:

Bassoja

Basso · bassot · bassoja

Hakuehdolla bassoja löytyi yhteensä 9 yritystä.

 

Keskusmusiikki Lahti Oy LAHTI

Musiikkikauppa

Musiikkiliike: huippumerkit, korkea laatu, koulutettu henkilöstö ja kotimaiset takuut. Myynti, vaihto, ostot ja huollot. Tietokoneohjelmat, äänentoistolaitteet, -asennukset ja musiikkitarvikkeet. Meiltä saat kaikkia musiikkiin liittyviä instrumenttejä, soittimia, vahvistimia, bändikamoja, mikrofoneja, rumpuja.. Vuosien kokemuksella kaikki tarvittava. LIIKE ON AVOINNA ARKISIN 9.00 - 17.30 JA LAUANTAISIN 10.00 - 14.00. TERVETULOA!

Tuote:basso
 
 

Raahen Musiikki Ky RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Musiikkiliike, musiikkikoulu, musiikinopetusta

Raahen Musiikki on aktiivinen soittimien ammattilainen. Parhaat merkit, laaja valikoima uusia ja käytettyjä soittimia. Myös verkkokaupassa! Meillä on soitinkoulu, musiikin opetusta ja bändikoulutusta. Alakerran SoundKitchen-studiosta äänistudio ja äänityspalvelut. Palvelemme arkena 10.00-17.00 ja la 11.00-14.00. Olet sydämellisesti tervetullut! Toimitamme äänentoistolaitteita ja karaokelaitteita Suomessa ja palvelemme liike-elämää Oulu, Raahe, Oulainen, Kalajoki, Vihanti, Ylivieska -alueella.

Tuote:bassot
 
 

Musiikkiliike Piano Jylhä MUURAME

Musiikkiliike, verkkokauppaa

Piano Jylhä on harjoittanut pianokauppaa ja soitinkauppaa vuodesta 1965. Periaatteenamme on sukupolvien ajan ollut reilu kaupankäynti. Soittimet, musiikkilaitteet ja tarvikkeet musiikin harrastukseen sekä käytetyt musiikkisoittimet. Keski-Suomen suurin rumpuvalikoima. Avasimme nyt uudet verkkosivut! Paljon tuotemerkkejä: Marshall, Yamaha, Tama-, Pearl - rumpusetit, Carvin vahvistimet, Ibanez kitarat ja kitaravahvistimet, Stagg symbaalit, Roland sähköpianot, syntetisoijat ja sähkörumpusetit.

Tuote:bassot
 

Muuta hakua

Bassoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus