:

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Elintarvikkeiden tukkumyynti · elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Hakuehdolla elintarvikkeiden tukkumyyntiä löytyi yhteensä 469 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Lejos Oy ESPOO

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Lejos on suomalainen perheyritys, joka tuo maahan ja markkinoi kansainvälisiä elintarvikealan merkkituotteita. Asiakkaina ovat päivittäistavarakaupat, tukkukaupat, kioski- ja huoltoasemaketjut, hotelli- ja ravintolaketjut, henkilöstöravintolat, Duty Free -myymälät sekä elintarviketeollisuus. Päämiehiä on ympäri maailmaa, 12 eri maassa. Lejoksella on pitkä historia ja perheyrityksen vankat perinteet, joista se on ylpeä. Yhtiö aloitti toimintansa jo vuonna 1921.

 
 

Aromix Erikoiskahvi Oy TURKU

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Parhaiten Aromix tunnetaan laadukkaista maustetuista kahveistaan, kuten Caffé Amaretto ja Irish Coffee. Vuonna 1987 perustettu Aromix Erikoiskahvi Oy on Suomen vanhimpia erikoiskahveihin keskittyneitä yrityksiä ja juuri Aromix on ensimmäisenä tuonut maustetut kahvit Suomen markkinoille jo vuonna 1989. Asiakkaita ovat herkku- ja erikoisliikkeet, kahvilat ja ravintolat, tukut ja päivittäistavarakaupat, sekä yritykset ja yhdistykset ympäri Suomen.

 
 

Viinitalo Melkko Oy LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Säästä rahaa ja valmista viinisi itse. Viinitalo Melkosta saat vaivattomasti valmistusaineet ja -välineet kotiviinin, kotioluen ja siiderin valmistukseen. Voit tutustua tuotteisiimme kotisivuillamme ja samalla tehdä tilauksen. Kotisivuiltamme löydät myös reseptejä. Tai voit tulla käymään myymälöissämme, jotka sijaitsevat Lahdessa ja Vantaan Myyrmannissa (Viinimaailma).Neuvomme ja opastamme niin uusia kokeilijoita kuin vanhoja konkareitakin.

 
 
 
 

Pharmia Oy TUUSULA

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä

Pharmia on johtava suomalainen, yksityinen vuonna 1993 perustettu ravintolisien kehittämiseen ja valmistukseen erikoistunut yritys.

 

Muuta hakua

Elintarvikkeiden tukkumyyntiä:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus