:

Hautaustoimistot

Hautaustoimisto · hautaustoimistot · hautaustoimistoja

Hakuehdolla hautaustoimistot löytyi yhteensä 261 yritystä. Tulokset 21—40:

 

Blomster- och Begravningstjänst P. Borg & Co Ab SIPOO

Hautaustoimisto

Sibbo blomster- och begravningstjänsten har betjänat sina kunder i snart 30 år och delat deras glädje och sorg. Vi på begravningstjänsten betjänar Dig personligen och med förtroende. Alla begravningsarrangemang planeras enligt person så att det motsvarar den avlidnes livssyn. Vår yrkes- och sakkunniga personal står till Din tjänst vid de olika begravningsarrangemangen.

 
 

Catering- ja pitopalvelu TASO - Ravintola Pappilan Pehtoori - Hautaustoimisto Junes SIMONIEMI

Hautaustoimisto, pitopalvelu, tilausravintola, cateringia

Taso Catering tarjoaa catering- ja pitopalvelutuotteet niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Ravintola Pappilan Pehtoorissa A-oikeudet sekä ruokaa A'la Carte -listalta. Tervetuloa. Hautaustoimisto Junes - kaikki hautaustoimiston palvelut, arkut, uurnat, kuljetuksetsekä kukat. Soita, sovitaan aika tapaamiselle. Toiminta-alueemme on Kemi ja Tornio sekä lähikunnat. Ota Yhteyttä sähköpostitse: raisa@tasocatering.com tai 0403218190.

Yhteystiedot: Hautaustoimisto Junes, Hautauspalvelut - Kukat - Arkut - Hautauskuljetus
040 321 8190

 
 

Begravningsbyrå P. Borg & Co Ab PORVOO

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Vår Begravningsbyrå har betjänat sina kunder i över 30 år. Vi på begravningstjänsten betjänar Dig personligen och med förtroende. Alla begravningsarrangemang planeras enligt person så att det motsvarar den avlidnes livssyn. Vår yrkes- och sakkunniga personal står till Din tjänst vid de olika begravningsarrangemangen.

 
 

Hautaustoimisto P. Borg & Co Oy PORVOO

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Hautaustoimistomme on palvellut asiakkaitaan jo yli 30 vuoden ajan. Hautauspalvelumme palvelee omaisia luottamuksella ja henkilökohtaisesti. Kaikki hautausjärjestelyt suunnitellaan yksilöllisesti kuvastamaan vainajan arvomaailmaa. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme on käytettävissänne kaikissa läheisen poismenoon ja hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa.

 
 

Tornion Hautauspalvelu TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Emme koskaan voi etukäteen tietää, miten reagoimme sinä päivänä kun menetämme läheisen ihmisen. Surun kohdatessa olemme apunasi kaikissa hautausalan palveluissa. Palvelemme: ma-pe 10-16 ja sopimuksen mukaan myös liikeajan ulkopuolella, iltaisin sekä viikonloppuisin. Konttorissamme teitä palvelee Tatu Marttinen 040 8433558.

 
 

Pirtin hautauspalvelu - Hautauspalvelut Pori PORI

Hautaustoimisto

Hautauspalvelut Pori - Pirtin Hautauspalvelut on täyden palvelun hautaustoimisto Porissa. Olemme tukenasi kun suru kohtaa. Ota yhteyttä.

Palvelu:Hautaustoimisto Pori, Hautaustoimisto
 
 

Säkylän Hautaustoimisto Ky SÄKYLÄ

Hautauspalveluja

Perinteinen asikasystävällinen hautaustoimisto. Olemme hautaustoimistojen liiton jäsenliike. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää niin kerromme mielellämme mitä meillä on teille tarjota.

Palvelu:hautaustoimisto
 
 

Länsivuoren Hautaushuolto Ky KUOPIO

Hautauspalveluja

Halutessanne voitte jättää kaikki järjestelyt hoidettavaksemme. Meiltä saat arkut ja uurnat, vainajan kuljetuksen, surusidonnan, muistotilaisuuden ja pitopalvelun, hautakivet ja perunkirjoituspalvelun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee Teitä kaikissa hautausjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme!

Palvelu: hautaustoimistot
 
 

Kaarinanseudun Hautaustoimisto Oy KAARINA

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme omaisesi tai läheisesi hautausjärjestelyistä. Hautaustoimistomme palvelee surukoteja kymmenien vuosien kokemuksella - kohdaten läheiset lämmöllä ja asiantuntemuksella. Teemme muistotilaisuudestasi toiveidesi mukaisen. Saat kaikki palvelut samasta paikasta: arkun, kukkalaitteet, hautakivet, valokuvauksen ja videoinnin, pitopalvelun sekä myös perunkirjoituksen. Voit myös hakea etukäteen hautausjärjestelyvihkosen liikkeestämme Kaarinan keskustasta.

 
 

Kyyjärven Hautauspalvelu KYYJÄRVI

Hautauspalveluja

Kyyjärven Hautauspalvelu tekee vuosien kokemuksella hautausjärjestelyt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kyyjärvellä sekä sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun hautaustoimisto. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme myös kotisivujemme kautta!

Palvelu:hautaustoimisto
 
 

Honkajoen Hautauspalvelu Ay HONKAJOKI

Hautaustoimisto, hautauspalveluja

Luotettavaa hautausalan palvelua. Kauttamme arkut, muistokivet yms.. Ihmisläheistä ja henkilökohtaista palvelua. Soita ja kysy lisää palveluistamme.

Palvelu:hautaustoimisto
Toimialue:hautaustoimistoja kankaanpää
 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus