:

Erikoissairaanhoitoa

Erikoissairaanhoito · erikoissairaanhoitoa

Hakuehdolla erikoissairaanhoitoa löytyi yhteensä 9 yritystä.

Vaasan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä - Vaasan keskussairaala VAASA

Sairaala

Vaasan keskussairaalassa toteutetaan ihmisläheisiä ja asiantuntevia erikoissairaanhoidon palveluita Vaasan sairaanhoitopiirin alueen väestölle. Sairaanhoitopiirin toiminta-alue muodostuu Pohjanmaan rannikkoalueen kaksikielisistä, ruotsin- ja suomenkielisistä kunnista. Alue ulottuu Luodon kunnasta pohjoisessa Kristiinankaupunkiin etelässä.

Palvelu:Erikoissairaanhoito
 
 

Kotisairaala Luotsi Oy TURKU

Kotisairaanhoitoja

Kotisairaala Luotsi - Sairaala kotonasi! Tarjoamme laadukasta, asiakaslähtöistä, yksilöllistä ja kustannustehokasta kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua Turussa sekä ympäristökunnissa terveydenhuollon ammattihenkilöiden tuottamana. Kotisairaala Luotsin monipuolinen välineistö mahdollistaa monipuolisten hoitotoimenpiteiden toteuttamisen turvallisesti asiakkaan kotona, sisältäen myös laboratoriokokeiden ottamisen ja pika-analysoinnin paikan päällä.

Palvelu:erikoissairaanhoito
 
 

Länsi-Pohjan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä KEMI

Sairaala, terveydenhoitopalveluja, terveyspalveluja

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri palvelee potilaita järjestämällä erikoissairaanhoitoa kuuden jäsenkunnan asukkaille. Tavoitteenamme on edistää alueen ihmisten hyvinvointia tarjoamalla laadukasta, oikein kohdennettua hoitoa potilasta kunnioittaen. Kehitämme osaamistamme ja palveluitamme, jotta voimme tarjota nykyaikaista, asiantuntevaa hoitoa myös tulevaisuudessa. Sairaanhoitopiirin omistajakuntia ovat Kemin ja Tornion kaupungit sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnat.

Palvelu:erikoissairaanhoitoa
 
 
 

Muuta hakua

Erikoissairaanhoitoa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus