:

Eläinlääkärit

Eläinlääkäri · eläinlääkärit · eläinlääkäreitä

Hakuehdolla eläinlääkärit löytyi yhteensä 856 yritystä. Tulokset 1—20:

Eläinklinikka Hakametsä TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Eläinlääkäri, eläinlääkäriasema, eläinklinikka, pieneläinklinikka, akupunktioita, eläinfysioterapiaa, eläinlääkinnän konsultointeja, eläinsairaala

Hoidamme kaikki pieneläimet asiantuntevasti ammattitaidolla ja suurella sydämellä! Palveluihimme kuuluvat peruseläinlääkäripalveluiden lisäksi erikoisosaamista vaativat tutkimukset ja toimenpiteet. Uudet viihtyisät toimitilat, korkeatasoinen eläinten sairaalaosasto ja ammattitaitoinen, palveleva henkilökunta toivottavat tervetulleeksi. Hakametsässä me teemme työtä sinun ja lemmikkisi parhaaksi.

 

Eläinlääkäri Sirkka Pyhälä LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Eläinlääkäri, pieneläinvastaanotto

Olen eläinlääketieteen lisensiaatti ja palvelen pieneläinasiakkaita kotivastaanotollani Lempäälässä. Vastaanottoni sijaitsee maaseudulla, rauhallisessa maatilamiljöössä. Asiakaskuntani koostuu pääosin koirista ja kissoista. Viime vuosina olen päivittänyt ammattitaitoani mm. ihotautien, koirien käytösongelmien ja eksoottisten lemmikkien hoidon suhteen. Teen myös kotikäyntejä alueella Lempäälä - Tampere - Vesilahti - Akaa - Kangasala. Lisäksi kauttani saat koirien ja kissojen ruokaa. Ota yhteyttä!

Palvelu:eläinlääkärin kotikäynnit Pirkanmaalla, eläinklinikan vastaanotto
 
 

Animagi Naantali NAANTALI

Eläinlääkäri

Naantalin Pieneläinklinikka on nyt Animagi Naantali. Olemme nyt osa täysin kotimaista Animagi-ketjua, joka tarjoaa sinulle ja lemmikillesi korkeatasoista, inhimillistä ja lämminhenkistä palvelua. Palvelemme ma-to 9-17 ja pe 9-16.Toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet ja Naantalin Pieneläinklinikan vanhat asiakkaat.

Palvelu:eläinlääkäriasema Turku, eläinlääkäriasema Naantali, eläinlääkäri, eläinlääkäriasema
 
 

Eläinklinikka Viksu SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Eläinlääkäri

Eläinklinikka Viksu on syntynyt suuresta halusta auttaa eläimiä palvellen samalla niiden omistajia mahdollisimman hyvin. Vaikka päivät ovat toisinaan kiireisiä, jokainen potilas on meille tärkeä. Viksussa on avarat tilat, tasokkaat laitteet, osaava henkilökunta ja lämmin ilmapiiri.

 
 

Eläinystäväsi Lääkäri TAMPERE

Eläinlääkäri

Eläinystäväsi Lääkäri on perustettu 1999. Uusiin tiloihin Raholan kartanon viereen osoitteeseen Kornetinkatu 6 Tampere muutimme maaliskuussa 2011. Viihtyisä vastaanottomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Nokian moottoritietä. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti. Avoinna arkisin 8-19 ja lauantaisin 10-16. Eläinystäväsi lääkäriin voit varata ajan nyt myös netissä 24h vuorokaudessa! Tutustu palveluihimme kotisivuillamme! Karvakuonojen huoltokorjaamo - Tunteella ja taidolla

Palvelu:eläinlääkäri
 
 

Lauttasaaren Eläinlääkäriasema Oy HELSINKI

Eläinlääkäri

Lauttasaaren eläinlääkäriasema Oy on täyden palvelun eläinlääkäriasema hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keskeisenä toiminta-ajatuksenamme on ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu.

 
 

Kangasalan Hevosklinikka Oy KANGASALA

Eläinlääkäri

Kangasalan Hevosklinikka tarjoaa kliinistä diagnostiikkaa.

Palvelu:Eläinlääkäri
 
 

Oulun Eläinklinikka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Eläinlääkäriasema

Oulun Eläinklinikka on yksilöllisen ja laadukkaan palvelun tarjoava eläinlääkäriasema. Lähes 20 vuoden kokemus eläinlääkinnästä sekä klinikkamme hyvä varustelutaso varmistavat parhaan mahdollisen hoidon lemmikillesi kaikissa tilanteissa. Hoidamme klinikallemme kissojen, koirien, jyrsijöiden ja lintujen lisäksi myös eksoottiset eläimet. Tarjoamamme palvelut mm: terveydenhoito, ortopedia, ultraääni- ja röntgentutkimukset, sisätautien hoito, laboratoriopalvelut ja sairaskäynnit.

Hakusana:eläinlääkäri
 
 

Käpylän Eläinlääkäriasema - Kottby veterinärstation HELSINKI

Eläinlääkäri

Tuo lemmikkisi hyviin käsiin! Meiltä kaikki pieneläinlääkäripalvelut! Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi!

 
 

Eläinlääkäri Pilvi Vaajakari PORI

Eläinlääkäri

Pieneläinpalvelut ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella.

Palvelu:Eläinlääkäri
 
 

Eläinlääkäri Taneli Tirkkonen VAASA

Eläinlääkäri

Eläinlääkäripalvelut Vaasassa ja Vaasan ympäristössä. Pieneläinklinikka sekä hevospraktiikka. Smådjurdsklinik och hästpraktik.

Palvelu:eläinlääkäreitä, eläinlääkäri
 
 

Eläinlääkäriasema Teravet Oy ESPOO

Eläinlääkäri

Espoon Eläinlääkäritalo on yksityinen, hyvän olon eläinlääkäriasema, josta saat aina yksilöllisen palvelun. Käytössämme on viimeisin tieto lemmikkisi parhaaksi sekä modernit tutkimusvälineet kuten oma, kattava laboratorio, digitaalinen röntgen ja ultraäänilaitteisto. Tarjoamme kaikki pieneläinten terveyteen liittyvät yleisimmät palvelut sekä kattavan terveyden- ja sairaudenhoidon. Teemme myös monipuolisesti erilaisia leikkauksia.

Palvelu:eläinlääkäriasema, Eläinlääkäri, eläinlääkärin päivystys, eläinklinikka
 
 

Eläinlääkäri Jaana Kekki TAMPERE

Pieneläinvastaanotto

Eläinlääkäripalvelut pieneläimille Tampereen seudulla. Ajanvaraukset suoraan eläinlääkäriltä ma-ke 8.30 - 9.30. Olen erikoistunut eläinten akupunktiohoitoihin ja fysioterapiaan. Soita ja varaa aikasi!

Palvelu:Eläinlääkäri
 
 

Oulun kaupunki - Oulun seudun ympäristövirasto, eläinlääkintähuolto OULU

Eläinlääkäri, eläinlääkäriasema, eläinlääkäripalveluja

Yhteystiedot: Eläinlääkäri, Yrjö Väyrynen
0447036710

Eläinlääkäri, Leena Tuuri
0447036730

 
 

Tornion kaupunki - Eläinlääkintä TORNIO

Eläinlääkäri

Yhteystiedot: Eläinlääkäri, Niinistö Antti
0400 363 901

 
 

Eläinlääkäri Marjatta Laakso VANTAA

Eläinlääkäri

Eläinlääkäri Marjatta Laakso tarjoaa kattavat eläinlääkäri- ja terveyspalvelut pieneläimille kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tervetuloa!

Palvelu: eläinlääkäreitä, eläinlääkäriasema, eläinklinikka
 

Muuta hakua

Eläinlääkärit:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus