Hankesuunnittelu

Hankesuunnittelu

Hakuehdolla hankesuunnittelu löytyi yhteensä 19 yritystä.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy KARKKILA

Kauppakamarin jäsen

Tietoverkkoasennusta, turvajärjestelmiä, sähköteknistä suunnittelua, sähköinsinööritoimisto

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy - luotettavaa sähköteknistä suunnittelua, valvontaa ja konsultointia pääkaupunkiseudulla, vuodesta 1989. Erikoisosaamistamme tietoverkkojen suunnittelu ja rakennuttaminen myös yritysketjuille kautta Suomen. Sähkösuunnittelu, hankesuunnittelu, valvonta- ja konsultointipalvelut liike- ja toimistorakennuksiin, julkiselle sektorille, majoitus- ja pienteollisuusrakennuksiin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimitusaika ja -varmuus on yksi valttikorteistamme.

Palvelu:Hankesuunnittelu
 
 

Arkkitehtitoimisto P. Kantola Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua, arkkitehtitoimisto

Arkkitehtitoimisto P. Kantola Oy on vuonna 1989 perustettu helsinkiläinen arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme uudisrakennuksia ja peruskorjauksia, kohteina koulut, oppilaitokset, hoitoalan rakennukset, liike- ja toimistorakennukset sekä asuinrakennukset.Tämän lisäksi teemme hankesuunnittelua ja historiallisesti arvokkaiden kohteiden korjaussuunnitelmia.

Palvelu:hankesuunnittelu
 
 

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy SIPOO

Rakennusteknisiä palveluita

Tarjoamme rakennuttamispalveluja, kuten rakennusprojektien johtamista, kustannuslaskentaa ja paikallisvalvontaa Avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaitamme ovat yritykset, julkinen sektori, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Suunnitteluvaiheen rakennuttamistehtävät ja rakentamisvaiheen projektinjohtotehtävät.

Hakusana:hankesuunnittelu
 
 

Suomen Vuototekniikka Oy HELSINKI

Lvi, LVIA-suunnittelua

Suomen Vuototekniikka Oy: Autamme äkillisissä, välitöntä selvitystä vaativissa vuototapauksissa sekä toimenpiteiden kartoituksiin liittyvissä tutkimuksissa. Palvelukirjoomme kuuluvat myös erilaisten LVIA-teknisten järjestelmien tarkastus- ja tutkimuspalvelut sekä mm. energiatodistusten laadinnat. LC Kiinteistöratkaisut: -LVIA-teknisten hankkeiden suunnittelu (mm. putkiremonttien hanke- ja toteutussuunnittelu: LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu)

Hakusana:putkiremontin hankesuunnittelu
 
 

Zaner Arkkitehdit Oy JÄMSÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua

Zaner Arkkitehdit Oy - Päätoimiala arkkitehti- ja rakennussuunnittelu. Painopiste on asuinrakennusten ja toimitilojen sekä haastavien korjausrakennushankkeiden suunnittelussa. Lähtökohtinamme ihmisläheinen tilasuunnittelu sekä kestävä asumis- ja työympäristö. Palvelemme asiakkaitamme hankkeen kaikissa vaiheissa ideasuunnittelusta, kaavakehityksen ja aluesuunnittelun kautta rakennussuunnitteluun. Arkkitehtipalvelut valtakunnallisesti julkiselle sektorille, rakennuttajille ja rakennusliikkeille.

Palvelu:Hankesuunnittelu
 
 

Rakennuttamis- ja projektipalvelut Pirttilahti Oy HAUKIPUDAS

Rakennuttamispalveluja, rakennusvalvontaa

Rakennuttamis- ja projektipalvelut Pirttilahti Oy on vuonna 1995 perustettu yhtiö jonka erityisosaaminen on rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvät palvelut. Tarjoamme rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluita rakennusprojektin tarveselvityksestä hankesuunnitteluvaiheen, käyttöönottoon ja takuuaikaan saakka. Konsulttipalvelumme kattavat julkiset virastot, koulut, kaupungit, kunnat, yhteisöt, kuntayhtymät ja taloyhtiöt. Toimintatapamme pohjautuu vahvaan ammattitaitoon ja yhteistyökykyyn.

Palvelu:hankesuunnittelu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.