:

Hampaiden paikkausta

Hampaiden paikkaus · hampaiden paikkausta · hampaiden paikkaukset

Hakuehdolla hampaiden paikkausta löytyi yhteensä 28 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Mikonkadun Hammaslääkäriasema Oy MIKKELI

Hammaslääkäri

Mikonkadun Hammaslääkäriasema on yksityisvastaanotto, joka on tarjonnut laadukkaita, yksilöllisiä ja monipuolisia hammashoitopalveluja vuodesta 1987. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä nykyaikaiset tilat yhdistettyinä henkilökohtaiseen palveluun takaavat sen, että jokaisen asiakkaan suunhoito on asiantuntevissa ja luotettavissa käsissä. Kotisivuillamme voit tutustua tarjoamiimme palveluihin, henkilökuntaamme sekä vastaanottoomme ja sen aukioloaikoihin. Tervetuloa asiakkaaksemme

Palvelu:hampaiden valkaisu, hampaiden paikkaus
 
 

Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy MIKKELI

Hammashuoltoa

Sydämellisesti tervetuloa! Mikkelin Hammaslääkärikeskus on yksityinen, nykyaikainen hammaslääkäreiden yhteisvastaanotto. Meiltä saat monipuoliset hammashoidon palvelut yksilöllisesti. Käytämme KELAn suoraveloitusta, joten maksat vain hammashoidon omavastuuosuuden. Aukioloaikamme: Ma klo 9-19 Ti-Pe klo 8-16.

Palvelu:hampaiden paikkaus, hammas
 
 

Hammaslääkäriasema Anesdent JOENSUU

Hammaslääkäriasema, hammashuoltoa

Hammaslääkäriasema Anesdent Oy on joensuulainen, Tsokkisen talossa Niskakadun ja Koulukadun kulmassa sijaitseva vastaanotto, joka tarjoaa monipuolista ja korkealaatuista hammashoitoa. Palvelemme ma-pe 8.30-16. Varaa aika tarkastukseen, niin suunnittelemmme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Palveluihimme kuuluu mm. suuhygienisti, röntgenpalvelu, pelkopotilaille hammashoito nukutuksessa, kirurgiset hoidot, implanttihoidot, keinojuurihoidot, kruunu- ja siltaprotetiikka.

Palvelu:hampaiden valkaisu
Hakusana:hampaiden paikkausta, hampaiden narskutus, hampaiden oikaisu
 
 

Tammerdent - Oy KP-Haus Ag TAMPERE

Hammashoitola, hammaslääkäri

Hammaslääkäri, Hammashoito ja Hammasasema Tampere - sekä hammaslääkäripalvelut että hammashoitopalvelut molemmat hoituvat pitkällä kokemuksella vaivattomasti Tammerdentissä. Viihtyisissä tiloissamme pystymme tarjoamaan laadukkaat täyden palvelun hammaslääkäripalvelut. Valikoimastamme löydät sekä suun terveydenhuollon palvelut että esteettiset hammashoitopalvelut. Hammaslääkäri määrittää hoidon tarpeen ja hoitosuunnitelman, jonka perusteella toimenpiteet esim. paikkaus tai juurihoito tehdään.

Hakusana:hampaan paikkaus
 
 

Saukkolan Hammaslääkäriasema Ky SAUKKOLA

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri, hammashuoltoa

Yksityistä hammashoitoa pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla Saukkolassa, Valtatie 1 varrella. Olemme avoinna: ma-to 08.00-16.30 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Palvelu:hampaiden valkaisu, hampaiden paikkaus, hampaan poisto, hampaan juurihoito
 
 

Kauppatorin Hammaslääkäriasema Oy PORI

Hammashuoltoa

Hammaslääkärimme Sari Randelin ja Esa Randelin tarjoavat ammattitaitoisia hammaslääkäripalveluita. Meiltä mm. esteettiset hammashoidot ja hammasproteesit. Tervetuloa!

Hakusana:hampaiden valkaisu, hampaiden paikkaus
 
 

Mäntsälänkulman Hammaslääkärit Oy MÄNTSÄLÄ

Hammashuoltoa

Hammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut. Soita ja varaa aika.Tervetuloa!

Hakusana:paikkaus, hampaiden valkaisu, lohjennut hammas, hampaan poisto
 
 

Hammaslääkäri Tähtihammas LOHJA

Hammaslääkäri

Hammaslääkäri Tähtihampaan palvelukonseptissa asiakas on aina etusijalla ja sen vuoksi suunnittelemme hammashoidon ja -huollon yksilöidysti asiakkaidemme toiveiden mukaan, unohtamatta ammattitaitoista näkemystämme ja osaamistamme. Tervetuloa hyvän ja hellävaraisen hammashoidon pariin Lohjan ydinkeskustaan – Lohjantähteen.

Hakusana:hampaiden valkaisu, hampaiden paikkaus
 
 

Hammaslääkäriasema Clinident TURKU

Hammaslääkäriasema, yksityinen hammaslääkäri

Yksilöllisesti - sinun hampaillesi. Clinident on Turkulainen täyden palvelun hammaslääkäriasema. Tarjoamme asiantuntevaa ja ystävällistä hammashoitoa alan viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Perinteisten hammaslääkäripalvelujen lisäksi Clinidentissä osataan myös hammassuojien valmistus sekä ammattilais- että harrastekäyttöön, purentakiskojen suunnittelu yksilöllisesti. Voit itse valita värin ja lisäkoristeet: hileet, nimikirjaimet, pienet kuvat, timantit jne. Tervetuloa hauskaan hammashoitoon!

Hakusana:hampaiden valkaisu laserilla, Cerec paikkaus
 
 

Hammaslääkärivastaanotto Dentia Oy ROVANIEMI

Hammaslääkäri

Olemme halunneet ottaa vastuun asiakkaittemme suun ja hampaiston terveydestä jo 26 vuoden ajan ja päämäärämme ovat kestävät ja pitkäaikaiset hoitotulokset. Toteutamme yksilöllisen hoitosuunnitelman yhteistyössä kanssasi. Vastaanotollamme on käytössä Kelan suorakorvaus.

Hakusana:hampaiden valkaisu, hampaiden paikkaus
 
 
 
 

Hammaslääkäri Antti Vainikainen Oy JOENSUU

Hammaslääkäri

Hoitomme kuulu Kela-korvauksen piiriin. Kysy tästä lisää ajanvarauksen yhteydessä.

Palvelu:hampaan paikkaus
 

Muuta hakua

Hampaiden paikkausta:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus