:

Hammasproteeseja

Hammasproteesi · hammasproteesit · hammasproteeseja

Hakuehdolla hammasproteeseja löytyi yhteensä 43 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Joensuun Hammaskeskus Oy JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäri

Joensuun Hammaskeskus on uusi, moderni hammaslääkäriasema Joensuun ydinkeskustassa. Tarjoamme nykyaikaista ja hellävaraista hammashoitoa ja pyrimme tekemään hammashoitokäynnistäsi aina mahdollisimman miellyttävää ja vaivatonta. Tämä tavoite koskee meillä erityisesti lapsia ja eri asteista hammaslääkäripelkoa potevia asiakkaitamme. Käytettävissänne on ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, joka tarjoaa hammaslääkärin ja suuhygienistin palveluja.

Aihepiiri:hammasproteesit
 

Erikoishammasteknikko Reijo Heinonen MUHOS

Hammasproteeseja, erikoishammasteknikko

Erikoishammasteknikko Reijo Heinonen, - Hammasproteesien valmistus, pohjaus ja korjaus. Kokoproteesien valmistus ja sovitus, myös kotikäynnit. Toimipisteet Muhoksella ja Kolarissa.

Palvelu:Hammasproteesien valmistus, Hammasproteesin korjaus
 
 

Mikonkadun Hammaslääkäriasema Oy MIKKELI

Hammaslääkäri

Mikonkadun Hammaslääkäriasema on yksityisvastaanotto, joka on tarjonnut laadukkaita, yksilöllisiä ja monipuolisia hammashoitopalveluja vuodesta 1987. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä nykyaikaiset tilat yhdistettyinä henkilökohtaiseen palveluun takaavat sen, että jokaisen asiakkaan suunhoito on asiantuntevissa ja luotettavissa käsissä. Kotisivuillamme voit tutustua tarjoamiimme palveluihin, henkilökuntaamme sekä vastaanottoomme ja sen aukioloaikoihin. Tervetuloa asiakkaaksemme

Palvelu:hammasproteesit
 
 

Porvoon Hammaslaboratorio PURE ART PORVOO

Hammaslaboratorio, hammashuoltoa

Olemme täyden palvelun hammaslaboratorio Porvoossa. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme linkin kautta.

Palvelu:hammasproteesi
 
 

Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy MIKKELI

Hammashuoltoa

Sydämellisesti tervetuloa! Mikkelin Hammaslääkärikeskus on yksityinen, nykyaikainen hammaslääkäreiden yhteisvastaanotto. Meiltä saat monipuoliset hammashoidon palvelut yksilöllisesti. Käytämme KELAn suoraveloitusta, joten maksat vain hammashoidon omavastuuosuuden. Aukioloaikamme: Ma klo 9-19 Ti-Pe klo 8-16.

Palvelu:hammasproteesi
 
 

Hammaslaboratorio Turun Kulmahammas Oy TURKU

Hammashuoltoa

Ammattitaitoista hammaslaboratoriopalvelua Turun keskustassa.

Hakusana:hammasproteesin korjaus, hammasproteesit
 
 

Hammaslääkäripalvelu Hymysuu TAMPERE

Hammaslääkäriasema

Tuttu ja turvallinen HYMYSUU tarjoaa LAADUKASTA HAMMASHOITOA! Normaalien hammaslääkäripalveluiden lisäksi Hymysuu tarjoaa oikomishoitoa ja keinojuuri- eli implantaattihoitoa sekä suu- ja leukakirurgiahoitoa että kosmeettista hammashoitoa esim. hampaiden valkaisua. Palvelemme: ma klo 08-17, ti-pe klo 08-16, tai sopimuksen mukaan. TERVETULOA!

Hakusana:hammasproteesit
 
 

Hammaslaboratorio Roident Oy ROVANIEMI

Hammashuoltoa

Hammaslaboratoriopalvelut Rovaniemen alueella. Tarvittaessa toimitamme töitämme myös muualle Lappiin. Kiinteät proteesit Irroitettavat proteesit Kokoproteesit Osaproteesit Implantit Kruunut Sillat

Hakusana:hammasproteesit, hammasproteesien valmistus
 
 

Kauppatorin Hammaslääkäriasema Oy PORI

Hammashuoltoa

Hammaslääkärimme Sari Randelin ja Esa Randelin tarjoavat ammattitaitoisia hammaslääkäripalveluita. Meiltä mm. esteettiset hammashoidot ja hammasproteesit. Tervetuloa!

Hakusana:hammasproteesi
 
 

EHT - Erikoishammasteknikko Sakari Lepojärvi KEMI

Hammaslaboratorio

Erikoishammasteknikko Sakari Lepojärvi tarjoaa yksilöllistä ja asiakaslähtöistä hammasproteesipalvelua Kemissä. Olemme palvelleet paikallisia asiakkaita kaikissa hammasproteesitarpeissa jo vuodesta 1980 alkaen. EHT Sakari Lepojärvi Ky palvelee Kemin ja lähikuntien alueella yksityisasiakkaita, hammaslääkäriasemia sekä julkisen sektorin hammashoitoloita. Tarvittaessa jatkohoitoon ohjaus. Palvelemme arkisin 9 -17.

Palvelu:hammasproteesien valmistus, hammasproteesien pohjaus, hammasproteesien korjaus
 
 

Hammaslaboratorio Nygård OULAINEN

Hammaslaboratorio

Hammaslaboratorio Nygård - Oulaisissa jo noin viiden vuosikymmenen ajan. Nykyinen omistaja erikoishammasteknikko Mikko Nygård on työskennellyt yrityksessä "isänsä jalanjäljillä" vuodesta 1992. Luotettavaa ja laadukasta proteesin tekoa ammattitaidolla. Myös korjaukset ja pohjaukset, kysy tarjousta 040 582 9291.

Hakusana:hammasproteesin korjaus, hammasproteesit, hammasproteesin valmistus
 
 

Messukylän Hammaslääkäriasema TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Hammaslääkäriasema

Messukylän Hammaslääkäriasemalta Jankan liikekeskuksesta saat laadukasta hammaslääkäripalvelua. Vastaanottomme on toiminut Tampereella jo yli 20 vuoden ajan. Hammaslääkäri Liisa Perttula on palkittu Suomen Yrittäjien Kultaisella yrittäjäristillä. Meillä on Kela-korvauksien suoraveloitus. Meille pääset helposti myös pyörätuolilla ja pysäköinti on maksutonta kaikille. Meillä ei ole toimistomaksua. Avoinna: ma-to 8-16, pe 8-14. Soita ja varaa aika numerosta 03 363 2022.

Hakusana:hammasproteesit
 
 

Hammaslääkäri Tähtihammas LOHJA

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri Tähtihampaan palvelukonseptissa asiakas on aina etusijalla ja sen vuoksi suunnittelemme hammashoidon ja -huollon yksilöidysti asiakkaidemme toiveiden mukaan, unohtamatta ammattitaitoista näkemystämme ja osaamistamme. Tervetuloa hyvän ja hellävaraisen hammashoidon pariin Lohjan ydinkeskustaan – Lohjantähteen.

Hakusana:hammasproteesit
 
 

Hammaslaboratorio Pakarinen Ulla - Erikoishammasteknikko SUOMUSSALMI

Hammaslaboratorio, erikoishammasteknikko

Hammaslaboratorio Ulla Pakarinen. Olen toiminut erikoishammasteknikkona Suomussalmella vuodesta 1986 lähtien. Palveluihini kuuluu irtoproteesien valmistus, korjaus ja pohjaus. Palvelen asiakkaitani yksilöllisesti ja joustavasti.

Palvelu:Hammasproteesien pohjustus, Hammasproteesit
 
 

Hammaslääkäri Antti Vainikainen Oy JOENSUU

Hammaslääkäri

Hoitomme kuulu Kela-korvauksen piiriin. Kysy tästä lisää ajanvarauksen yhteydessä.

Palvelu:hammasproteesit
 
 
 

Muuta hakua

Hammasproteeseja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus