:

Hammashuoltoa

Hammashuolto · hammashuoltoa · hammashuollot

Hakuehdolla hammashuoltoa löytyi yhteensä 357 yritystä. Tulokset 1—20:

Ylöjärven Hammaspiste Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäri, hammashuoltoa

Ylöjärven Hammaspiste tarjoaa monipuolisia ja hellävaraisia hammaslääkäripalveluja Ylöjärven keskustassa Iltaruskon palvelutalossa sijaitsevassa toimipisteessä. Yleishammashoidon lisäksi palveluihimme kuuluu keinojuurihoito, kiinteät proteesit ym. hammaslääkärin palvelut. Sijaitsemme vain 15 min etäisyydeltä Tampereelta ja meillä pysäköit ilmaiseksi! Tervetuloa.

 

Oral Hammaslääkärit - Hammaslääkäri Sabire Shakir TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäri

Hammashoitoa ammattitaidolla Tampereen keskustassa. Teemme perushammashoitoa, esteettistä hammashoitoa sekä hammashoitoa lääkerentoutuksessa.

Palvelu:hammashuolto
 
 

Porvoon Hammaslaboratorio PURE ART PORVOO

Hammaslaboratorio, hammashuoltoa

Olemme täyden palvelun hammaslaboratorio Porvoossa. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme linkin kautta.

 
 

Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy MIKKELI

Hammashuoltoa

Sydämellisesti tervetuloa! Mikkelin Hammaslääkärikeskus on yksityinen, nykyaikainen hammaslääkäreiden yhteisvastaanotto. Meiltä saat monipuoliset hammashoidon palvelut yksilöllisesti. Käytämme KELAn suoraveloitusta, joten maksat vain hammashoidon omavastuuosuuden. Aukioloaikamme: Ma klo 9-19 Ti-Pe klo 8-16.

 
 

Hammaslääkäriasema Anesdent JOENSUU

Hammaslääkäriasema, hammashuoltoa

Hammaslääkäriasema Anesdent Oy on joensuulainen, Tsokkisen talossa Niskakadun ja Koulukadun kulmassa sijaitseva vastaanotto, joka tarjoaa monipuolista ja korkealaatuista hammashoitoa. Palvelemme ma-pe 8.30-16. Varaa aika tarkastukseen, niin suunnittelemmme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Palveluihimme kuuluu mm. suuhygienisti, röntgenpalvelu, pelkopotilaille hammashoito nukutuksessa, kirurgiset hoidot, implanttihoidot, keinojuurihoidot, kruunu- ja siltaprotetiikka.

 
 

HammasPirta Oy OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Hammashuoltoa

 
 

Osfix Oy ELIMÄKI

Hammaslääkäriasema, hammashuoltoa

Osfix Klinikka eli Osfix Oy on perus- ja erikoishoitoja tarjoava hammasklinikka. Tärkeimmät erityisosaamisalueet ovat keinojuurihoidot, pelkohoidot, kirurgia ja hammasproteesit. Näiden lisäksi teemme kaikkea perushammashoitoa. Omat edulliset kotimaiset implanttihoidot kahden vuosikymmenen kokemuksella.

 
 

Hammaslaboratorio Turun Kulmahammas Oy TURKU

Hammashuoltoa

Ammattitaitoista hammaslaboratoriopalvelua Turun keskustassa.

 
 

Kouvolan kaupungin perusturva, terveydenhuolto KOUVOLA

Terveyskeskus

Kouvolan seudun kunnat Anjalankoski, Elimäki, Jaala, Kouvola, Kuusankoski ja Valkeala yhdistyivät Kouvolan kaupungiksi vuoden 2009 alusta lähtien. Kuntaliitoksen jälkeen kuntien terveyspalvelut saivat uuden yhteisen nimen, Kouvolan kaupungin perusturva ja terveydenhuolto. Terveyskeskuspalvelut pysyvät jatkossakin tutuissa paikoissaan. Puhelinnumerot löytyvät kotisivuilta.

Palvelu:Hammashuolto
 
 

Saukkolan Hammaslääkäriasema Ky SAUKKOLA

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri, hammashuoltoa

Yksityistä hammashoitoa pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla Saukkolassa, Valtatie 1 varrella. Olemme avoinna: ma-to 08.00-16.30 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

 
 

Jussintorin Hammaslääkäriasema Oy HYVINKÄÄ

Hammashuoltoa

Monipuoliset hammaslääkäriasemapalvelut Hammaslääkärit Saila Häkkinen HLL, Hannele Kanerva HLL, Kari Laaksonen HLL, suuhygienisti Liisa Nokkala

 
 

Hammaslaboratorio Roident Oy ROVANIEMI

Hammashuoltoa

Hammaslaboratoriopalvelut Rovaniemen alueella. Tarvittaessa toimitamme töitämme myös muualle Lappiin. Kiinteät proteesit Irroitettavat proteesit Kokoproteesit Osaproteesit Implantit Kruunut Sillat

 
 

Kauppatorin Hammaslääkäriasema Oy PORI

Hammashuoltoa

Hammaslääkärimme Sari Randelin ja Esa Randelin tarjoavat ammattitaitoisia hammaslääkäripalveluita. Meiltä mm. esteettiset hammashoidot ja hammasproteesit. Tervetuloa!

 
 

Marja-Leena Valta Oy VAASA

Hammashuoltoa

Hammaslääkäri Valta Marja-Leena on suun terveyteen ja kokonaishammashoitoon erikoistunut, Vaasassa toimiva hammasklinikka. Kattaviin palveluihimme kuuluvat hammashoidon osa-alueet vuosittaisista perustarkastuksista aina protetiikkaan saakka. Perushammashoito Säännöllinen suun ja hampaiden terveyden tarkistuttaminen auttaa isojen ongelmien ja kalliiden hoitojen ennaltaehkäisemisessä. Amalgaamisaneeraukset suojauksessa Esteettinen hammashoito Protetiikka Implantit

 
 

Mäntsälänkulman Hammaslääkärit Oy MÄNTSÄLÄ

Hammashuoltoa

Hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut. Soita ja varaa aika.Tervetuloa!

 
 

Hatanpään lääkäriaseman hammashoitola TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Hammashuoltoa, julkisia palveluita

Perushammashoitoa sekä kiirreellistä ensiapua. Kiireellistä ensiapua tarvitseville annetaan päivystysaikoja Hatanpään terveysaseman hammashoitolaan kello 14 jälkeen terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03-10023.

 
 

Mäntynummen Hammaspaikka LOHJA

Hammashuoltoa

Monipuoliset hammaslääkäripalvelut Lohjalla. Olipa hammaslääkärin tarpeesi sitten iso tai pieni tai vaivasi minkälainen tahansa, Mäntynummen Hammaspaikasta saat aina ammattitaitoista ja henkilökohtaista hammaslääkäripalvelua. Kokeneet hammaslääkärimme hoitavat hampaidesi ja suusi terveyttä alan uusinta tietoutta ja tekniikka hyväksikäyttäen.Meillä hammashoitopisteet myös Veikkolassa ja Helsingissä.

 
 

Messukylän Hammaslääkäriasema TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäriasema

Messukylän Hammaslääkäriasemalta Jankan liikekeskuksesta saat laadukasta hammaslääkäripalvelua. Vastaanottomme on toiminut Tampereella jo yli 20 vuoden ajan. Hammaslääkäri Liisa Perttula on palkittu Suomen Yrittäjien Kultaisella yrittäjäristillä. Meillä on Kela-korvauksien suoraveloitus. Meille pääset helposti myös pyörätuolilla ja pysäköinti on maksutonta kaikille. Meillä ei ole toimistomaksua. Avoinna: ma-to 8-16, pe 8-14. Soita ja varaa aika numerosta 03 363 2022.

Hakusana:hammashuolto
 

Muuta hakua

Hammashuoltoa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus