:

Betonitöitä

Betonityö · betonityöt · betonitöitä

Hakuehdolla betonitöitä löytyi yhteensä 96 yritystä. Tulokset 1—20:

 

TAM-Group Finland Oy SUONENJOKI

Betonitöitä, betonilattiapinnoitteita

TAM-Group Finland Oy - Betonialan erikoisosaaja. Betonilattia- ja betonilattiapinnoiteurakointia luotettavasti vuodesta 1986. Toimintamme on kohdistunut pääasiassa betoni-, massalattiatöihin. Teemme pohjatyöt, hionnat, erilaiset pinnoitteet, lattiapäällysteet, pumpattavat kipsilattiat sekä sementtipohjaiset tasoitteet. Tarjoamme lattiaratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Kysy tarjous: 0400 650784!

 
 

Betonilattiat Keskinen Oy KAUHAJOKI AS

Suomen Yrittäjien jäsen

Betonitöitä, betonilattiapinnoitteita

Teen vankalla ammattitaidolla betonilattiat yksityisille sekä yrityksille. Toimin pääasiassa Kauhajoen lähiseudulla, mutta pystyn toimimaan myös koko Suomen alueella. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:betonityö
 
 

Jyväskylän Betonipumppaus Oy JYVÄSKYLÄ

Betonitöitä

Tarjoamme betonin pumppausta yksityisten omakotirakentajien anturoiden valuista aina erikoisosaamista vaativiin ja monimutkaisiin töihin kuten vedenalaisiin valuihin.

 
 

Betroc Oy SODANKYLÄ

Kauppakamarin jäsen

Betonituotteiden valmistaja

Yrityksemme on mukana rakentamassa kestävää, viihtyisää ja turvallista asuinympäristöä

Hakusana:betonipumppausta
 
 

Turun Timanttisahaus Oy RAISIO

Timanttiporausta, timanttisahausta

Turun Timanttisahaus Oy tekee vahvalla ammattitaidolla kaikki timanttityöt: timanttiporaus, timanttisahaus sekä timanttileikkaus. Betonirakenteiden ja tiilirakenteiden poraukset ja sahaukset kautta Suomen. TOIMITUSEHDOT löydät kotisivuiltamme. Alan tietotaitoa jo yli 25 vuotta.

Palvelu:betonityöt
 
 

Kaitos Oy ESPOO

Rakennustekniikka

Kaitos Oy on monipuolisesti erikoistunut rakentamisen tekniikkaan ja alan tuotetoimituksiin. Tarjoamme laadukkaita ratkaisuja maa- ja vesirakentamiseen, ympäristörakentamiseen, talonrakentamiseen sekä silta- ja betonirakentamiseen.

Palvelu:Betonirakennus
 
 

Pohjolan Jope Oy TYRNÄVÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, sokkelitöitä

Jope Oy on toiminut rakennusalalla vuodesta 1997. Erikoisosaamistamme on betoniperustuksien teko, betonityöt, sokkelityöt, sokkelivalut, sokkelimuotit, routasuojaukset ja talonrakennus. Toimialueenamme on Oulu ja ympäristökunnat sekä Kalajokiseutu: Kalajoki, Ylivieska, Sievi. Sopimustyöt yrityksille: valu, saneeraus ja remontointi.

Hakusana:betonityöt
 
 

Salon Tukituote Oy SALO

Metallituotteiden valmistaja, teräsrakenteita, betonitöitä

Salon Tukituote Oy on perustettu vuonna 1969 Salossa palvelemaan betonielementtitehtaita, jolloin yritys aloitti Tartuntakierteiden, eli valuankkureiden valmistuksen. Nykyisin yrityksemme palvelee laajalla tuotevalikoimalla betoniteollisuutta oman valmistuksemme lisäksi, edustamalla myös muiden yritysten valmistamia tuotteita, toimittamalla niitä koko Suomen alueelle, Baltian maihin sekä Venäjälle.

 
 

Kouvolan Betoni Oy KOUVOLA

Betonituotteiden valmistaja

Teemme miltei kaikkea, mikä liittyy betoniin ja soraan. Kouvolan Betoni Oy tunnetaan täsmällisenä ja luotettavana betonituotteiden valmistajana, jonka osaaminen vuosikymmenien tuomalla kokemuksella on hioutunut korkeaksi ammattitaidoksi. Tuotevalikoimaan kuuluvat lähes kaikki betonialan tuotteet. Tykkimäen Sora P ja L Ihanainen sekä Vahterin Sora- ja kuljetus Oy:n maansiirtopalveluihin kuuluvat mm. rakennusten Täsmälliset toimitukset ja tehokas kalusto palvelevat sekä pienrakentajia,

Hakusana:betonipumppaus
 
 

RM-Lattiat Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Betonitöitä, betonilattiat

Vahvaa ammattitaitoista osaamista. Olemme joensuulainen pk-yritys. Teemme betonilattioita omakotitaloista teollisuushalleihin. Toimimme pääasiassa Itä-Suomessa, tarvittaessa myös valtakunnallisesti.

 
 

Rakennuspalvelu Tarvainen Oy VAAJAKOSKI

Rakennusliike, rakennussaneerausta

Tarjoamme rakentamiseen liittyviä palveluita yli 20v. kokemuksella. Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä henkilöistä, yrityksistä sekä yhteisöistä. Toimialueemme on pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomi. Sopimuksen mukaan myös muualla. Palvelumme: peruskorjaus- ja saneeraustyöt; huoneistoremontit, kalusteasennus, keittiö- ja kylpyhuoneremontoinnit, lattiatyöt, erilaiset valu- ja betonointityöt sekä perinteinen urakkarakentaminen.

Hakusana:betonityöt
 
 

Transsinkko Oy LAPPEENRANTA

Betoni

Betoninkuljetuksen ja betonipumppauksen ammattilaiset Kaakkois-Suomessa yli 40v kokemuksella. Yrityksellä on sukupolven ja lukuisten vaativien työmaakohteiden kokemus betonin kuljettamisesta.

Palvelu:betonipumppaus
 
 

Rasapuu Oy KELLOKOSKI

Talonrakennusta

Suoritamme kaikki rakennuspalvelut saneerauksista uudisrakentamiseen luotettavasti ammattitaidolla. Jo 20 vuoden kokemuksella meiltä erilaiset rakennusprojektit. Kaikki palvelumme avaimet käteen -periaatteella olipa kyseessä sitten talonrakentaminen tai saneeraus. Tutustu nettisivuihimme ja ota yhteyttä!

Palvelu:betonirakentaminen
 
 

Rakennuspalvelu O. Strömbäck PÄNNÄINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausta, talonrakennusta, saneerauskorjausta

KAIKKEA rakentamista ja saneerausta Pohjanmaalla Kokkola, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri alueilla ympäristöineen! Teollisuusrakentamista. Hirsitaloasennukset. Talojen perustukset. Sertifioidut kosteiden tilojen työt. Teemme tarjouslaskelmat, betonityöt, kattotyöt, parkettityöt, perustustyöt, rakennustyöt, lattianpäällysteet, remontit, talonperustukset, teollisuusrakentaminen.

Palvelu:betonityöt
 
 

Rakennus-Jaranto Oy LEPSÄMÄ

Talonrakennusta, betoni

Rakennus-Jaranto Oy on vuonna 2007 perustettu betonirakentamiseen erikoistunut yritys Lepsämässä. Yritys tekee ammattitaidolla betonirakennusprojektit, kuten liikenneväylien tunnelit, maanalaiset parkkihallit ja väestönsuojat. Teemme myös kerrostalojen julkisivusaneeraukset. Me teemme betonityöt Uudenmaan alueella vahvalla ammattitaidolla.

Palvelu:betonirakentaminen
 
 

Imatran Timanttityöt IMATRA

Purkutöitä

Imatran Timanttitöiden päätoimialaa on timantti- ja purkutyöt. Palveluihimme kuuluvat rakennus- ja aliurakointipalvelut, purkutyöt, timanttileikkaukset ja -poraukset, hiontapalvelut, piikkaukset, jyrsinnät sekä apumiespalvelut. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet ja yksityishenkilöt. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella (Imatra - Lappeenranta), mutta sopimuksen mukaan myös koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:betonityöt
 
 

Robert Rakennus Oy HELSINKI

Robert Rakennus Oy on uusi palveleva kumppani rakennusalalla. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, rakennuttajat ja omakotirakentajat. Tarjoamme kilpailukykyisen palvelumallin, jossa yhdistyvät yrittäjyys ja aito halu palvella asiakasta. Toiminnassa korostuvat pienen yrityksen asiakasläheisyys sekä vahva rakennusalan ja palvelujen tuottamisen osaaminen ja kokemus. Tutustu palveluihimme tarkemmin kotisivuillamme, ja ota rohkeasti yhteyttä.

Hakusana:betonityöt
 
 

Keuruun Betonivalu KEURUU

Betonitöitä

Keuruun Betonivalu on kesällä 2012 perustettu yritys, joka tekee ammattitaitoisesti kaikenlaiset betonivalutyöt. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös erilaiset rakennustyöt ja remontit. Ammattitaitomme pohjautuu alan 10 vuoden kokemukseen. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja rakennusliikkeitä Keuruulla ja lähialueilla 50 kilometrin säteellä. Meillä on mahdollisuus myös toimia laajemmalla alueella. Lue lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Palvelu:betonityöt
 
 

ML Betonivahvistus Oy - Injektointi VANTAA

Betonitöitä

Yritys on perustettu 1994. Olemme erikoistuneet betonirakenteiden korjaamiseen, pinnoittamiseen ja erityisesti injektointiin. Lisäksi teemme autohallien ja teollisuuslattioiden sauma- ja betonikorjauksia. Asiakkaina ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt. Yhteensä satoja asiakkaita. Yritys on laatujärjestelmän (RALA)jäsen.

 

Muuta hakua

Betonitöitä:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus