuokrausta.

Palvelu:Autovuokraamo
 
 

Matkapörssi Oy HELSINKI

Matkatoimisto

Palveleva matkatoimisto kaukokaipuuseen tai pienempään hemmotteluun. Meiltä saat kätevästi makoisan rantaloman tai kulttuuri- tai ostosmatkan Euroopan vanhoihin kaupunkeihin. Haaveiletpa pitemmästä vierailusta tai pikaisesta pistäytymisestä, saat aina ammattitaitoista apua. Tutustu lähemmin kotisivulinkkimme kautta! Tervetuloa! Asiakaspalvelu vain netissä ja puhelimitse. Puhelinmyynti: ma-pe klo 09.00-17.00.

Palvelu:autonvuokrausta
 
 

Autohuolto J. Salo Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, huoltoasema, autovuokraamo, autopesula

Tervetuloa täyden palvelun huoltoasemalle. Kattava palvelutarjontamme pitää sisällään ravintolapalvelut (lounas, kahvila, á la carte), autohuollon- ja korjaamon palvelut, autopesula- ja autovuokrauspalvelut sekä autotarvikemyynnin. - Autojen, peräkärryjen ja autotrailereiden vuokraus - Autohuollot, ja -korjaukset - Auton ilmastoinlaitteiden huolto - Ravintola- ja kahvilapalvelut - Myymälä - Polttoaineet - Nestekaasu - Monimerkkikorjaamo - Autofit - Akut - Pikapesu

Palvelu:Autovuokraamo
 
 

Caseshop J L Kuljetus- ja suojalaatikot TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Pakkausten valmistaja

Valmistamme mittatilaustyönä kuljetuslaatikot, räkit, lentolaukut (flight cases), tarvikkeet ym. Vuokraamme myös autoja orkestereiden käyttöön. Tervetuloa!

Palvelu:autovuokraamo
 
 

Kuljetus Kassinen Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, limusiini

Kuljetus Kassinen - vuokraa asuntoautoja, asuntovaunua ja limousinea Kempele - Oulu. VUokraamme modernit, nykyaikaiset hyvin varustellut asuntoautot, joissa matkailet hyvillä mielin. Asuntoautoja kolme, joista kahteen voi ottaa lemmikin mukaan. Asuntovaunun vuokraus: Adrian perhevaunu 7:lle. Lincoln Town Car - Limousine kyydillä saat luxus kyydin hääpaikalle, eläkepäivien viettoon, polttareihin ja muihiin tähtihetikiin. Katso kuvat ja varaustilanne verkkosivuilta tai soita.

Hakusana:autovuokraamot
 
 

Easy Rent Helsinki HELSINKI

Autovuokraamo

Tarvitsetpa pikkuautoa kaupunkiin tai farmaria mökkireissulle, Easyrentiltä löydät sopivan menopelin. Helppo ja halpa tapa vuokrata auto. Meiltä sekä henkilöautot että pakettiautot.

 
 

Tiinan Automaalaamo avoin yhtiö HYVINKÄÄ

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tiinan Automaalaamon palveluihin kuuluvat mm: - Monipuoliset maalaustyöt - Autotarrat ja -teippaus - Peräkärryn ja pakettiauton vuokraus - Avant -pienkuormaajan vuokraus Sorakauha Kaivuri Puunpilkkoja (max 300mm) Repijä kantojen ja kivien irroitukseen Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!

Hakusana:apaketti autonvuokraus
 
 

Hertz Joensuu JOENSUU

S-ryhmän jäsen

Autovuokraamo

 
 

Investica Oy ESPOO

Autojen vuokrausta

Pakettiautovuokraus.fi on Espoon Leppävaarassa toimiva vuonna 2003 perustettu pakettiautojen vuokraamiseen erikoistunut autovuokraamo. Edullisten hintojemme lisäksi meille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys autoihimme ja palveluumme. Siksi uskallamme väittää omaavamme Espoon parhaan hinta/laatu -suhteen! Palvelemme jokaisena päivänä. Pakettiautojen nouto- ja palautusajat ovat ma-pe 8-9, 12-13, 16-17 tai 20-21, la-su 9, 17 ja 21. Ei jatkuvaa päivystystä joten saavuthan sovittuun aikaan

Palvelu:autovuokraamo Espoo, autovuokrausta Espoo
 
 

Elämysvuokraamo Fast Motors Oy HELSINKI

Autovuokraamo, elämystoimintaa

Elämysvuokraamo Fast Motors Oy on Suomen suurin erikois- ja urheiluautovuokraamo. Fastmotors tarjoaa vauhdinnälkäisille ja elämysten ystäville erilaisia urheilu- avo-, edustus- ja erikoisautoja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Myös muut erikoisemmat kulkuneuvot kuten vesijetit, moottorikelkat, moottoripyörät, Limousiinit, Luxus-jahdit, helikopterit sekä lentokoneet kuuluvat kalustoomme.

 
 

FA-NI Cars - autofixaus, autovuokraus ja autokauppa PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autojen vuokrausta, autojen fiksausta

Fa-Ni Cars autofixaus ja autokauppa. Autojen myynti, vaihto, osto ja vuokraus Pietarsaaressa. Aina ei tarvitse uutta autoa, kunnon kuuraus riittää! Autopesu, kiillotuspesu, vahaus ja lakkasuojaus 10 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu ajoneuvon sisätilojen puhdistus, penkkien pesu, auton imurointi, teippausten poisto ja hajunpoisto. Kun tarvitset väliaikaisesti vuokra-autoa, kuljetuskalustoa tai muuttoautoa, vuokraamme käyttöösi pakettiauton, 8 paikkaisen minibussin tai kevyt kuorma-auton.

Aihepiiri:Autovuokraamo Pietarsaari
 
 

Ruoveden Autopaja Oy RUOVESI

Autokorjaamo

Suoritamme autojen korjausta ja huoltoa Ruoveden talousalueella. Olemme Toyota merkkikorjaamo, huollamme ja korjaamme myös muut merkit. Palveluihimme kuuluu mm. korjaukset, huollot, autojen varaosat (myös Castrol öljyt), katsastuspalvelut, hinauspalvelut ja tuulilasien vaihdot ja korjaukset sekä Toyota Rent-autovuokraus. Ota yhteyttä niin sovitaan aika sinunkin autosi huollolle. Olemme avoinna ma-pe klo 8-17.

Aihepiiri:Toyota Rent -autovuokraus
 

Muuta hakua

Autovuokraamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.