:

Hajusteettomat kampaamot

Hajusteeton kampaamo · hajusteettomat kampaamot · hajusteettomia kampaamoita

Hakuehdolla hajusteettomat kampaamot löytyi yhteensä 8 yritystä.

Parturi-kampaamo Kauneushoitola Leena Heikura HYRYNSALMI

Kauneushoitola, parturi-kampaamo

Parturi-Kampaamo Leena Heikura - Parturi-Kampaamo ja kauneushoitolapalveluja Hyrynsalmen keskustassa vuodesta 2004. Kampaamomme on hyvän ilman kampaamo, tuotteemme ovat hajusteettomia. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja saat meiltä persoonallisesti värjätyt ja leikatut hiukset. Hiusmuodin uusimmat tyylit käytössäsi. Kauneushoitolastamme jalkahoidot, käsihoidot, monenlaisia kasvohoitoja, kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin, meikkaukset, mikroneulaukset, ripsipidennykset ja kestopigmentoinnit.

Aihepiiri:hajusteeton parturi-kampaamo, hajusteallergikon kampaamo, hyvän ilman kampaamo
 

Asema-Aukion Parturi & Kampaamo Oulu OULU

Parturi-kampaamo

Hiustenleikkaus aina ilman ajanvarausta. Oulun Asema-aukion Parturiliike on vuonna 1963 perustettu parturi-kampaamoalan ammattilainen. Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Meillä hoituu hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, kampaukset sekä parran muotoilut. Myynnissä myös hajusteettomia allergiatestattuja hiustenhoitotuotteita. Ammattitaitoinen henkilökunta päivittää hiustyylisi toiveidesi mukaan.

Palvelu:kampaamo, kampaamopalvelut, parturi kampaamo
Tuote:hajusteettomat kampaamotuotteet
 
 

Parta ja Palmikko TURKU

Parturi-kampaamo

Perinteinen, mukavaa palvelua tarjoava parturi-kampaamo. Olemme erikoistuneet miesten hiustenleikkauksiin. Yleisten parturikampaamopalveluiden lisäksi, meiltä myös parranajo veitsellä, amerikkalainen parranajo, hiustenpidennyksiä ja kasvohoitoja. Tuotteitamme ovat mm. hajusteettomat SIM-tuotteet ja meiltä saa lähes kaikkia tuotteita. Meillä käyvät Master Card, Visa Electron ja pankkikortit. Tervetuloa myös ilman ajanvarausta!

Työtapa:hajusteettomat tuotteet
 

Muuta hakua

Hajusteettomat kampaamot:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus