Hankesuunnittelu

Hankesuunnittelu

Hakuehdolla hankesuunnittelu löytyi yhteensä 19 yritystä.

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy KARKKILA

Kauppakamarin jäsen

Tietoverkkoasennusta, turvajärjestelmiä, sähköteknistä suunnittelua, sähköinsinööritoimisto

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy - luotettavaa sähköteknistä suunnittelua, valvontaa ja konsultointia pääkaupunkiseudulla, vuodesta 1989. Erikoisosaamistamme tietoverkkojen suunnittelu ja rakennuttaminen myös yritysketjuille kautta Suomen. Sähkösuunnittelu, hankesuunnittelu, valvonta- ja konsultointipalvelut liike- ja toimistorakennuksiin, julkiselle sektorille, majoitus- ja pienteollisuusrakennuksiin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimitusaika ja -varmuus on yksi valttikorteistamme.

Palvelu:Hankesuunnittelu
 

RKM Koski Oy TURKU

Rakennusvalvontaa, rakennuttamispalveluja

RKM Koski Oy on Turun talousalueella ja pääkaupunkiseudulla toimiva vastuuvakuutettu rakennusalan asiantuntijayritys. Yhteistyökumppaneittemme avustuksella voimme tarjota teille myös suurempien kokonaisuuksien rakennuttamisen ja valvonnan kokonaispalveluna LVIS- töineen. Mm. referenssit löydätte kotisivuiltamme.

Palvelu:hankesuunnittelu
 
 

Arkkitehtitoimisto P. Kantola Oy HELSINKI

Arkkitehtisuunnittelua, arkkitehtitoimisto

Arkkitehtitoimisto P. Kantola Oy on vuonna 1989 perustettu helsinkiläinen arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme uudisrakennuksia ja peruskorjauksia, kohteina koulut, oppilaitokset, hoitoalan rakennukset, liike- ja toimistorakennukset sekä asuinrakennukset.Tämän lisäksi teemme hankesuunnittelua ja historiallisesti arvokkaiden kohteiden korjaussuunnitelmia.

Palvelu:hankesuunnittelu
 
 

Rakennuttajapalvelu Arto Palo Oy SIPOO

Rakennusteknisiä palveluita

Tarjoamme rakennuttamispalveluja, kuten rakennusprojektien johtamista, kustannuslaskentaa ja paikallisvalvontaa Avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaitamme ovat yritykset, julkinen sektori, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Suunnitteluvaiheen rakennuttamistehtävät ja rakentamisvaiheen projektinjohtotehtävät.

Hakusana:hankesuunnittelu
 
 

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut Oy ESPOO

Rakennuttamispalveluja

Uudenmaan Projektinjohtopalvelut Oy on rakennus- ja kiinteistöliiketoiminnan rakennuttaja- ja projektinjohtopalveluiden tuottaja.

Hakusana:hankesuunnittelu
 
 

Suomen Vuototekniikka Oy HELSINKI

Lvi, LVIA-suunnittelua

Suomen Vuototekniikka Oy: Autamme äkillisissä, välitöntä selvitystä vaativissa vuototapauksissa sekä toimenpiteiden kartoituksiin liittyvissä tutkimuksissa. Palvelukirjoomme kuuluvat myös erilaisten LVIA-teknisten järjestelmien tarkastus- ja tutkimuspalvelut sekä mm. energiatodistusten laadinnat. LC Kiinteistöratkaisut: -LVIA-teknisten hankkeiden suunnittelu (mm. putkiremonttien hanke- ja toteutussuunnittelu: LVI-, arkkitehti-, rakenne- ja sähkösuunnittelu)

Hakusana:putkiremontin hankesuunnittelu
 
 

Zaner Arkkitehdit Oy JÄMSÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua

Zaner Arkkitehdit Oy - Päätoimiala arkkitehti- ja rakennussuunnittelu. Painopiste on asuinrakennusten ja toimitilojen sekä haastavien korjausrakennushankkeiden suunnittelussa. Lähtökohtinamme ihmisläheinen tilasuunnittelu sekä kestävä asumis- ja työympäristö. Palvelemme asiakkaitamme hankkeen kaikissa vaiheissa ideasuunnittelusta, kaavakehityksen ja aluesuunnittelun kautta rakennussuunnitteluun. Arkkitehtipalvelut valtakunnallisesti julkiselle sektorille, rakennuttajille ja rakennusliikkeille.

Palvelu:Hankesuunnittelu
 
 

Rakennuttamis- ja projektipalvelut Pirttilahti Oy HAUKIPUDAS

Rakennuttamispalveluja, rakennusvalvontaa

Rakennuttamis- ja projektipalvelut Pirttilahti Oy on vuonna 1995 perustettu yhtiö jonka erityisosaaminen on rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvät palvelut. Tarjoamme rakennuttamis- ja projektinjohtopalveluita rakennusprojektin tarveselvityksestä hankesuunnitteluvaiheen, käyttöönottoon ja takuuaikaan saakka. Konsulttipalvelumme kattavat julkiset virastot, koulut, kaupungit, kunnat, yhteisöt, kuntayhtymät ja taloyhtiöt. Toimintatapamme pohjautuu vahvaan ammattitaitoon ja yhteistyökykyyn.

Palvelu:hankesuunnittelu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.