:

Elementtiasennuksia

Elementtiasennus · elementtiasennusta · elementtiasennukset · elementtiasennuksia

Hakuehdolla elementtiasennuksia löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Turun Elementtiasennus Oy KAARINA

Elementtiasennusta

Turun Elementtiasennus Oy tekee teräs- ja betonielementtiasennukset valtakunnallisesti. Materiaaleina käytämme betonia, liimapuuta, terästä, siporexia, peltiä ja panelia.

Hakusana:elementtiasennuksia, elementtiasennukset, elementtiasennus
 
 

Pyhäjoen Rakennus Oy YPPÄRI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Pyhäjoen Rakennus Oy tekee vankalla kokemuksella saneeraukset, perustukset ja elementtitalojen pystytykset. Yritys on perustettu vuonna 1987 Timo Impolan toimesta ja alaan liittyvää osaamista on kertynyt jo 25-vuoden ajalta. Tämän hetkinen henkilöstömäärä 6 henkeä. Pyhäjoen Rakennus Oy toimii seuraavilla alueilla: Raahen talousalue, Oulainen, Pyhäjoki, Merijärvi ja Kalajoki.

Palvelu:elementtiasennus
 
 

BCM-rakenne Oy/Ab PORVOO

Puutarhamyymälä

BCM-rakenne Oy Ab harjoittaa kokonaisvaltaista rakentamista Uudellamaalla 23 vuoden kokemuksella - saneerauksista uudisrakentamiseen "avaimet käteen" -periaatteella. Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin yksityiset. Myös teollisuusrakentamista. Sivuillamme voit tutustua joukkoon tyytyväisiä referenssiasiakkaita. Kaikessa toiminnassamme pyrimme pitkäaikaisiin ja luotettaviin asiakassuhteisiin. Hoidamme rakennusalan ja saneerausalan työt sovitusti ja aikataulussa.

Hakusana:elementtiasennukset
 
 

Joensuun Nostajat Oy JOENSUU

Nostopalveluja

Joensuun Nostajat Oy:ltä monipuoliset nostopalvelut. Elementtiasennukset ja erilaiset nostopalvelut kurottajilla, autonostureilla ja henkilönostimilla. Nostopalvelusuunnitelmat ja nostojen työnjohtopalvelut. Erillisiin nostoihin on käytössä useita 5-180 tn nostureita. Katso referenssimme kotisivuiltamme!

Palvelu: elementtiasennukset
 
 

MR-Wood Constructions Oy Ltd LEPPÄVESI

Rakennusliike, rakennusteknistä suunnittelua, talonrakennusta, elementtiasennusta

MR-Wood on Leppävedellä sijaitseva rakennusalan yritys, joka tekee uudisrakentamista avaimet käteen -periaatteella Rakennamme vaihtoehtoisesti myös pelkät perustukset tai asennamme puiset ja betoniset elementit, rungot sekä kattorakenteet sopimuksen mukaan. Kohteitamme ovat lähinnä kerros- ja rivitalot, kaupat ja liikerakennukset, joten asiakkainamme on enimmäkseen yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja. Toimimme pääasiassa Jyväskylän talousalueella.

Palvelu:Elementtiasennukset
 
 

Rakennus Jari Kupiainen Oy TAMPERE

Elementtiasennusta, henkilönostimia

Rakennus Jari Kupiainen Oy - Elementtiasennukset Suomi, Henkilönostimet Pirkanmaa. Asiantuntemuksella runko- ja betonielementtien asennus yrityksille, julkiselle sektorille, ja yksityisille rakennuttajille. Olemme kokeneita isojen projektien toteuttamisessa. Asennamme mm. julkisivu- ja runkolelementit, ontelolaatat, TEK-laatat ja jännebetonipalkit. Vuokraamme henkilönostimia Pirkanmaan ja Tampereen lähialueille. Elementtiasennukset koko Suomen alueella.

Palvelu:elementtiasennus
Toimialue:elementtiasennukset Suomi
 
 

KVS Rakennus Oy HELSINKI

Rakennusala

KVS Rakennus Oy on laadukas rakennusliike jolta saat kaikki rakennuspalvelut Helsingin ja Vantaan alueella. Teemme rakennustyöt monipuolisesti eri asiakaskohteissa ja palvelemme asiakastahojamme aina alan viimeisimmän tietotaidon avulla. Tutustu toimintaamme myös sivujemme kautta!

Hakusana:elementtiasennus
 
 

Mepora Oy PORI

Elementtiasennusta

 
 

Nostokorpi Oy ISOKYRÖ

Talonrakennusta

Nostokorpi Oy toimii rakennusalan yrityksenä Isokyrössä, mutta tarjoaa palvelujaan valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet elementtiasennuksiin ja nostopalveluihin.

Palvelu:Elementtiasennukset
 
 

Asennuspojat LM Oy - Kotkan Toimipiste KOTKA

Rakennusliike

Suomen johtava elementtiasennusliike yli 30 v:n kokemuksella. RALA-pätevyys betonielementti- ja teräsrakentamisessa

Hakusana:elementtiasennus
 
 

Tmi Jyrki K. Lehto TORNIO

Rakennuspuusepänasennusta

Puu- ja betonielementtitalojen pystytykset ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaisesti aina perustuksesta, sisustustöihin ja vesikattoon asti.Kauttamme myös rakennussaneeraus ja remontointi.

Palvelu:elementtiasennus
 
 
 

Muuta hakua

Elementtiasennuksia:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus