:

Eläinten hoitoa

Eläinten hoito · eläinten hoitoa · eläinten hoidot

Hakuehdolla eläinten hoitoa löytyi yhteensä 417 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Millihaka TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Ratsastustalli

Millihaka - Hyvinvointitalli rauhallisessa maalaismaisemassa. Olemme SRL:n hyväksymä hevosavusteinen talli. Tarjoamme ratsastus- ja hyvinvointipalveluita, harrasteohjausta sekä täysihoitotallipaikkoja Tornion Aapajoella. Mukavia hetkiä kaikenikäisille hevosista, ratsastuksesta ja luonnosta kiinnostuneille, maastossa tai tallipihalla. Ota yhteyttä 040 728 8779, niin suunnittelemme juuri sinulle, perheellesi tai ryhmällesi sopivan hevosteluhetken.

Hakusana:hevosten hoito
Palvelu:eläinten kuljetus
 
 

Kiikun Koirahoitola ja Eläinpalvelu SEINÄJOKI

Eläinten hoitoa

Kiikun Koirahoitola sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä Nurmon Kiikussa, aivan Seinäjoen kupeessa. Tarjoamme täysihoitoa koirille ja kissoille. Me myös neuvomme ja autamme ongelmatilanteissa ja synnytyksissä. Saat myös avustusta eläinlääkärikäynneille. Hoitolamme täyttää Suomen Kennelliiton vaatimukset ja on jatkuvasti eläinlääkärin valvonnassa.

 
 

Wauziwau ESPOO

Maahantuoja

tmi.WauziWau - Tuula Kenraali on Bioptron-valohoitolamppujen ja Therapy Air Ion sisäilmanpuhdistajien maahantuoja ja markkinoija. Bioptron-valohoitolamppu on Suomen lääkintäviranomaisten tarkastama ja hyväksymä valohoitolamppu haavojen paranemisen edistämiseen ja kipujen hoitoon. THERAPY AIR - Allergisille sertifioitu TherapyAir Ion sisäilmanpuhdistaja suojelee terveyttäsi luonnollisella tavalla hävittämällä ilmasta epäpuhtauksia ja hajuja kodeissa ja työpaikoilla. Katso lisää www.wauziwau.

Hakusana:ihmisten ja eläinten valohoito, haavojen hoito valolla
 
 

Etelä-Hämeen Eläinhoitola PAROLA

Eläinhoitola

Koirien ja kissojen laadukasta täysihoitoa. Eläinhoitolarakennus valmistunut 2008. Hoito sisältää ruokinnan, ulkoiluttamisen; lenkitys ja ulkotarhat, hoidon ja vakuutuksen. Koirahoitola jaettu neljään eri osastoon. Tiloissa kiinteät väliseinät naapuriin ja jokaisesta vapaa pääsy tilavaan ulkotarhaan. Tiloissa lattialämmitys, ilmastointi ja keskusradio. Kissahoitola tarjoaa erilliset ikkunalliset tilat ja katetut jaloittelutarhat. Myynnissä lemmikkieläintarvikkeet ja koiran ruokaa. Tervetuloa!

Palvelu:eläinten muotokuvaus, eläinten hoitoa
 

Muuta hakua

Eläinten hoitoa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus