:

Elämyksiä

Elämyksiä

Hakuehdolla elämyksiä löytyi yhteensä 172 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Koivulahden Rapukartano VILPPULA

Tilausravintola, kokouspalveluita

Rapukartanon jyhkeä päärakennus toivottaa tulijan lämpimästi tervetulleeksi. Tunnelmallinen, kodikas miljöö ja kaunis järvimaisema kutsuvat rauhoittumaan, kokemaan jotakin uutta ja nauttimaan. Tilaisuuksien aikana voi myös majoittua ensiluokkaisissa huoneissa. Tilaa jopa 70 henkilölle. Kokoustilamme ovat ensiluokkaiset, ja ne on varustettu uusimmalla kokoustekniikalla. Olipa tilaisuutenne suuri tai pieni, Rapukartanon muuntuvat kokous- ja juhlatilat toimivat juuri tarpeisiinne sopivalla tavalla.

Hakusana:elämyspalvelut
 
 

Lasten Päivän Säätiö - Linnanmäki HELSINKI

MaRa ry:n jäsen

Huvipuisto, elämystoimintaa

Lasten Päivän Säätion ylläpitämä Linnanmäen huvipuisto on riemastuttanut kävijöitään jo yli 50 vuoden ajan. Huvipuistosta löytyy tekemistä kaikenikäisille ja se on myös luokkaretkien ykköskohde.

 
 

Revontuliohjelmat Porotilalla Auroral Crown KUUSAMO

Ohjelmapalveluja

KOHTAA REVONTULET, UUSI LUXUS! Auroral Crown on revontuli- ja korkeatasoisiin porotilaohjelmapalveluihin erikoistunut yritys. Revontuliesityksiä pidetään ryhmille etukäteisvarauksesta Kuusamossa, Oivangin kylässä sijaitsevalla porotilalla Revontulitupa Pohjan Kruunussa. Porotilalla voit halutessasi myös tutustua eri tavoin poroihin, ruokailla ja yöpyä sekä hankkia itsellesi herkullisia porotuotteita.

Palvelu:elämyksiä
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus