:

Energiaselvityksiä

Energiaselvitys · energiaselvitystä · energiaselvitykset · energiaselvityksiä

Hakuehdolla energiaselvityksiä löytyi yhteensä 19 yritystä.

Coor Service Management ESPOO

Siivouspalveluita, kiinteistöpalveluja, teollisuuspalveluita, Teräsrakentaminen

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työllistämme noin 1000 henkilöä eri puolilla Suomea.

Palvelu:energiaselvitykset
 
 

Suunnittelupalvelu Heikkilä Ky NERKOO

Rakennussuunnittelua, energiatodistuksia

Olen rakennusinsinööri ja tarjoan rakennussuunnittelua lähinnä OK-talojen rakentamiseen ja peruskorjaukseen. Toimialuettani ovat Iisalmi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Varpaisjärvi ja Nilsiä. Myös kauempaa voi ottaa yhteyttä. Pientalojen suunnitelusta minulla on kokemusta vuodesta 1981 alkaen. Sitä ennen työskentelin teollisuusrakentamisen parissa. Myös hirsirakentaminen on tuttua. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Hakusana:energiaselvitys
 
 

TK-ENERGIATODISTUS- JA RAKENNUSPALVELU OY HELSINKI

Energiatodistuksia, energiaselvitystä

Yrityksemme tekee uudiskohteisiin kaikki rakennuslupahakemuksen yhteydessä vaadittavat energiaselvitys- ja E-luvun laskelmat. Toimitamme energiaselvityslaskelmat enintään viikon toimitusajalla lähtötietojen saamisesta. Vuoden 2008 alussa voimaan tulleen lain ja asetuksen mukaan jokaiseen uudisrakennukseen on laadittava energiatodistus. PIENTALOJEN ENERGIANSELVITYSLASKELMAT ALKAEN 150 eur. Katso koko hinnastomme kotisivultamme!

 
 

Suomen Vuototekniikka Oy HELSINKI

Lvi, LVIA-suunnittelua

Suomen Vuototekniikka Oy: Autamme äkillisissä, välitöntä selvitystä vaativissa vuototapauksissa sekä toimenpiteiden kartoituksiin liittyvissä tutkimuksissa. Palvelukirjoomme kuuluvat myös erilaisten LVIA-teknisten järjestelmien tarkastus- ja tutkimuspalvelut sekä mm. energiatodistusten laadinnat. LC Kiinteistöratkaisut: -LVIA-teknisten hankkeiden suunnittelu (mm. putkiremonttien hanke- ja toteutussuunnittelu: LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu)

Hakusana:energiaselvitykset
 
 

HS-insinöörit PAATTINEN

Rakennussaneerausta

HS-Insinöörit on pienrakentamiseen erikoistunut insinööritoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan rakentamisen palvelukirjon. Merkittävä osa palveluistamme on pääsuunnittelu-, vastaavan työnjohtajan- sekä rakennesuunnittelupalveluja. Teemme myös talonrakentamiseen liittyviä maansiirtotöitä, perustustöitä, runkotöitä, vesikattotöitä, sisätöitä, laatoitustöitä, pihatöitä sekä rakennamme myös jäteveden käsittelyyn tarvittavia järjestelmiä haja-asutusalueille.

Hakusana:Energiaselvitys, rakennusvalvontaa Energiaselvitys
 
 

Insinööritoimisto Jani Laine LAPPEENRANTA

Rakennusteknisiä palveluita

Olemme rakennusten ilmatiiviysmittauksiin erikoistunut asiantuntijayritys Lappeenrannan alueella. Rakennuksen vaipan ilmatiiveydellä on merkittävä vaikutus rakennuksen energiatehokkuuteen, hyvään asumisviihtyvyyteen ja terveelliseen sisäilmastoon. Siirryttäessä kohti matala- ja passiivirakenteiden entistä eristävimpiä eli paksumpia vaipparakenteita, on erittäin tärkeää, että rakennuksen höyrynsulku on ehdottoman tiivis, jotta vältytään kosteus- ja homevaurioriskeiltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:energiaselvitys
 
 

M3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintitoimisto

M3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy on erikoistunut liikekiinteistöjen kiinteistöhuoltoon Raisiossa. Toimintamme on keskittynyt tekniseen isännöintiin, urakka- ja projektivalvontaan sekä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja energiakustannusten alentamiseen. Hoidamme liikekiinteistöjen huoltoon ja muutostöihin liittyviä tehtäviä korkeatasoisesti, kokemuksella ja ammattitaidolla.

Palvelu:energiaselvityksiä
 

Muuta hakua

Energiaselvityksiä:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus