:

Eräpalveluita

Eräpalvelu · eräpalvelua · eräpalvelut · eräpalveluita

Hakuehdolla eräpalveluita löytyi yhteensä 44 yritystä. Tulokset 1—20:

Zilivonkkelis Ky SUOMUSSALMI KK

Koiravaljakkosafareita, huskysafareita, eräpalveluita

Zilivonkkelis on Suomussalmelainen koiravaljakko ja ohjelmapalveluyritys. Järjestämme koiravaljakkoajeluita vaikka toivomassasi paikassa, yrityksen talvitapahtumissa, perhetapahtumissa taikka haluamassasi lomakohteessa Kainuun alueella. Koiriemme kanssa voit myös lähteä lumikenkäkävelylle, saat koiran vetämään varusteitasi. Kesäisin tarjoamme polkupyöräsafareita vetokoirien avustamana, käytössämme on myös kärryt kesäisiin valjakkoajeluihin.Koiramme ovat myös oivia eräretkikavereita.

 
 

RTG Ready To Go Active Vuokatti VUOKATTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottorikelkkoja, moottoriajoneuvojen vuokrausta, eräpalveluita

Ready To Go Active järjestää mm. Vuokatin alueella ohjelmapalveluita matkailijoille. Ohjattuja kalastus- ja eräretkiä, toiminnallisia tapahtumapäiviä, moottorikelkkasafareita ja räätälöityjä tapahtumapäiviä esimerkiksi kokous-, työpaikka- ja matkailijaryhmien palvelemiseksi. Holiday Club Katinkullasta löydätte välinevuokraamomme, josta voitte vuokrata välineitä erilaisiin harrastuksiin.

 

Syötteen Eräpalvelut SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Eräpalveluita, kokoustilat, saunatilat

Erä Ohto on Syötteen alueella ohjelmapalveluita ja hyvinvointipalveluita tarjoava monialayritys. Tarjoamme perinteisiä erä-ja retkipalveluita ryhmille ja yrityksille. Palveluitamme ovat mm. koiravaljakkoajelut, kelkkailusafarit, lumikenkäkävelyt, kanoottiretket, erähenkiset kokouspalvelut ja eräruokailut savusaunan ja nokipannukahvien kera. Saunatupamme tarjoaa ruokailu-ja kokoustiloja erikokoisille ryhmille. Maastoretket teemme omilla koiravaljakkoreiteillämme Kansallispuiston alueella.

 
 

Martinselkonen Wildlife Centre RUHTINANSALMI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Eräpalveluita

In the Martinselkonen surroundings, beard-moss covered ancient spruces are whispering their stories to those able to listen. Martinselkosen Eräkeskus is a wildlife centre in the midst of the great Kainuu wilderness and the nature preserve area creates the setting for an all year round experience centre.

 
 

Puuretki Oy ILOMANTSI

Matkailupalveluja, kalastusta, eräpalveluita

Tarjoamme täyden palvelun matkailupalveluita, jotka pitävät sisällään majoituksen (max. 19 henk.), ruoat, saunat, ohjelmaa ja monipuolisen luonnon. Lisäksi ohjatut luontoretket ja retkiuistelut. Järjestämme veneretkiä ryhmille toivomusten mukaan. Veneretket Koiterejärvelle ja Koitejoelle 14-paikkaisella veneellä. Majoitusta rantamökeissä.

 
 

Kaunis Karjala MPR Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Eräpalveluita

Tervetuloa Kauniiseen Karjalaan!Meiltä löydät toiveidesi mukaan räätälöidyt, kalastus-, metsästys-, sekä muut erä- ja luontoretket ja luonto-ohjelmapalvelut kuten esim. melonta, hiihtovaellus, vaellus patikoiden, koskenlasku, petoeläinten katselu ja kuvaus. Luonnollisesti opastus, majoitus ja ruokailut sekä halutessanne myös kuljetukset sisällytämme retkiin toivomallanne tavalla.Toimimme pääasiassa Pohjois-Karjalassa Lieksassa. Tutustu palvelutarjontaamme ja retkiimme lähemmin kotisivuiltamme.

 

Muuta hakua

Eräpalveluita:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus