:

Dementiakodit

Dementiakoti · dementiakodit · dementiakoteja

Hakuehdolla dementiakodit löytyi yhteensä 11 yritystä.

Palvelukoti Sofia HELSINKI

Palvelutalo

Palvelukoti Sofia - Tehostettua palveluasumista muistihäiriöisille vanhuksille. Vanhustyöyhdistys Sofia ry:n perustama ja ylläpitämä palvelutalo sijaitsee Laajasalossa Helsingissä. Palvelukoti Sofiassa on 32 vanhusten palveluasuntoa, ryhmäkodissa 14 paikkaa muistihäiriöisille vanhuksille, kauniit ja viihtyisät tilat, 24-h turvapäivystys, ateriapalvelut, monipuolista kulttuuri- ja virkistystoimintaa.

Palvelu:dementiakoti
 

Dementiakoti Muistola ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vanhusten palveluja

Kymmenpaikkaisessa dementiakoti Muistolassa tarjotaan leppoisassa ja turvallisessa ilmapiirissä yksilöllinen hoiva ja huolenpito. Jokaisella asukkaalla on oma 23 m² huone, jossa on oma WC-kylpyhuone. Asukas voi sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan ja rakkailla esineillään. Ryhmäkodissa on viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja ajan tasalla oleva hoito- ja palvelusuunnitelma.

 
 

Mallusjoen Lepokoti MALLUSJOKI

Hoivakoti, hoivapalvelua

Mallusjoen Lepokoti tarjoaa tehostettua ja tuettua palveluasumista ikääntyneille, sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Palvelu:Dementiakoti
 
 

Lappeenrannan palvelukeskussäätiö LAPPEENRANTA

Vanhusten palveluja

Kauttamme saat vuokra-asuntoja ja palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja erityisryhmille. Tarjoamme myös ateriapalveluita lounasravintoloissa ja kotiinkuljetuksella. Kauttamme saat myöskin kodin siivouspalvelut. Lisätietoa kotisivuiltamme:www.lprpalvelukeskussaatio.fi

Palvelu:Dementiakoti
 
 

Villa Consulting Oy ESPOO

Hoivapalvelua

Yritys omistajineen on tunnettu laajalti vanhus- ja dementiatyössä sekä pitkänlinjan naisyrittäjinä. Olemme kysyttyjä kouluttajia, innoittajia ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työyhteisöjen valmentajia.

Palvelu: dementiakoti
 
 

Kiimingin kunta - Palvelukeskus Jaarankartano KIIMINKI

Palvelukeskus

Yhteystiedot: Dementiakoti Harjula
088193412

 
 

Helsingin sosiaalivirasto - Dementiakoti Emma HELSINKI

Hoitokoti, asumispalveluita, julkisia palveluita

Dementiakoti Emma on 16-paikkanen ryhmäkoti. Tavoitteena on tarjota leppoisaa, turvallista ja kodinomaista asumista keskivaikeasti tai vaikeasti dementoituneille vanhuksille.

 

Muuta hakua

Dementiakodit:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus