:

Grillikotia

Grillikota · grillikodat · grillikotia

Hakuehdolla grillikotia löytyi yhteensä 12 yritystä.

Timapuu TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennuksia, grillikotia

Timapuun grillikota, kotasauna ja huvimaja ovat tunnettuja Suomessa ja ulkomailla. Omakotiasujan saunaremontti voisi olla uusi kotasauna ja oleskelukota pihalle. Grillikotamme ovat kodan muotoisia, kahdeksan kulmaisia, ja valikoimissamme on myös tilavat 28,8 neliön kokoiset kodat isojenkin ryhmien käyttöön. Kota on toimiva pihasauna, viihtyisä kesäkeittiö, tunnelmallinen vierasmaja, yritysten erikoistila, kesämökin oleskelutila taikka kodin pihapiirin rentoutumiskeskus. Suomalaiset kotagrillit.

Valmistaa:Valmis grillikota, Grillikota
Etukortti:Grillikota rahtivapaasti pystytettynä kaikkialle Suomeen
 
 

Pyörteen Tila KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlatilojen vuokrausta

Historiallinen Pyörteen Tila sijaitsee Kajaanin upeissa maalaismaisemissa, kauniin luonnon keskellä. Tila on vuokrattavissa erilaisiin juhlatapahtumiin ja juhlien lisäksi esim. kokoustiloiksi tai muuhun virkistyskäyttöön. Tilalta löytyy tunnelmallinen grillikota ja rantasauna sekä meillä on myös uintimahdollisuus kesäisin. Oli kyseessä sitten häät, muut sukujuhlat tai yrityksen virkistyspäivä, niin autamme järjestämään Teille elämyksellisen päivän, kysy tarjousta!

Hakusana:grillikota
 
 

Mikkolan savusauna & savutorppa LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Saunoja, kokouspalveluita, kokoustilat

Tervetuloa luonnonkauniiseen maalaismaisemaan Pirkanmaalle Tampereen kupeeseen, Pyhäjärven rannalle! Nauti savusaunan pehmeistä löylyistä ja maukkaista aterioista. Saunomisen lomassa voit virkistäytyä uimalla avannossa tai nauttia kylpytynnyrissä. SAVUSAUNAMME ON VUODEN 2005 YRITYSSAUNOISTA SUOMEN PARAS SAVUSAUNA. Tilat kokouksiin maks. 24 hlö:lle ja juhlatilaisuusuuksiin maks. n. 40 hlö:lle. Yhteistyö www.mikkolanlomamokit.com kanssa. Katso kuvia ja lisätietoja kotisivulinkin kautta!

Palvelu:grillikota
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Grillikotia:

Ammattilaiset:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus