:

Fysioterapiapalveluita

Fysioterapiapalvelu · fysioterapiapalvelua · fysioterapiapalvelut · fysioterapiapalveluita · fysioterapiapalveluja

Hakuehdolla fysioterapiapalveluita löytyi yhteensä 688 yritystä. Tulokset 41—60:

 

Fysioterapia Kirsti Virkkula KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja

Tarjoan fysioterapiapalveluita Kuusamon alueella työikäisille ja ikääntyville. Erityisosaamisaluettani ovat liikuntaelinsairauksien fysioterapia, muistikuntoutus. Nyt hoitotilat Kuusamon keskustassa Joukamontie 10 a 1.

Palvelu:liikunaelinsairaiden fysioterapia, tukielinsairaiden fysioterapia, tukielin sairaiden fysioterapia kuusamo
Aihepiiri:asentohuimauksen fysioterapia
 
 

Terapianurkka Raahe RAAHE

Fysioterapiaa

Terapianurkka Raahe tuottaa fysioterapiaa ja käsiterapiaa ammattitaitoisen fysioterapeutin toteuttamana yli 20 vuoden kokemuksella. Terapianurkan fysioterapeutti Eija Heikkinen tarjoaa yläraajakuntoutuksen erikoisosaamista ainoana yksityissektorin toimijana Raahen seutukunnassa. Perinteisen fysioterapian lisäksi menetelminä mm. peiliterapia, arven hoidot, kinesioteippaus, neuraalikudoksen mobilisaatio, hermovammojen sähköärsytyshoidot. Lisäksi luennot, asiantuntija- ja konsultaatiopalvelut.

Palvelu:fysioterapia, fysioterapiapalvelut
 
 

Oulunseudun fysioterapia Ky OULU

Fysioterapiaa

Luotettavaa ja ihmisläheistä fysioterapiaa jo 25 vuoden ajan. Tarjoamme fysioterapiapalveluita neljässä toimipisteessä 12 fysioterapeutin voimin. Yhteistyössä toimii tällä hetkellä myös työpsykologi sekä psykoterapeutti. Toimipisteemme sijaitsevat Oulunsalossa, Heinäpäässä, Tuirassa ja Kiimingissä. Kaikki toimitilamme ovat esteettömiä ja sijaitsevat maksuttomien pysäköintipaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Palvelu:välilevyongelmien fysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapia, fysioterapia, purentaelinhäiriöiden fysioterapia
Yhteystiedot: Tuohimaantie 12, 90900 Kiiminki, Oulunseudun fysioterapia
(040) 680 6401

 
 

Fysiokeskus Kunto-Taipale - Energy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntosali

Kuntokeskus Energy - Kuntosalille ovikortilla 24h vuorokaudessa, Joensuun, Ylämyllyn ja Rantakylän toimipisteissä. Energy tarjoaa kuntosalipalvelut, ryhmäliikuntaa, monipuoliset fysioterapiapalvelut ja työfysioterapiaa, treenaus ja ravinto-ohjelmat sekä hierontaa. Olemme erikoistuneet LPG-teknologiaan. Meiltä myös FootCare erikoispohjalliset.

Hakusana:fysioterapia palvelut, fysioterapia
 
 

Fysioterapia Askeleet LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja

Tunnetko kipuja kehossasi? Aiheuttaako liikkuminen sinulle epämukavia jalkaoireita? Vaivaako vaivasenluut? Kärsitkö kenties väsyneistä jaloista? Olemme alaraajafysioterapiaan erikoistunut yritys, jossa tutkitaan liikettä ja koko kehosi toimintaa kokonaisvaltaisella fysioterapialla pyrimme kohti rennompaa oloa ja liikkumisen iloa. Jalkakipuihin liittyy uskomuksia, kipujen syyt on hyvä selvittää. Fysioterapiassa on mahdollista hyödyntää monenlaisia hoitoja ja kotikonsteja oireiden lievittämiseksi.

Palvelu:alaraaja fysioterapia
 
 

Köyliön Fysioterapia Oy KÖYLIÖ

Fysioterapiaa

Yksilöllinen fysioterapia, Lymfaterapia, Ryhmätoiminta, Jalkatutkimukset, Kuntosali,

Palvelu:fysioterapia, yksilöllistä fysioterapiaa
 
 

Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy LAPPEENRANTA

Fysioterapiaa, fysioterapiapalveluja

Fysioterapiapalveluja kaikille asiakasryhmille. Meiltä saat fysioterapiapalveluiden lisäksi myös vankkaa kokemusta urheiluvammojen fysioterapiasta. Hoitosuunnitelma tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Osana fysioterapiaa toimii monipuolinen terapeuttisen harjoittelun kuntosali ja allas. Käytettävissämme on kaikki tavallisimmat fysioterapiamenetelmät mm. kylmä-, lämpö- ja sähköhoidot, liikehoidot, hieronta, terapeuttinen harjoittelu ja akupunktio sekä LPG-imurullaushoito. Tervetuloa!

Hakusana:fysioterapiaa
 
 

FootFysio Mikko Poutiainen LAHTI

Fysioterapiaa, fysioterapiapalveluja

Olemme podiatriseen fysioterapiaan erikoistunut yritys, joka keskittyy alaraajojen toimintaan ja niiden ongelmiin. Fysioterapian pääpaino on alaraajatutkimuksessa, jossa selvitetään alaraajojen toimintaa erilaisilla toiminnallisissa testeillä, tutkitaan kävelyä ja askellusta sekä selvitetään manuaalisesti nivelten ja eri kudostyyppien toiminta. Lisäksi käytämme monipuolisia terapeuttisia harjoitteita ja jalkaterän virheasentoja voidaan ohjata ja tukea yksilöllisillä tukipohjallisilla.

Palvelu:fysioterapia
 
 

Aktiiviterapia Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysikaalinen hoitolaitos

Fysikaalinen hoitolaitos Soppeenmäessä, liikekeskuksessa. Fysikaaliset hoidot, neurologinen fysioterapia, lymfaterapia. Hoidot vastaanotolla ja kotikäynteinä. Hoitolaitoksessa hyvät kuntoilulaitteet ikääntyneille, heikkovoimaisille ja pyörätuolin käyttäjille. Fysioterapeutti - lymfaterapeutti Hannu Martikainen.

Palvelu:Fysioterapia
 
 

FitFine Hyvinvointipiste KEMI

Fysioterapiaa

FitFine Hyvinvointipalvelut - Kemi. Tarvitsetko treenarin? muutosta ruokavalioon vai liikettä niveliin? Ota yhteyttä: FitFine tarjoaa Fysioterapia-, hieronta- ja personal trainer palvelut. Ravintovalmennus, kehonkoostumusmittaukset sekä henkilökohtaiset valmennuspaketit. Soita ja varaa aika henkilökohtaiseen arviointiin. Tyky-kuntosetelit käyvät maksuvälineinä personal training- ja ravintovalmennuksiin sekä pienryhmävalmennuksiin (painonhallinta).

Hakusana:fysioterapiapalvelut
 
 

Joensuun kaupunki - Koivupihan palvelukeskus JOENSUU

Asumispalveluita, palvelukeskus

Yhteystiedot: Koivupihan fysioterapia
013 267 4109

 
 
 
 

Terveysasema Vihannin toimipiste - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VIHANTI

Terveyskeskus

Yhteystiedot: Vastaanotto arkipäivisin, Fysioterapia
040 135 7959

 

Muuta hakua

Fysioterapiapalveluita:

Ammattilaiset:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus