:

Hammaslääkäriasemat

Hammaslääkäriasema · hammaslääkäriasemat · hammaslääkäriasemia

Hakuehdolla hammaslääkäriasemat löytyi yhteensä 105 yritystä. Tulokset 1—20:

Ylöjärven Hammaspiste Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäri, hammashuoltoa

Ylöjärven Hammaspiste tarjoaa monipuolisia ja hellävaraisia hammaslääkäripalveluja Ylöjärven keskustassa Iltaruskon palvelutalossa sijaitsevassa toimipisteessä. Yleishammashoidon lisäksi palveluihimme kuuluu keinojuurihoito, kiinteät proteesit ym. hammaslääkärin palvelut. Sijaitsemme vain 15 min etäisyydeltä Tampereelta ja meillä pysäköit ilmaiseksi! Tervetuloa.

Hakusana:hammaslääkäriasema
 

Oral Hammaslääkärit - Hammaslääkäri Sabire Shakir TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäri

Hammashoitoa ammattitaidolla Tampereen keskustassa. Teemme perushammashoitoa, esteettistä hammashoitoa sekä hammashoitoa lääkerentoutuksessa.

Palvelu:hammaslääkäriasema
 
 

Curanda Terveyspalvelut Oy - Keskustan Hammaslääkäripalvelu TURKU

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri, erikoishammaslääkäri, suuhygienisti

Paras paikka hampaillesi! Sinua palvelevat hammaslääkärimme, erikoishammaslääkärimme ja suuhygienistimme kaikissa hampaiden ja suun terveysasioissa. Oman hammaslääkärin kautta on turvallista aloittaa kaikissa suun vaivoissa. Kokonaisvaltainen hammashoitomme sisältää hampaiden säännölliset tarkastukset ja hoidon. Meillä on käytössä määräaikaiskutsujärjestelmä, jolloin huolehdimme puolestasi hampaide

Aihepiiri:hammaslääkärikeskus
 
 

Mikonkadun Hammaslääkäriasema Oy MIKKELI

Hammaslääkäri

Mikonkadun Hammaslääkäriasema on yksityisvastaanotto, joka on tarjonnut laadukkaita, yksilöllisiä ja monipuolisia hammashoitopalveluja vuodesta 1987. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä nykyaikaiset tilat yhdistettyinä henkilökohtaiseen palveluun takaavat sen, että jokaisen asiakkaan suunhoito on asiantuntevissa ja luotettavissa käsissä. Kotisivuillamme voit tutustua tarjoamiimme palveluihin, henkilökuntaamme sekä vastaanottoomme ja sen aukioloaikoihin. Tervetuloa asiakkaaksemme

Palvelu:hammaslääkäriasema
 
 

Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy MIKKELI

Hammashuoltoa

Sydämellisesti tervetuloa! Mikkelin Hammaslääkärikeskus on yksityinen, nykyaikainen hammaslääkäreiden yhteisvastaanotto. Meiltä saat monipuoliset hammashoidon palvelut yksilöllisesti. Käytämme KELAn suoraveloitusta, joten maksat vain hammashoidon omavastuuosuuden. Aukioloaikamme: Ma klo 9-19 Ti-Pe klo 8-16.

Palvelu:hammaslääkärikeskus
 
 

Hammaslääkäriasema Anesdent JOENSUU

Hammaslääkäriasema, hammashuoltoa

Hammaslääkäriasema Anesdent Oy on joensuulainen, Tsokkisen talossa Niskakadun ja Koulukadun kulmassa sijaitseva vastaanotto, joka tarjoaa monipuolista ja korkealaatuista hammashoitoa. Palvelemme ma-pe 8.30-16. Varaa aika tarkastukseen, niin suunnittelemmme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Palveluihimme kuuluu mm. suuhygienisti, röntgenpalvelu, pelkopotilaille hammashoito nukutuksessa, kirurgiset hoidot, implanttihoidot, keinojuurihoidot, kruunu- ja siltaprotetiikka.

 
 

Osfix Oy ELIMÄKI

Hammaslääkäriasema, hammashuoltoa

Osfix Klinikka eli Osfix Oy on perus- ja erikoishoitoja tarjoava hammasklinikka. Tärkeimmät erityisosaamisalueet ovat keinojuurihoidot, pelkohoidot, kirurgia ja hammasproteesit. Näiden lisäksi teemme kaikkea perushammashoitoa. Omat edulliset kotimaiset implanttihoidot kahden vuosikymmenen kokemuksella.

Palvelu: hammaslääkäriasema
 
 

Torin Hammas - Satu Hannuksela Oy TAMPERE

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri

Hellävaraista hammashoitoa vuodesta 1987 Tampereella. Palveluihimme kuuluvat mm. esteettinen hammashoito, röntgentutkimukset, implanttihoidot sekä kruunu- silta- ja irtoprotetiikka.

 
 

Kiille Oy SASTAMALA

Hammaslääkäri

OLETKO ETSIMÄSSÄ ITSELLESI HAMMASLÄÄKÄRIÄ? Modernilla vastaanotollamme saat avun kaikkiin hammasongelmiisi.

Hakusana:hammaslääkäriasemat, hammaslääkäriasema, hammaslääkäriasemia, hammaslääkärikeskus
 
 

Hammaslääkäripalvelu Hymysuu TAMPERE

Hammaslääkäriasema

Tuttu ja turvallinen HYMYSUU tarjoaa LAADUKASTA HAMMASHOITOA! Normaalien hammaslääkäripalveluiden lisäksi Hymysuu tarjoaa oikomishoitoa ja keinojuuri- eli implantaattihoitoa sekä suu- ja leukakirurgiahoitoa että kosmeettista hammashoitoa esim. hampaiden valkaisua. Palvelemme: ma klo 08-17, ti-pe klo 08-16, tai sopimuksen mukaan. TERVETULOA!

 
 

Saukkolan Hammaslääkäriasema Ky SAUKKOLA

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri, hammashuoltoa

Yksityistä hammashoitoa pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla Saukkolassa, Valtatie 1 varrella. Olemme avoinna: ma-to 08.00-16.30 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Palvelu:hammaslääkäriasema
 
 

Jussintorin Hammaslääkäriasema Oy HYVINKÄÄ

Hammashuoltoa

Monipuoliset hammaslääkäriasemapalvelut Hammaslääkärit Saila Häkkinen HLL, Hannele Kanerva HLL, Kari Laaksonen HLL, suuhygienisti Liisa Nokkala

Hakusana:hammaslääkäriasemat
 
 

Kauppatorin Hammaslääkäriasema Oy PORI

Hammashuoltoa

Hammaslääkärimme Sari Randelin ja Esa Randelin tarjoavat ammattitaitoisia hammaslääkäripalveluita. Meiltä mm. esteettiset hammashoidot ja hammasproteesit. Tervetuloa!

 
 

Mäntynummen Hammaspaikka LOHJA

Hammashuoltoa

Monipuoliset hammaslääkäripalvelut Lohjalla. Olipa hammaslääkärin tarpeesi sitten iso tai pieni tai vaivasi minkälainen tahansa, Mäntynummen Hammaspaikasta saat aina ammattitaitoista ja henkilökohtaista hammaslääkäripalvelua. Kokeneet hammaslääkärimme hoitavat hampaidesi ja suusi terveyttä alan uusinta tietoutta ja tekniikka hyväksikäyttäen.Meillä hammashoitopisteet myös Veikkolassa ja Helsingissä.

Toiminimi:www.hammaslääkäriasemat.fi, veikkolan hammaslääkäriasema
 
 

Messukylän Hammaslääkäriasema TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäriasema

Messukylän Hammaslääkäriasemalta Jankan liikekeskuksesta saat laadukasta hammaslääkäripalvelua. Vastaanottomme on toiminut Tampereella jo yli 20 vuoden ajan. Hammaslääkäri Liisa Perttula on palkittu Suomen Yrittäjien Kultaisella yrittäjäristillä. Meillä on Kela-korvauksien suoraveloitus. Meille pääset helposti myös pyörätuolilla ja pysäköinti on maksutonta kaikille. Meillä ei ole toimistomaksua. Avoinna: ma-to 8-16, pe 8-14. Soita ja varaa aika numerosta 03 363 2022.

 
 

Hammaslääkäri Tähtihammas LOHJA

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri Tähtihampaan palvelukonseptissa asiakas on aina etusijalla ja sen vuoksi suunnittelemme hammashoidon ja -huollon yksilöidysti asiakkaidemme toiveiden mukaan, unohtamatta ammattitaitoista näkemystämme ja osaamistamme. Tervetuloa hyvän ja hellävaraisen hammashoidon pariin Lohjan ydinkeskustaan – Lohjantähteen.

Hakusana:hammaslääkäriasema, yksityinen hammaslääkäriasema
 
 

Hammaslääkäriasema Clinident TURKU

Hammaslääkäriasema, yksityinen hammaslääkäri

Yksilöllisesti - sinun hampaillesi. Clinident on Turkulainen täyden palvelun hammaslääkäriasema. Tarjoamme asiantuntevaa ja ystävällistä hammashoitoa alan viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Perinteisten hammaslääkäripalvelujen lisäksi Clinidentissä osataan myös hammassuojien valmistus sekä ammattilais- että harrastekäyttöön, purentakiskojen suunnittelu yksilöllisesti. Voit itse valita värin ja lisäkoristeet: hileet, nimikirjaimet, pienet kuvat, timantit jne. Tervetuloa hauskaan hammashoitoon!

Hakusana:yksityinen hammaslääkäriasema
 
 

Hammaslääkäri Antti Vainikainen Oy JOENSUU

Hammaslääkäri

Hoitomme kuulu Kela-korvauksen piiriin. Kysy tästä lisää ajanvarauksen yhteydessä.

Palvelu:hammaslääkäriasema
 

Muuta hakua

Hammaslääkäriasemat:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus